Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
2009 FIFA Confederations Cup
Collapse
X
-
nojah ma kardan, et näiteks inglise vutifännid teevad mm-il ise asja selgeks miks neid jurakaid tarvis pole statkale, ime kui mõnel kohtunikul see vasta larhvi ei lenda.või mõni vihatum vastasmängija sellega nurgalööki andes vastu tatti saab.mingit head õhkkonda need pasunad kyll ei tekita,ja pidev vinin ei kannusta ka mängijaid. lihtsalt väsitab....
Kommentaar
-
Kohalikel on mingid mutantkõrvad, mis annavad neile immuunsuse.Algselt postitas cannuman Vaata postitusthuvitav kas Bafana Bafana fännid siis tahavad omasid ka väsitada nendega?
Kommentaar
-
Omadele see lisab pigem toetust, vuvuzelad kui kord sealtkandist pärit ka on.Algselt postitas cannuman Vaata postitusthuvitav kas Bafana Bafana fännid siis tahavad omasid ka väsitada nendega?
Kommentaar
-
Mina olen aeg-ajalt ikka Aafrika suurturniire vaadanud ja sellist kolehäälset vidinat kuulen esimest korda. Varem olen tribüünidelt kuulnud ikka rütmikat trummihäält või mõnusat pasunamuusikat. Aga see sumin.... Nagu vormelivõistlust vaataks.Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustOmadele see lisab pigem toetust, vuvuzelad kui kord sealtkandist pärit ka on.
Kommentaar
-
Kui neid junne müüakse igale suvalisele tondile ja jagatakse vaat, et pool muidu siis eks loogiline, et täristatakse neid et suuremat õhustikku staadionil luua.Vaevalt see neil mingi hullem kultuuri küsimus on...
Mingi suvalise trummi põrsitamine pole hullu, aga kui terve pela tuhandeid matse seda järjepidevalt tuututab siis viskab ikka üle küll.Midagi tuleks ettevõtta kyll, et vähemalt see telerist vaadates ei häiriks- võib-olla staadionil polegi see nii hull aga telekast kostub kyll jubeda suminaga, nagu oleks mesilastarude lähedusse sattunud
Mingid inimlikud piirid peaksid ikka jääma ja, et see rahuldaks kõiki osapooli.Kuna tegu pole ju mingi aafrika külaturniiriga- see läheb korda kogu maailmale!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMind televaatajana nagu ei häiri absoluutselt see pinin. Staadionil võibolla, aga eks see ole juba teine asi.Kumb siis?Algselt postitas F.Totti Vaata postitustMidagi tuleks ettevõtta kyll, et vähemalt see telerist vaadates ei häiriks- võib-olla staadionil polegi see nii hull aga telekast kostub kyll jubeda suminaga, nagu oleks mesilastarude lähedusse sattunud
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
tal ju kõrvas klapp millest tuleb träänsi .Algselt postitas metssiga Vaata postitustkohtunikul võib ka ikka maru lõbus olla seal sumina keskel!
Kommentaar
-
YLE kannab otse üle Hispaania ja Lõuna-Aafrika vahelise madistamise. Peale seda näeb tagantjärele veel Iraagi ja Uus-Meremaa vahelist mängu.Algselt postitas NOT Vaata postitustkes tark ütleb mulle, et mis mängu täna Yle 2 näitab? Elion ei jaga sellist infi, kavas pole ja Yle kodukalt ei saa ka midagi aru sellest keelest
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar