Zenidile ütles ka Euroopa head aega.
Samal ajal avaldas Venemaa koondise peatreener mängijate nimekirja kontrollkohtumisteks. Kutsuti ka Lokomotivi väravavaht Guilherme Marinato, kes sai aasta alguses (või eelmise lõpus vist juba) Vene passi kätte. Suure tõenäosusega sõidab kolmanda väravavahina Prantsusmaale ka.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Venemaa jalgpall
Collapse
X
-
Lokomotiv 1-1 Fenerbahce
Krasnodar 0-3 Sparta
Veidi üllatas Krasnodar. Samas teise poolaja funktsionaalsus oli kohutav. Tšehhid kannatasid esimese poolaja ära ja teises oli olukord juba nende kontrolli all.
Lokomotiv oli palju parem kui Türgis 9 päeva tagasi, kuid sellest ei piisanud. 2-0 võõrsilkaotus mängis oma rolli. Üldkokkuvõttes suht tavapärane veebruar Vene klubide jaoks.
Leave a comment:
-
Zenit oli täitsa okei minu arust, kodus kindlasti shanss olemas Benfica vastu.
Leave a comment:
-
Tüüpiline veebruarikuu Vene klubide jaoks. Need, kes kuhugi play-offi saavad, situvad end suht varakult täis. 3 kaotust 3-st, 0 väravat ja väga ähmased perspektiivid edasipääsuks.
Leave a comment:
-
Tehniliselt võiks seda lugeda publiku provotseerimiseks ka.. Kui juba võõrsil väravat tähistades teed "kodu" fännide suunas teatud liigutusi võid saada kaardi vms, siis see peaks olema aste kõrgemal, mida UEFA peaks antud juhul kindlasti karistama.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJah, asi ei ole isegi niivõrd tema arvamuses, vaid poliitika segamises mängu. Ja mul pole kahtlustki selles, mis oleks juhtunud, kui härra oleks skoorinud.
Leave a comment:
-
Jah, asi ei ole isegi niivõrd tema arvamuses, vaid poliitika segamises mängu. Ja mul pole kahtlustki selles, mis oleks juhtunud, kui härra oleks skoorinud.Algselt postitas JuriM Vaata postitustSelle kohta ütleks.. Idiots will idiot.
Leave a comment:
-
Selle kohta ütleks.. Idiots will idiot.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKahju tunnistada, kuid antud härra mängib minu soccerneti avatariga samas klubis.
Leave a comment:
-
-
1. VTB Pank, kes oli Dinamo peasponsor ja süstis sinna rõvedalt, leidis (millised analüüsi gigandid), et kuradi palju raha läheb sinna ikka. Tõmbame koomale.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMiks härrad nii odavalt klubi vahetasid? Eriti Kokorin. Klubil rahalised raskused?
2. Välismängijad müüdi maha, venelastele hakati palku kärpima.
3. Igast Kokorinid ja Zhirkovid said aru, et tegelt Zenit võiks meid tahta ja sealt saaks normaalset sulli. Leping hakkas mõlemal lõpule jõudma suveks.
4. Kuna Kokorin ja Zhirkov keeldusid pikendamast, leidis Dinamo, et parem on nende eest vähemalt midagigi saada.
Suht lihtne.
Leave a comment:
-
Kui ei eksi, siis lõppevad lepingud suvel.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMiks härrad nii odavalt klubi vahetasid? Eriti Kokorin. Klubil rahalised raskused?
Leave a comment:
-
Miks härrad nii odavalt klubi vahetasid? Eriti Kokorin. Klubil rahalised raskused?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKahe eest kokku maksti umbes 2,5 euromilkut.
Kokorini palk hakkab olema 3,5 euromilkut + 2 euromilkut sai boonusrahasid.
Zhirkovi palk 2,3 euromilkut.
Leave a comment:
-
Kahe eest kokku maksti umbes 2,5 euromilkut.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKokorin&Zhirkov Zeniti. Mis summade eest?
Kokorini palk hakkab olema 3,5 euromilkut + 2 euromilkut sai boonusrahasid.
Zhirkovi palk 2,3 euromilkut.
Leave a comment:
-
Ma nüüd ei ole veendunud, et see väide antud konteksti hästi sobib.Algselt postitas Iceman Vaata postitustaga noh parem hilja, kui mitte kunagi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: