aitäh etv, et otsustasid pool pilti ära blokeerida sõnumiga, et kommentaar puudub. eoiwqje oqweoquwhrkqrjlq jtr
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mm 2018 & 2022
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitustIlmselt ketserlik mõttekäik.
Mulle meeldib selle mm i aeg.
Ma olen juba praeguseks hetkeks rohkem mänge näinud kui terve eelmise em i peale kokku. Suvel on niipalju muid asju teha. Talv ideaalne.
Minu vaatenurgast võikski sedasi jäädathe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Reina Vaata postitustnonii Iraan-Wales oli küll praeguse MMi üks parimaid mänge, ühel pulgal Argentiina-Saudiga. Walesil 1p, Iraanil 3 nüüd. Walesil mängida Inglismaaga, kelle vastu sellise mänguga pole šanssigi, kui usa kaotab inglismaale siis Iraanil parim võimalus eales.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reina Vaata postitustnonii Iraan-Wales oli küll praeguse MMi üks parimaid mänge, ühel pulgal Argentiina-Saudiga. Walesil 1p, Iraanil 3 nüüd. Walesil mängida Inglismaaga, kelle vastu sellise mänguga pole šanssigi, kui usa kaotab inglismaale siis Iraanil parim võimalus eales.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitust
Kaks kehva võistkonda omavahel, kus jalgpallilist kvaliteeti suudeti näidata väga minimaalselt. Raske seda senise MM-i parimaks mänguks nimetada.
Kommentaar
-
Qatar 2022™ is all about bringing the world together in harmony. For the first time ever, instead of one official song, a full FIFA World Cup™ Official Soundtrack has been released.
A multi-song collection, featuring international artists across a variety of musical genres delivering smash hits, sets the tone for a truly global celebration at the FIFA World Cup Qatar 2022™.
Vaevalt kellelgi turniiri lõppedes mõni lugu meeles on, mitte et nende olemasolustki teataks. Ehtne näide, et rohkem ei ole parem.
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitust[B]
Vaevalt kellelgi turniiri lõppedes mõni lugu meeles on, mitte et nende olemasolustki teataks. Ehtne näide, et rohkem ei ole parem.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar