Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Jah, aga katsume hinnad odavad hoida, meie jaoks pole see rahateenimise koht vaid vännidele lisaväärtuse loomise koht! Kui saaks tasuta teha, siis teeks, aga see pole võimalik
Teine loogika oleks aga selles, et ostke pileteid, ostke jooki ja sellega toetate klubi tegevust... Selline suhtumine võiks igal tõelisel fännil olla... Muidu klubid ju ei arene!Kommentaar
-
Nii mehed!
VS VAPRUS 16.08 / 17:00 LOE EDASI UUDISED VAATA KÕIKI SPONSORID JÄRGMISED MÄNGUD ÜRITUSED VAATA KÕIKI KALJU TV VAATA KÕIKI Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos GALERII VAATA KÕIKI REKLAAM VARSTI AVAME! FÄNNID https://www.youtube.com/watch?v=9vG-tjMjV4g LIITU FÄNNIDEGA PREMIUM LIIGA SPONSORID PEASPONSOR SÄRGISPONSOR KULDSPONSOR HÕBESPONSOR JÄTKUSUUTLIKKUSE SPONSOR KOGUKONNA PARTNER TOETAJA MEEDIAPARTNER PARTNER HEATEGEVUS LIITU UUDISKIRJAGA
Tegin väikese kokkuvõtte.
Pildigalerii täies mahus on tulekul.. varuge kannatust.Kommentaar
-
ei usu, isegi peksa saamiseks pead vähemalt oma häälepaela kulutama
kui riik sulle midagi annab siis tuleb see ikka maksumaksja rahast mida sa ka ise maksad, fännidele midagi antakse tasuta siis ikkagist selle eest et nad klubi toetavad ja näiteks kulutavad oma häälepaelu jnejne.....alati leiab midagi
(see txt ei ole mõeldud et hakkaks vaidlema)
aga igatahes väga meeldiv on näha et kõik areneb ilusti
Kommentaar
-
Silver! Väga hea kokkuvõte. Nõmme Kalju koduleht on tõesti huvitav . Minu meelest praegu parim sait kõikidest Eesti jalgpalli klubidest. Oi ,ma pidin krambid saama ,kui see DJ seal siniste ploomidega ringi lippas.
Millal järgmine turniir toimub?FCF ForeverKommentaar
-
hehe, see siniste ploomidega dj oli koit toome lihane vendSilver! Väga hea kokkuvõte. Nõmme Kalju koduleht on tõesti huvitav . Minu meelest praegu parim sait kõikidest Eesti jalgpalli klubidest. Oi ,ma pidin krambid saama ,kui see DJ seal siniste ploomidega ringi lippas.
Millal järgmine turniir toimub?
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Osad pildid on üleval:
VS VAPRUS 16.08 / 17:00 LOE EDASI UUDISED VAATA KÕIKI SPONSORID JÄRGMISED MÄNGUD ÜRITUSED VAATA KÕIKI KALJU TV VAATA KÕIKI Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos GALERII VAATA KÕIKI REKLAAM VARSTI AVAME! FÄNNID https://www.youtube.com/watch?v=9vG-tjMjV4g LIITU FÄNNIDEGA PREMIUM LIIGA SPONSORID PEASPONSOR SÄRGISPONSOR KULDSPONSOR HÕBESPONSOR JÄTKUSUUTLIKKUSE SPONSOR KOGUKONNA PARTNER TOETAJA MEEDIAPARTNER PARTNER HEATEGEVUS LIITU UUDISKIRJAGA
Ülejäänud tulevad õhtul.. neid on kokku 600!Kommentaar
-
Väga head pildid ühe pisikese veaga. Järjestus võiks loogiline olla, praegu suht segaminiOsad pildid on üleval:
Ülejäänud tulevad õhtul.. neid on kokku 600!
Kommentaar
-
1) ma olen täiesti rahulik
2) ütle mulle palun üks põhjus, miks ma peaks Kalju peale kade olema?
3) see oli sõbralik ääremärkus, mitte kuri kriitikanool, mille peale kõik kriiskama peaksid hakkama
ma tänan.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar