Algselt postitas hammas7
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EM poolfinaalid
Collapse
X
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustei tea, mis hea pärast Saksamaa pidi võitma?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustei tea, mis hea pärast Saksamaa pidi võitma?
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustei tea, mis hea pärast Saksamaa pidi võitma?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustOlen juba EM algusest peale rääkinud, et finaalis on Saksamaa ja Hispaania.
Hispaania võidab.
Kommentaar
-
Tänase mängu stsenaarium: u. 10 minutist peale hakkavad venelased minema rohkem rünnakule, hispaanlased panustavad kontratele. Üks selline ka ära lüüakse, lõpuks taandutakse oma poolele ning 2. poolajal lüüakse veel üks kontrast ning Hispaania saab edasi. Ning finaali saab Hispaania.
Poolfinaal on üllatusmeeskondade lõpp.
P.S Ise oleks väga rõõmus, kui juhtuks kõik vastupidi ja Venemaa saaks finaali.
aga kahjuks on väheusutav seekord.
Kommentaar
-
Täna on mulgi siis võimalik veidi erapoolikum olla - kui mitte muul põhjusel, siis vähemalt sellepärast, et Hispaania 23 seas on neli 'pooli mängijat.
Palju oleneb kindlasti täna sellest, kumb lööb esimese värava. Usun, et venelased mängivad kindlasti julgemalt, aga kaotusseisus võib nende ründav tegutsemine hulle tagajärgi tuua. Loodame parimat.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas lock Vaata postitustJuhhuuu. Mine perse, venemaaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustkust kuradi otsast ta seda vääris, ah?
ma ei saa üldse aru, mingid kuradi 7 ja 18 postiga kutid tulevad järsku ja karjuvad deutschland deutschland. kus te siis olite, kui braasikad nad 2002 maa alla tampisid või 2004 kui nad veel sitemad olid?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar