Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
kui pilte on tõesti üle 600 siis on rohkem kui loogiline et pildid peaks olema õiges järjestuses, muidu ei viitsi keegi eriti vaadata neid ja seega oleks ka galerii mõtetu kui keegi seda ei vaata. väga mõistlik ääremärkus igatahes.Kommentaar
-
pilte on jah palju, mis neist vahtida, strateegilised kohad ka kinni kaetud
. Nüüd, kui piltide tegemine lihtne on, siis vorbitakse neid metsikult valmis teha ja muudkui aga üles riputada.
Meenub lausung filmist Indrek: sõnnik pole venemaal keelatud, iga mees võib oma vooriga minu hoovi sõita? Ja selle peale on muidugi vastus olemas: ma tean, mis on sõnnik, aga need fotod ei ole sõnnik.
Selline heatahtlik kriitika siis.
Tore on ka see, et Kalju kodukale on ilmunud uuesti vanemad uudised.Kommentaar
-
Sellele, mida sa ütlesid piltide tootmise kohta, kirjutan ma kohe alla.pilte on jah palju, mis neist vahtida, strateegilised kohad ka kinni kaetud
. Nüüd, kui piltide tegemine lihtne on, siis vorbitakse neid metsikult valmis teha ja muudkui aga üles riputada.
Meenub lausung filmist Indrek: sõnnik pole venemaal keelatud, iga mees võib oma vooriga minu hoovi sõita? Ja selle peale on muidugi vastus olemas: ma tean, mis on sõnnik, aga need fotod ei ole sõnnik.
Selline heatahtlik kriitika siis.
Tore on ka see, et Kalju kodukale on ilmunud uuesti vanemad uudised.

Kommentaar
-
Retros uued pildid.
VS VAPRUS 16.08 / 17:00 LOE EDASI UUDISED VAATA KÕIKI SPONSORID JÄRGMISED MÄNGUD ÜRITUSED VAATA KÕIKI KALJU TV VAATA KÕIKI Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos GALERII VAATA KÕIKI REKLAAM VARSTI AVAME! FÄNNID https://www.youtube.com/watch?v=9vG-tjMjV4g LIITU FÄNNIDEGA PREMIUM LIIGA SPONSORID PEASPONSOR SÄRGISPONSOR KULDSPONSOR HÕBESPONSOR JÄTKUSUUTLIKKUSE SPONSOR KOGUKONNA PARTNER TOETAJA MEEDIAPARTNER PARTNER HEATEGEVUS LIITU UUDISKIRJAGAKommentaar
-
tore lause sealt retrost:
1986. aastal osales turniiris näiteks ligemale 50 postermeeskonda üle kogu vabariigi, aga ka külaismeeskondi mujalt.
Üldse on selles esimeses jutus palju kirjavigu, kas kiirustasid? Teine jutt tundub korrektsem olema.Kommentaar
-
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar