selge ju, et härra allus fifa kriitikale, mis järgnes heinze väravale.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2010 Kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustselge ju, et härra allus fifa kriitikale, mis järgnes heinze väravale.
Kommentaar
-
Algselt postitas elionpros Vaata postitustAustraalia mängus, polnud tahtlik käsi seega fuck off kohtunik.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustKäi persse. Käega värava takistamine. 100% punane kaart.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustMa ei tea, vahepeal käis mingi jutt tõesti, et väljaku piiridest lahkumise eest tuleks kollane anda, aga seda pole eriti järgitud kuskil ning minu arust õige ka. Ilus näha, kuidas mängijad fännidega tähistama tormavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustMa ei tea, vahepeal käis mingi jutt tõesti, et väljaku piiridest lahkumise eest tuleks kollane anda, aga seda pole eriti järgitud kuskil ning minu arust õige ka. Ilus näha, kuidas mängijad fännidega tähistama tormavad.Algselt postitas guccimucci Vaata postitustAga näiteks särgi seljast võtmisel või üle pea tõmbamisel antakse kohe kollane. Ega see hullem pole..
Ehk siis see on rahas kinni. Tribüünilejooksmine on midagi muud.
Kommentaar
-
Algselt postitas guccimucci Vaata postitustAga näiteks särgi seljast võtmisel või üle pea tõmbamisel antakse kohe kollane. Ega see hullem pole..
Kommentaar
-
Algselt postitas elionpros Vaata postitustMai kuu jalka ajakirjas on analoogne olukord lahti seletatud, aitäh.
Harry Kewelli käsi:
Aitähh.
Kommentaar
-
Punane kaart on sellises olukorras ebaõiglane. Pennal pluss kollane oleks piisav karistus, eemaldamine peaks järgnema siiski ilmselge sihiliku määrusterikkumise korral.
Marko Kristal võttis äsjases Postimehe intervjuus käega mängu kokku nii:
Ma olen selle küsimuse üle palju vaielnud ja arvan, et kohtunikud ise ka täpselt ei tea, kuskohas see käsi on. On olemas lahtised käed, kinnised käed, käsi otsis palli, pall otsis kätt jne.
Minu arusaam on selline – kui pall puudutab kätt ja sellest muutub palli lennusuund, siis see on käsi. Kui pall riivab kätt ja sellest midagi ei muutu, siis see minu jaoks ei ole käsi.
Kohtunike tõlgendus on ka see, et kui ma seisan loomulikus asendis ja mulle lüüakse vastu kätt, siis see ei ole käsi. Aga kes see ütleb, milline on minu loomulik asend? Siin on palju tõlgendamise võimalusi.
Aga põhimõtteliselt loetakse käeks kätt õlast sõrmeotsteni.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar