Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2008 - veerandfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kohutav mäng. Kaitse on nii haavatav, et ei saanud riskida avamängu kordamisega, tuli meeskondlik blokk üles ehitada ja riskid minimaliseerida. Selles on Itaalia maailma parim, aga kui kogu mängu jooksul tehakse ühekäesõrmede jagu korralikke kiireid vasturünnakuid, siis see ei ole õige Itaalia mäng.

Pirlost tunti selgelt puudust, aga peamine probleem kogu turniiri jooksul peitus ikkagi kaitsjate ebakindluses. Niiviisi ei saagi ju julgemat mängu näidata. Nõustun Aivar Pohlakuga - põlvkondade vahetust!

Parem võitis. Go Rossija!

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
      Lohutamatult igav mäng oli. Jõudsin mitu korda kahelda, kas mul ikka on mõistust peas, et sellise jampsi peale aega kulutan. Aga vähemalt sai paha lõpuks palga. Üürike rõõmuhetk.
      Hispaanlased vähemalt proovisid mängida. Mulle meeldis David Silva, kes ei lakanud üritamast.
      Huvitav. Just see, et mul oli nt päris põnev. Kuigi ma püüdsin teisel poolajal oma vaatamist paari livebetiga ära rikkuda, siis üldiselt jäi entertainingu maik asjale külge küll.

Kommentaar

Jalgpalli surm läks koju.
        Ma suutsin vist eile mängu ajal 3 korda tukkuma jääda.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
          Jalgpalli surm läks koju.
          Ma suutsin vist eile mängu ajal 3 korda tukkuma jääda.
          Tõesti konnad said varem koju

Kommentaar

Algselt postitas mirko Vaata postitust
            Tõesti konnad said varem koju
            Erinevalt makaroni õgijatest, suutsid "konnad" natukenegi atraktiivset jalgpalli mängida.

Ma peaaegu rahul nüüd selle EM-iga. Kui saaks need venkud ka koju saadetud, siis on EM korda läinud.

Kommentaar

Erinevalt makaroni õgijatest, suutsid "konnad" natukenegi atraktiivset jalgpalli mängida.

Ma peaaegu rahul nüüd selle EM-iga. Kui saaks need venkud ka koju saadetud, siis on EM korda läinud.
              kuule ime kotte selle juttu peale, et prantsusmaa mingit head jalgpalli sul seal näitas.
              ründes võib-olla episoodlilselt küll, muidu oli katastroof.

Kommentaar

Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
                kuule ime kotte selle juttu peale, et prantsusmaa mingit head jalgpalli sul seal näitas.
                ründes võib-olla episoodlilselt küll, muidu oli katastroof.
                Proovi lugema õppida tont.
                Ma pole kuskil väitnud ,et Prantsusmaa head mängu näitas.

Kommentaar

.
                  Mine putsi, konnad said terve turniiripeale 5 minutit atraktiivset vutti, makaronid 25 vähemalt
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                    Mine putsi, konnad said terve turniiripeale 5 minutit atraktiivset vutti, makaronid 25 vähemalt

Sinna "kenase" kohta võid sa ise minna.

"Makaronid" istusid siis ka kaitses, kui "konnad" olid ühe mehega vähemuses.

Sa oled loll, kui üritad väita, et itaalased mängisid atraktiivset jalgpalli.
                    Prantsusmaa lendas teenitult välja ja sama juhtus ka Itaaliaga.

Kommentaar

Senna "kenase" kohta võid sa ise minna.

"Makaronid" istusid siis ka kaitses, kui "konnad" olid ühe mehega vähemuses.

Sa oled loll, kui üritad väita, et itaalased mängisid atraktiivset jalgpalli.
                      Prantsusmaa lendas teenitult välja ja sama juhtus ka Itaaliaga.
                      Pigem pime. Või puudub tal televiisor.

Kommentaar

Nõustun sellega, et mõlemat väärisid koju minekut. Mõlemad said minu meelest sellega ka õigel ajal hakkama. Prantsusmaa polnud väärt alagrupist edasi pääsema, neil puudus see sinu atraktiivne jalgpall ning neil puudus taktika, Itaalial oli vähemasti seda viimast ning minu austus neile selle eest. Jalgpalli ilu nad tõesti ei pakkunud ning selle eest nad koju ka saadeti õigustatult. Siiski, Itaalia sai atraktiivset/ilusat jalgpalli rohkem näidata, kui Prantsusmaa.
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Mask saa oma Prantsusmaast üle- mis läinud see läinud.

Kommentaar

Finaal toimub Hispaania - Türgi/Saksamaa.

Ma lihtsalt loodan et venemaa ei kaota 3:0 v6i 4:1 nagu eelmine mäng.

Kommentaar

Esimene post läheb ikka metsa .
                              Algselt postitas Maekas
                              Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas Põnn Vaata postitust
                                Esimene post läheb ikka metsa .
                                Mulle öeldi ka nii, kui ma Itaalia algkooseisu pakkusin

Kommentaar

Working...
                                X