aitäh etv, et otsustasid pool pilti ära blokeerida sõnumiga, et kommentaar puudub. eoiwqje oqweoquwhrkqrjlq jtr
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mm 2018 & 2022
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Mul ei ole suvel ka midagi teha, aga talvel on see miinus, et õhtuste mängude ajal kipub uni peale tulema. Nojah ja päeval peaks nagu tööd ka tegema.Algselt postitas Fc. Vaata postitustIlmselt ketserlik mõttekäik.
Mulle meeldib selle mm i aeg.
Ma olen juba praeguseks hetkeks rohkem mänge näinud kui terve eelmise em i peale kokku. Suvel on niipalju muid asju teha. Talv ideaalne.
Minu vaatenurgast võikski sedasi jääda
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Iraani seisukohast pole erilist vahet, kas USA kaotab või saab viigi. Pigem oleks neile hea kui Inglismaa ei oleks enne viimast vooru asja ära kindlustanud, kuna Walesil on veel võimalik Iraani edestada ka olukorras kus Iraan viimases voorus USA-ga viigistab.Algselt postitas Reina Vaata postitustnonii Iraan-Wales oli küll praeguse MMi üks parimaid mänge, ühel pulgal Argentiina-Saudiga. Walesil 1p, Iraanil 3 nüüd. Walesil mängida Inglismaaga, kelle vastu sellise mänguga pole šanssigi, kui usa kaotab inglismaale siis Iraanil parim võimalus eales.
Kommentaar
-
Kaks kehva võistkonda omavahel, kus jalgpallilist kvaliteeti suudeti näidata väga minimaalselt. Raske seda senise MM-i parimaks mänguks nimetada.Algselt postitas Reina Vaata postitustnonii Iraan-Wales oli küll praeguse MMi üks parimaid mänge, ühel pulgal Argentiina-Saudiga. Walesil 1p, Iraanil 3 nüüd. Walesil mängida Inglismaaga, kelle vastu sellise mänguga pole šanssigi, kui usa kaotab inglismaale siis Iraanil parim võimalus eales.
Kommentaar
-
Ma ütleks et sama palju kvaliteeti oli Portugali ghana mängus aga vägagi vaadatav oli. serbia brasiilia ka näitaks omamoodi üksluine ja füüsiline aga huvitav vaadata et kes punase saaks. Mängu olulisuse mõttes oli iraan wales väga suur vastasseis, eks usa ja inglismaa saavad ka üllatusi sisse tuuaAlgselt postitas rallikas Vaata postitust
Kaks kehva võistkonda omavahel, kus jalgpallilist kvaliteeti suudeti näidata väga minimaalselt. Raske seda senise MM-i parimaks mänguks nimetada.
Kommentaar
-
Qatar 2022™ is all about bringing the world together in harmony. For the first time ever, instead of one official song, a full FIFA World Cup™ Official Soundtrack has been released.
A multi-song collection, featuring international artists across a variety of musical genres delivering smash hits, sets the tone for a truly global celebration at the FIFA World Cup Qatar 2022™.
Vaevalt kellelgi turniiri lõppedes mõni lugu meeles on, mitte et nende olemasolustki teataks. Ehtne näide, et rohkem ei ole parem.
Kommentaar
-
Skrollisin kiirelt läbi ja kuskil olid head pommid (Y)Algselt postitas dnb Vaata postitust[B]
Vaevalt kellelgi turniiri lõppedes mõni lugu meeles on, mitte et nende olemasolustki teataks. Ehtne näide, et rohkem ei ole parem.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar