Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

2009 FIFA Confederations Cup

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

USA hakkas peale sellist võimsat esitust meeldima kohe.
    noob

Kommentaar

Tugevam meeskond sai teenitud võidu.

Kommentaar

..vaatasin seda mängul Kreekas/Korfu saarel hotellis koos serblastega... nagu arvata võite siis olid nad mitte just et brasside poolt vaid 100% jänkide vastu.
        Tegid üllatusest silmad suureks ja plärud suunurgast kukkusid põrandale kui kuulsid et oma järgmise mängu Euroopas mängivad meie vastu

II poolaeg oli juba brasiilia-jalgpalli moodi : tehniline ja kiirete söötudega, võideldi isuga iga palli pärast ning pikka palli ette ei tambitud. Ikkagi ütlen et Dunga ajal ei ole brasiilia mängujoonis see millise pärast ma neid ca 30a. tagasi armastama hakkasin. Nii et Eestil on loota häid võimalusi 12august.

Aga 2010 MMil tulevad kollased jälle tiitlivõitjateks!!!
        RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
          Aga 2010 MMil tulevad kollased jälle tiitlivõitjateks!!!
          kast õlut, et ei tule?

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
            kast õlut, et ei tule?

.. ma võiks vahele panna küll : ennem peaks Rein e. 13 oma kasti Football Beeri mulle ära tooma mis ta 2002 a. MMist võlgu on
            RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
              .. ma võiks vahele panna küll : ennem peaks Rein e. 13 oma kasti Football Beeri mulle ära tooma mis ta 2002 a. MMist võlgu on
              Kast premiumit, et ei võida. Reinu õlle jõime ära.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                Kast premiumit, et ei võida. Reinu õlle jõime ära.
                DEAL! Järgmine aasta oled oodatud meie Brasiilia telki Lillekülas
                RummaBastards!

Kommentaar

Ah ärge jamaga aga finaalis on Holland ja Inglismaa
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                    100.- vahele, et ei ole?
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                      Olen ise sama arvanud, aga see võib täitsa olla kui Holland jälle varumehi mängima ei pane peale seda kui on alagrupi kinni pannud.
                      LFC

Kommentaar

inglismaa -brasiilia finaal on tulekul

Kommentaar

Algselt postitas freestyle01 Vaata postitust
                          inglismaa -brasiilia finaal on tulekul
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                          X