Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Venemaa jalgpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Zenidile ütles ka Euroopa head aega.

Samal ajal avaldas Venemaa koondise peatreener mängijate nimekirja kontrollkohtumisteks. Kutsuti ka Lokomotivi väravavaht Guilherme Marinato, kes sai aasta alguses (või eelmise lõpus vist juba) Vene passi kätte. Suure tõenäosusega sõidab kolmanda väravavahina Prantsusmaale ka.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Lokomotiv 1-1 Fenerbahce
    Krasnodar 0-3 Sparta

Veidi üllatas Krasnodar. Samas teise poolaja funktsionaalsus oli kohutav. Tšehhid kannatasid esimese poolaja ära ja teises oli olukord juba nende kontrolli all.

Lokomotiv oli palju parem kui Türgis 9 päeva tagasi, kuid sellest ei piisanud. 2-0 võõrsilkaotus mängis oma rolli. Üldkokkuvõttes suht tavapärane veebruar Vene klubide jaoks.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Zenit oli täitsa okei minu arust, kodus kindlasti shanss olemas Benfica vastu.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Tüüpiline veebruarikuu Vene klubide jaoks. Need, kes kuhugi play-offi saavad, situvad end suht varakult täis. 3 kaotust 3-st, 0 väravat ja väga ähmased perspektiivid edasipääsuks.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Karistabki. Vaevalt, et alla 5 mängu bänni saab.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Jah, asi ei ole isegi niivõrd tema arvamuses, vaid poliitika segamises mängu. Ja mul pole kahtlustki selles, mis oleks juhtunud, kui härra oleks skoorinud.
    Tehniliselt võiks seda lugeda publiku provotseerimiseks ka.. Kui juba võõrsil väravat tähistades teed "kodu" fännide suunas teatud liigutusi võid saada kaardi vms, siis see peaks olema aste kõrgemal, mida UEFA peaks antud juhul kindlasti karistama.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Selle kohta ütleks.. Idiots will idiot.
    Jah, asi ei ole isegi niivõrd tema arvamuses, vaid poliitika segamises mängu. Ja mul pole kahtlustki selles, mis oleks juhtunud, kui härra oleks skoorinud.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Kahju tunnistada, kuid antud härra mängib minu soccerneti avatariga samas klubis.
    Selle kohta ütleks.. Idiots will idiot.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kahju tunnistada, kuid antud härra mängib minu soccerneti avatariga samas klubis.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Miks härrad nii odavalt klubi vahetasid? Eriti Kokorin. Klubil rahalised raskused?
    1. VTB Pank, kes oli Dinamo peasponsor ja süstis sinna rõvedalt, leidis (millised analüüsi gigandid), et kuradi palju raha läheb sinna ikka. Tõmbame koomale.
    2. Välismängijad müüdi maha, venelastele hakati palku kärpima.
    3. Igast Kokorinid ja Zhirkovid said aru, et tegelt Zenit võiks meid tahta ja sealt saaks normaalset sulli. Leping hakkas mõlemal lõpule jõudma suveks.
    4. Kuna Kokorin ja Zhirkov keeldusid pikendamast, leidis Dinamo, et parem on nende eest vähemalt midagigi saada.

Suht lihtne.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Miks härrad nii odavalt klubi vahetasid? Eriti Kokorin. Klubil rahalised raskused?
    Kui ei eksi, siis lõppevad lepingud suvel.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kahe eest kokku maksti umbes 2,5 euromilkut.
    Kokorini palk hakkab olema 3,5 euromilkut + 2 euromilkut sai boonusrahasid.
    Zhirkovi palk 2,3 euromilkut.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Kokorin&Zhirkov Zeniti. Mis summade eest?
    Kahe eest kokku maksti umbes 2,5 euromilkut.
    Kokorini palk hakkab olema 3,5 euromilkut + 2 euromilkut sai boonusrahasid.
    Zhirkovi palk 2,3 euromilkut.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Kokorin&Zhirkov Zeniti. Mis summade eest?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    aga noh parem hilja, kui mitte kunagi.
    Ma nüüd ei ole veendunud, et see väide antud konteksti hästi sobib.

Leave a comment:

Working...
X