Algselt postitas Rein
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EM 2008 - veerandfinaalid
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustandrei ja andrian tegid anaalkaape?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSoory poisid ja plikad.
Hollandi- Venemaa mängus olen Venemaa poolt.
Nõukogude Liidu hümni viis toob pisara silma?tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas gianluca Vaata postitustNõukogude Liidu hümni viis toob pisara silma?
Venemaa oleks lihtsalt Hispaaniale kergem poolfinaali vastane. Ennustasin Hispaania võitu ja Hollandi laeks jäi mu ennustuses veerandfinaal.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustKui midagi oleks näha olnud, siis oleks see ära vilistatud. Selle teemakäsitluse võib praeguseks lõpetada. Ballack nägi et Ferreira võib pallini ulatuda ja aitas teda natuke, aga piisavalt delikaatselt, et kohtunik ei reageerinud. Ja kohtunike olukorda ei teinud ka kergemaks Ferreira, kes ei andnud ka eriti vileks põhjust.
Üldiselt pole ka erilist vahet, sest see jalgpall juba selline on ja Portugal eilse mänguga võitu väga ei väärinud ka.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Tolles situatsioonis toetas Ballack ikka väga õrnalt oma käed Ferreira seljale puhkama. Pigem oli kaitsja ise juba tasakaalust välja minemas ning paistis, et hindas veidi ka palli lendu valesti. Lisaks veel räme prohmakas esimese värava juures, kus konkreetselt magas Ssteigeri maha. Polnud just parim mäng härralMinu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSoory poisid ja plikad.
Hollandi- Venemaa mängus olen Venemaa poolt.
Kommentaar
-
Kui nüüd päris olla, siis vaatan Hollandi - Venemaa mängu ühel sünnipäeval. Seal on kõik eestlased. Õnneks on nad normaalsed inimesed kes ei vaevle eelarvamuste küüsis. Nende jaoks pole oluline inimese rahvus, sugu, rass jne. Samuti nad austavad teiste inimeste arvamusi isegi siis kui nad nii ei arva.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustUmm, Kalkun kommenteeribki. Kuuse ei jaga vist jalgpallist ööd ega mütsi ma kardan :P
ainukesed on Pohlak, ja Sarap....ülejäänud k.a. koondislased ei jaga ikka mängust tglt mitte sittagi.
no täitsa müstika, aga nii on.
aga teemasse niipalju, et ma ootaks väga et teine naistesats (Itaalia) ka välja kukub, pole vaja neid murul püherdajaid ja pisarate valajaid....
aga täna võiks Türgi võita
ja kusjuures Horvaatia ja Saksamaa juurde tagasi tulles, siis alagrupis lõid horvaadid sakslasi puhtalt kooliga. sakslastel hakkasid jalad värisema, kui horvaatidel pall oli....
kui nad poolfinaalis ka kokku lähevad siis saab Saksamaa selle mängu tappa!
Kommentaar
-
Algselt postitas Pierre Vaata postitustaga teemasse niipalju, et ma ootaks väga et teine naistesats (Itaalia) ka välja kukub, pole vaja neid murul püherdajaid ja pisarate valajaid....sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustSel juhul võiks sellele platsil mängu juhtivale härrale prille või paremaid läätsesid soovitada, aga pigem tundub, et asi polnud nende puudumises
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackmillises kopli või lasnamäe baaris mängu kavatsed vaadata? ei usu et eriti narva viitsid sõita mänu vaatama.
Rabarockil röökisin see-eest üle jalkatelgi Venemaa mängu ajal Rossija-Rossija, nii kõvasti kui minu niigi äraolev hääl võimaldas, siis sain küll natuke selgitada, et eg a ma keskerakondlane või tibla põle
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMa vaatasin Venemaa rootsi mängu Lost Continendis ja mina koos viie kolleegiga olime ainus eestlastest laudkond.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar