Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustvaadake et te üldse oma eelarve kokku saate mis on ikka päris suur
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustOi mehed, teil on veel nii palju õppida. Asja tulebki üles kruvida, et tekiks intriig ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitustsõnastagem ümber. kui sitalabidas karjub täie siirusega, et ta on kivikuningas, siis see ei tekita intriigi, vaid on lihtsalt naeruväärne.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustNäe, isegi praegu on tekkinud mõttetu arutelu täiesti ajuvabal teemal. Meie mõttemaailmad on ikka väga erinevad. Ja just sellised vaidlused/konfliktid viivadki asja edasi. Jah, me Nõmme Kaljus teeme ja mõtleme teistmoodi
Kommentaar
-
Annan ka siis oma panuse. Antud olukorras on HABEme jutus vastuolu: "me ei karda erineda maailma üldsusest" samas Kalju puhul on pigem just tegemist jalgpallimaailma üldsusega sarnanemisega:P
Sellega nõus, et mõeldakse teisiti kui eestis, sest olgem ausad, meie jalgpallimaastikul enamik klubijuhte ju väga ei mõtle
Kalju nagu ka muu maailm rõhub glamuurile, tähelepanule ja muule meelelahutuslikule poolele, mis jalgpalliga kaasas käib.
Loodan, et Kalju täidab ka oma eesmärgid, mis hooajaks seatud, sest vastasel juhul jääb natukene naljakas mulje küll: just kui linna tulnud tsirkus, kellel tegelt peale punase ninaga klouni ja 2 plangul käiva koera pakkuda pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustAnnan ka siis oma panuse. Antud olukorras on HABEme jutus vastuolu: "me ei karda erineda maailma üldsusest" samas Kalju puhul on pigem just tegemist jalgpallimaailma üldsusega sarnanemisega:P
Sellega nõus, et mõeldakse teisiti kui eestis, sest olgem ausad, meie jalgpallimaastikul enamik klubijuhte ju väga ei mõtle
Kalju nagu ka muu maailm rõhub glamuurile, tähelepanule ja muule meelelahutuslikule poolele, mis jalgpalliga kaasas käib.
Loodan, et Kalju täidab ka oma eesmärgid, mis hooajaks seatud, sest vastasel juhul jääb natukene naljakas mulje küll: just kui linna tulnud tsirkus, kellel tegelt peale punase ninaga klouni ja 2 plangul käiva koera pakkuda pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustAitähh paranduse eest. Aga osadel siin ei ole nii hjea IQ tase, et teada kuidas väljaspool Eestit asju tehaks. Eks me üritame anda endast parima.
IQ st rääkides olen näinud Kalju fännide IQd. Isegi purjus Flora fännid ei küündi selleniInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEt väljapool Eestit palgatakse mängijateks töötuid brasiilasi?
IQ st rääkides olen näinud Kalju fännide IQd. Isegi purjus Flora fännid ei küündi selleni
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustRein kuidas sa võid peale kõike seda mulle niiviisi öelda? Ma solvusin hingepõhjani.
Elad üle. Küll su hingehaavad paranevad kui liiga hakkab. Kalju imemeeskonna suured võidud ravivad su solvumist.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustRein ja Habe, aitab jamast, elage oma egod kuskil mujal välja ja kirjutage Kapa kohila kodukal neid lollusi edasi, tahaks siin meie foorumis asjalikke postitusi näha!
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustRein ja Habe, aitab jamast, elage oma egod kuskil mujal välja ja kirjutage Kapa kohila kodukal neid lollusi edasi, tahaks siin meie foorumis asjalikke postitusi näha!
Ja veel, kui olete nii kõvad mehed, siis palgake mõnda eesti satsi töötuid brasse, tulen neid rõõmuga vaatama!
Just läks huvitavaks!!! Uutest Kalju mängijatest ju keegi siin foorumis konkreetselt ei räägi. Seega on normaalne, kui suhtlus käib muul teemal.
keegi mainis, et hooajani on veel palju aega. Minu meelest on aega ainult 2 kuud. Niikuinii hooaja keskel on juba huvi Kalju vastu raugenud. Iga uus asi on ainult alguses huvitav.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar