Räägitakse, et Mandžukic võib Lokomotivi tulla. 2,7 million it eurot aastas oleks ta palk. Järjekordne Horvaatia pensionär kõrgele palgale?

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Lokomotiv Moskva

Collapse

X
- 

Siiski oleks hea täiendus ju..või kuidas?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustRäägitakse, et Mandžukic võib Lokomotivi tulla. 2,7 million it eurot aastas oleks ta palk. Järjekordne Horvaatia pensionär kõrgele palgale?
Kommentaar
 - 

Olen skeptiline.Algselt postitas Indrekolen Vaata postitustSiiski oleks hea täiendus ju..või kuidas?
Kommentaar
 - 

Hetkel mitte liiga hästi. Mänguaega on saanud, kuigi on näha, et mees on kaugel oma tippvormist (ennekõike ma mõtlen füüsilist vormi). Viimased mängud on ta justkui Alekseid püdnud asendada, aga Antoniga arusaam puudub täielikult.Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustTelekavaataja oskab järsku valgustada, kuidas Kamanol on siiani läinud? Bordeaux kapifännina olid mul temale kunagu kõrged ootused ning vahepeal oli tal kosilasi suurte klubide seast aga üllatuslikult otsutas hoopis Lokomotiiviga liituda.
Anname aega.
Kommentaar
 - 

Ok, kui edaspidi kõik mängud 1-0 võidame, siis võib ka vast rahule jääda.
CSKA vastu ei saanud ka Krychowiak mängida. Aga Krychowiak ei sobigi eriti hästi Nikolici süsteemi. Esimesed 35 minutit olid kohutavad. Kuid siis otsustasid Ignatjev ja Anton ära vahetada ääred ja poolaja lõpp oli Lokomotivi käes. Siis saadi ka värav.
Teise poolaja tegi lihtsamaks Bistrovici geniaalsus, kes teenis CSKA poolelt vahetult enne vahetust teise kollase. Tõusime kuuendaks! Kui Dinamo veel võidab, siis oleme seitsmendad. Aga kaotuse korral oleks kõik väga kurb. Veel elus.
Kommentaar
 - 

Täna on siis ainuke edev hetk Lokomotivi jaoks Meistrite liigas. Loos. Korraks võib unistada, reaalsus paneb muidugi paika.
Aga kuna ollakse 4. potis, siis mingit Porto, Ajax, Olympiacos sitta ei tahaks. Kui kaotada, siis suurtele.
Real Madrid, Dortmund, Inter. Vot see on juba midagi head.
Atalanta puhul tuleks Miranchuk korraks tagasi.
Kommentaar
 - 

Aii... See oli valus torgeAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Aga kuna ollakse 4. potis, siis mingit Porto, Ajax, Olympiacos sitta ei tahaks. Kui kaotada, siis suurtele.

Kommentaar
 - 

No sa saad aru küll, mida ma mõtlen. Ajaxi saamine teisest potist tekitaks võltslootuse.Algselt postitas Indrekolen Vaata postitustAii... See oli valus torge
Kommentaar
 - 

Saan aru küll. Lihtsalt oma peas olen ma harjunud mōtlema Ajaxist, kui suurklubist ja iga kord, kui meelde tuletatakse, et need ajad on mōōdas lööb reaalsus näkku valusaltAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustNo sa saad aru küll, mida ma mõtlen. Ajaxi saamine teisest potist tekitaks võltslootuse.

Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar