Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM poolfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Igal oinal on oma mihklipäev, seda võiks öelda venelaste kohta. Kahjuks oli nendel see päev hollandlaste vastu. Aga õnneks hispaanlased näitasid venkudele koha kätte, nii et NÄGEMIST!!
    Igaljuhul, loodetavasti finaalist tuleb ka mõnusalt terav mäng!!
    The other line moves faster.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Olen juba EM algusest peale rääkinud, et finaalis on Saksamaa ja Hispaania.
      Hispaania võidab.

Ei väsi end kordamast.
      Ma olen nii tark
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ma ka, ma ka, teeme klubi.
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas qwerd Vaata postitust
          Hispaania suutis mitte ainult Arshavini ja Pavlichenko v2lja lylitada,vaid nad lylitasid v2lja TERVE vene koondise ja t6id Venemaa taevast alla.

Nii kehva m2ngu ma ei oodanud.
          No rohkem oli ikka venelastes endas asi kinni, kui Hispaania oskuses nad välja lülitada. Ei olnud näha kusagilt nende mängutahet, lisaks tundusid ka väsinud olema turniirist. Siin polnud väga Hiddinkil ka midagi teha, kui mängjad lihtsalt ei tahtnud mängida. Olgugi, et Hiddink on väga kõva motivaator, siin tundus küll lootusetu olukord olema. Lisaks tundus ka, et venelaste üldine kiitmine ja mõne mängja individuaalne kiitmine on neile pähe hakanud ning polnud enam väga näha seda Venemaa MEESKONDA.
          Algselt postitas budulojus
          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
            Nu Hispaania,vaevalt Saksamaa hävitab
            Saksamaa vist tõesti kedagi hävitama ei kipu.
            "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Julge avaldus.
              Vaata, et sa oma sõnu sööma ei peaks.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                Julge avaldus.
                Vaata, et sa oma sõnu sööma ei peaks.
                Nu ma loodan,et ei pea
                Olen see kes olen

Kommentaar

Vaevalt küll, et Saksamaa siin hakkab hävitama. Ei saadud isegi Türgi 2 koosseisut jagu.

Kommentaar

Algselt postitas Raix Vaata postitust
                    Igal oinal on oma mihklipäev, seda võiks öelda venelaste kohta.
                    No sakslased on oma mihklipäeva juba tunda saanud, seega kas Hispaania kaotab Saksamaale?
                    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                    Algselt postitas taku*
                    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas #20 Vaata postitust
                      Vaevalt küll, et Saksamaa siin hakkab hävitama. Ei saadud isegi Türgi 2 koosseisut jagu.
                      Aga keegi polegi maininud,et Saksamaa hävitab Hispaania lol,jagu siiski saadi Türgist
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Aga keegi polegi maininud,et Saksamaa hävitab Hispaania lol,jagu siiski saadi.
                        Saadi, saadi. Läbi ussimunni tuli see võit neile.

Kommentaar

Venelaste pressing oli selline, et paar venda jooksid täiega peale käima aga teine osa mehi jäi ikka mokk tõllakil ootama ja ülla-ülla, et hispaanlased nende vahel mõnuga söötu lükkasid, samal ajal kui paar lammast elu eest tööd tegid.
                          Joga Bonito!!!

Kommentaar

Vaene Hiddink, suur võlur ta on küll aga suurturniiri finaali ei jõudnud ta ka seekord. Huvitav, kas venelased veidi rahunenult on õnnelikud oma edu üle või hakkavad muutusi nõudma, WC2010 jaoks nagu materjali ju oleks, kui Guusil lasta rahus oma tööd teha

Kommentaar

Mäng vaadatud, tagasi hostelis ja kuiv riie seljas.

Hispaania ja Hollandi vastasseisu asemel nähtud Hispaania - Venemaa polnud ka halb, suur tänu siin kohal hispaanlastele.

Suhteliselt imelik oli kohalike poolne Venemaa toetamine.

Korraldus tekitas terve rida küsimusi - metroo seisis, staadionile pääs oli oma ette seiklus, aga üldiselt oli vahva

Eilne Saksamaa-Türgi mäng FanZone's päädis ka samuti raju äikesega. Silma torkas türklaste räige ülekaal fänni alal.

Hetkel nii vasakul kui paremal Hispaania toetajad, saab sügisel runners-upi seltskonnaga Tallinnas madistada.
                              tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Algselt postitas Raix Vaata postitust
                                Igaljuhul, loodetavasti finaalist tuleb ka mõnusalt terav mäng!!

Yeah, right...
                                Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Working...
                                X