Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No tõesti ei usu, et sakslased teist korda järjest nii mannetult esinevad ning lasevad horvaatidel mängu ohjad endale haarata. Horvaatia võit pole muidugi võimatu, kuid me näeme kindlasti palju tugevama mänguga Saksamaad, kui seda alagrupimängus nägime.
Jalgpalli suurriigi jaoks algasid tõelised mängud alles nüüd. Kuues käik lükatakse nüüd sisse !
No tõesti ei usu, et sakslased teist korda järjest nii mannetult esinevad ning lasevad horvaatidel mängu ohjad endale haarata. Horvaatia võit pole muidugi võimatu, kuid me näeme kindlasti palju tugevama mänguga Saksamaad, kui seda alagrupimängus nägime.
Jalgpalli suurriigi jaoks algasid tõelised mängud alles nüüd. Kuues käik lükatakse nüüd sisse !
Kindlasti on olukord teine kui alagrupis, aga siiski ei nõustu, et Horvaatia võit nüüd eriline üllatus oleks.
Algselt postitas budulojus
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
No kihlveokontorid asetavaad tõenäoliselt sakslased jälle favoriidiks. Oleks nagu võimalus raha teenida, aga...pigem Saksa edasimineku pealt. Motivatsioonina on neil alagrupimäng võtta ja emotsioonina praegune võit. Ei usu, et eksitakse.
mäng tõi esile minu jaoks ühe suure üllatuse- mitte kuidagi kohe ei julgenud pakkuda, et värava võivad lüüa sellised ründestaarid nagu Nuno Gomes ja Helder Postiga. ja seda veel kahekesi ühes mängus sakslaste vastu. ma olin need ründajad juba täiesti mahakandnud. umbes nagu Eesti koondisel on Viikmäe vms.
aga sellest hoolimata leian ma, et Portugalil pole suurturniiride finaali asja enne kui ei leita mõnda maailmaklassiründajat. kaua see Ronaldo ikka jõuab neid väravaid lüüa? ja nagu näha kui Ronaldo ei löö, siis ei löö keegi.
kaua see Ronaldo ikka jõuab neid väravaid lüüa? ja nagu näha kui Ronaldo ei löö, siis ei löö keegi.
Mitte keegi nagu Postiga ja Gomes, nagu näha. Korralik väravavaht tuleks enne koolitada pigem... muidugi ka ründajad on parajad naljad. Gomes on siiski sutike sümpaatsem javist ka suurturniiridel parem, kui oli Pauleta, kes oliminu mälu kohaselt alati totaalne suss
Kui midagi oleks näha olnud, siis oleks see ära vilistatud. Selle teemakäsitluse võib praeguseks lõpetada. Ballack nägi et Ferreira võib pallini ulatuda ja aitas teda natuke, aga piisavalt delikaatselt, et kohtunik ei reageerinud. Ja kohtunike olukorda ei teinud ka kergemaks Ferreira, kes ei andnud ka eriti vileks põhjust.
pole nüüd ei tea mis saksamaa fänn, aga tolles mängus olin saksamaa poolt.
väga nauditav jalgpall, kordagi ei olnud igav, mänguga oli isegi vist priit kuusk rahul.
Eriti põhjalikult ei õnnestunud eile vaadata, aga mida nägin - sakslased mängisid tublilt. Ühtlane koosseis ja kõva töö tõid võidu. Kindlasti mulle meelepärasem jalgpall kui portugaallaste trikitamine. Ronaldo ilmne näitemäng olukorras, kus Friedrich tegelikult põhjuseta kollase sai, jäi eriti tumeda momendina meelde.
Ballacki värav jättis küll veidi hapu maitse suhu. See tema väike tõuge Ferreira selga on just selline karistusala viga, mis kohtunikel liiga tihti märkamata jääb. Teisalt Saksa oleks võitnud vist nii ehk naa.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar