Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Venemaa jalgpall
Collapse
X
-
No peaaegu ju...Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustTäna on 3 vene võistkonda alustamas 1/8 finaali mänge Euroopa Liigas.
Minu väike ennustus: Zenit jookseb lati alt läbi: 2-0 Leipzigile
Lokomotiv punnitab, aga meisterlikkuse erinevus paneb maksma: 2-0 Atleticole
CSKA on mittekaotamisele kõige lähemal, aga Lyoni terve mängu kestev surve vormistatakse lõpuks võiduks: 1-0 Lyonile.
Leave a comment:
-
Vaatasin,et Zeniit mängib võõrsil hoopis...Seega muudan oma 2-0 Zeniidile viigiks
Leave a comment:
-
See, kes usub hetkel Zeniti...
CSKA võib viigi samas välja pigistada küll. Probleem on lihtsalt selles, et neil pole kellelgi kaitses mängida. Ehk penskarid aitavad hädast välja kui vaja.
Loko igasugune vastuhakk on pigem ime.
Leave a comment:
-
Veidi pessimistlik ennustus minu meelest. Ma pakun natuke optimistlikumalt Zenidile 2-0 võidu. Loko jah...ei oma eriti võimalusi. CSKA usun pääseb viigiga.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustTäna on 3 vene võistkonda alustamas 1/8 finaali mänge Euroopa Liigas.
CSKA on mittekaotamisele kõige lähemal, aga Lyoni terve mängu kestev surve vormistatakse lõpuks võiduks: 1-0 Lyonile.
Leave a comment:
-
Mul on rohkem usku Zeniiti ja veidi vähem Lyoni avamängu. Aga ideepoolest üks peaks neist kindlasti järgmises ringis olema. Mitte Lokomotiv muidugi.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustTäna on 3 vene võistkonda alustamas 1/8 finaali mänge Euroopa Liigas.
Leave a comment:
-
Täna on 3 vene võistkonda alustamas 1/8 finaali mänge Euroopa Liigas.
Leave a comment:
-
Kas teie leiate, kus on pildil pall?
Muide Venemaa Premier Liiga sõlmis Nike'ga lepingu ning tellis vaid valgeid ja kollaseid palle. Punased? naahh..
Leave a comment:
-
Lumine derby lõppes lõpuks tuima 0-0 viigiga, mis pigem sobib rohkem Lokomotivile.
Leave a comment:
-
Tegelikult tõe huvides peab mainima, et viimasel hetkel see mäng lükati edasi.
Leave a comment:
-
Juhuks, kui keegi arvab, et ainult Eestis on huvitavad hooaja planeerimised:
Leave a comment:
-
Lokomotiv tõmbas tõesti pikema kõrre võrreldes teiste vene klubidega.
Leave a comment:
-
No siin enam nõrku vastaseid pole. Ise lootsin küll Arsenali või Dortmundit, aga las olla siis Atletico. Muidugi šansid 95-5 Atleticole.
Ülejäänud vene tiimid said Leipzigi (Zenit) ja Lyoni (CSKA).
Leave a comment:
-
#LokomotivMoskva #UEFASuperCup #August2018Algselt postitas Indrekolen Vaata postitustLoko täitsa tubli...poolaeg 1-0 ees.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: