sikişmek Uzakta Almanya!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EM poolfinaalid
Collapse
X
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustsikişmek Uzakta Almanya!
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustkui saksamaa oleks saanud selle, mida nad täna väärisid, ehk siis haledalt vastu pükse, siis oleksid kappi jäänud?
ole hea, mine sinna tagasi ja erutu oma fritsude peale edasi
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusttavaliselt ei anta jah vigade eest penalti, kuigi ju peaks eks? Siis ükskord lõppeks ära see nuss seal karistusalas ja ei peaks lampe penalte ka andma. Keegi ju ei saa väita, et see särgist trimine polnud viga. Või siis see olukord kuidas Austria penalti sai. Kahjuks mõikord vilistatakse see ära ja siis tundub karm otsus. Kui koguaeg ära võetaks, siis kaitsjad mängiksid ka puhtamalt...
Ma ei mõista mis mõte on üldse tekitada diskussiooni kas võit oli teenitult või mitte. Võidab alati tugevam meeskond, olgu see mängupilt milline tahes..Samahästi võiks luua ju diskussiooni, et kas Türgi sai üldse alagrupist teenitult edasi? Tulid ju võidud "õnnega pooleks" viimaste minutite väravatest.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas Lauri #80 Vaata postitustKus seda Venemaa ja Hispaania seisu jälgida saaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustkust kuradi otsast ta seda vääris, ah?
ma ei saa üldse aru, mingid kuradi 7 ja 18 postiga kutid tulevad järsku ja karjuvad deutschland deutschland. kus te siis olite, kui braasikad nad 2002 maa alla tampisid või 2004 kui nad veel sitemad olid?
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustkust kuradi otsast ta seda vääris, ah?
ma ei saa üldse aru, mingid kuradi 7 ja 18 postiga kutid tulevad järsku ja karjuvad deutschland deutschland. kus te siis olite, kui braasikad nad 2002 maa alla tampisid või 2004 kui nad veel sitemad olid?
Kommentaar
-
Võttes rangelt neutraalse positsiooni tuleb möönda, et Türgi mängis imehead jalgpalli sel turniiril. Ja nii õnnetu lõpp - paljudel vist jäi märkamata Kazimi õnnetu vigastus, mis vabastas Lahmi võiduväravat lööma.
Teine poolaeg jäi jah katkendlikuks tänu äikesetormile, aga esimesel mängid Türgi nauditavat ründavat jalgpalli. Ei jäädud ootama ega tuntud aukartust vaid tehti seda mida osati. Mitmed mängijad tegid kindlasti oma elu võistluse.
Sakslased aga väärisid omal moel võitu. Nad suutsid teisel poolajal oma mängu piisavalt tõhustada. Fringsi mängutoomine paistis olevat väga õige otsus - ta suutis näidata hoopis teist klassi kui Rofles. Vaikselt võeti keskväljal ohjad enda kätte.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas deutscha Vaata postitust2002. oli mul endal veel finaali ajal Ballacki särk seljas, et sa teaksid postirallikas
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar