Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2010 - alagrupp D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kurat Serbia hakkas teine poolaeg lollitama, oleks pidnud 3-4 väravat kindlasti veel taguma, Podolski penalti eksimus oli jah ränk.

Kommentaar

Millise mängu ajal ma küll magada suvatsesin :S
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
        Kui Serbia sakslaste vastu imet ei tee, siis on praegused grupiliidrid siit grupist ka edasi.
        Tehti ära. Au ja kiitus!

Serbia aktsiad tõusid nüüd kõvasti. Suudeti mängida oma tugevuste peale äärtelt, mitte uimerdada niisama ringi ja loota, et kuskilt tuleb värav ära. Sakslaste saamatus muidugi oli imestama panev, eriti arvestades, kui halastamatud oldi Austraalia vastu oma võimaluste realiseerimisel.

See MM on mõnedel meeskondadel ikka täielik öö ja päev eri mängude võrdluses. Välja arvatud siis prantslastel, kes kompavad pimeduses juba 4 aastat.

Gaana - Saksamaa tuleb korralik lahing. Kui serblased mugavaks ei lase, siis ei tohiks Austraaliaga probleeme tekkida.

Kommentaar

Saksamaa fännina väga pettunud tulemuses,mängupildiga iseenesest rahul aga kui võimalusi ikka ära ei löö,siis pole ka alagrupist edasisaamist asja,ehk tehakse omad järeldused koossolekul,mängu peategija oli siiski Hispaanlasest kohtunikul,kes ilmselgelt oli oma lemmikute kaotamiest veel masenduses ja üritas ka teiste mängu kollastega ära lõhkuda juhul kui Serbja või Saksamaa edasi saavad.
          Olen see kes olen

Kommentaar

Mina hindaks seda paremaks mänguks kui esimest. Eriti teine poolaeg. Selle mängu järgi ma hindaks selle meeskonna sanshe väga tugevateks. Jutt siis Saksamaast.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
              Mina hindaks seda paremaks mänguks kui esimest. Eriti teine poolaeg. Selle mängu järgi ma hindaks selle meeskonna sanshe väga tugevateks. Jutt siis Saksamaast.
              Üldiselt nõus sinuga,aga on mõned puudujäägid,mis mulle tänases mängus võrreldes esimesega ei meeldinud,nu tõenäolielt oli osaliselt tingitud vastasest,kes oli parem kui oli seda Austraalia.
              Olen see kes olen

Kommentaar

Vot selline mees!

Kommentaar

Loodan, et Khedira, Lahm või Schweinsteiger kollast ei korja järgmine mäng, muidu võib päris raskeks minna Saksamaal.

Kommentaar

Pärast grupiturniiri nullitakse vist kollased ära.

Kommentaar

Aga mitte karistused.

Kommentaar

Gaanalaste kogematus siis lõi nüüd välja. Nii mannetut ülekaalus mängimist pole näinudki.

Ideaalne võimalus ka teise ringi kvalifitseeruda (üldse ainsa Aafrika meeskonnana äkki?), aga ei suudetud.

Viimastes mängudes ennustan, et fritsud teevad nendega üpris kerge töö. Austraalia läheb hurraaga väravaid lööma, aga keegi teenib taas punase ja serblased nii mökud ei ole, et selle kasutamata jätavad.

Kommentaar

Selle MM'i käsipalli koondis on kah vist nüüdseks selgunud ja see on Serbia. Kaks ilmselget käega mängimist karistusalas ja seda veel kahes järjestikuses mängus.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Vähemalt gaanalased päästsid aafriklaste au!

Kommentaar

Nu võit oli ilus,aga olen siiski vääga pahane lollakate pallikaotustel omaväljakupoolel,loodan selliseid enam mitte näha pühap Inglaste vastu
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                                Vähemalt gaanalased päästsid aafriklaste au!
                                Suurepärane.

Ja täiesti reaalne veel kaugemale jõuda.

Kommentaar

Working...
                                X