Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Poola 15. august 2012 A. Le Coq Arena, Tallinn

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Ono Vaata postitust
    Meistriliiga taset ei anna kuidagi sellise mänguga võrrelda, Neemelo ja Zahhovaiko on ka kõmmutanud haigelt palju väravaid Meistriliigas, aga sellisel tasemel ei suutnud nad kunagi koondises mängida.
    Kui nüüd OT-na Zahhovaiko juurde tagasi pöörduda, siis arvan, et sa ei ole just väga palju mehi mängimas näinud koondises, kes on Zahhovaikost rohkem väravaid löönud. Kokku on neid üksteist ja neli nendest mängisid koondises enne okupatsiooni. Saag lammutab Taanis, aga koondises 42st 3 väravat, Zahhovaiko rändab mööda maailma, aga koondises 39st 8 väravat. Kink ja Lindpere on ka puhtaid ründajaid mänginud ja neil on 64 ja 79 mänguga koos 5 väravat. Niiet Zahho lõi ikka ära, kui võimalus anti. Vahet ei ole, et nõrgematele jne., kõigil on see võimalus olnud nõrgemate vastu jne., skoorida.

Kui tahad just Meistriliiga näidet tuua, siis sellest hooajast on see täitsa olemas. Konsa oli hooaja hakul täielik täkk Meistriliigas, aga samal ajal kevadistes mängudes Horvaatia, Ukraina vastu ning Balti turniiril oli kutt ikka täiesti mängust väljas.

A Morozov oli tõepoolest väga hea. Nii nagu liigas, nii ka koondises.
    Algselt postitas alehis
    "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
    Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Sama arvamus Slava kohta. Aga ärge pöördesse minge kossuga võrdlusest. Kõva mees nägi nagunii mõlemat ja seda veel vbl ka koha peal Ma ei tea ühtegi riiki kus jalgpall oleks vähem popim kui koss. Suur staadion ja värske õhk tõmbab ikka enam kui umbne saal ja tehisvalgus. Aga kui jalgpalluritel tuleb oktoobrikuine külm ja pime sõprusmäng siis ma ei ole kindel, et need näitajad sarnased jäävad eriti kui laulupidu abiks pole.

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
        Mitte , et see oluline oleks, aga kõvemad kotkad lendasid otse kossult vutile. Üks hea ei sega teist. Pealegi oli kossus enne lõppu otsustatud ja jõudis ilusti. Neid polnudki nii vähe äkki?

Samas tean naljahambaid, kes vutis enne lõppu ära läksid... Neile küll palavad õnnesoovid! See on tõesti 100 korda hullem, kui loeks täna uudistest Slovakkia võitu Kunni meelisalal. Viimasele teeb kindlasti heameelt, et kossusaali läksid enamus ju tasuta särgi lootuses, ega's seal mängu vaatajaid polnudki.
        Kus juures ma ise just kõrval seisjale ütlesin,et lollid lähevad juba statalt ära ja neil jääb võiduvärav nägemata!
        Need n.ö jalkafännid peaks endale selgeks tegema,et jalka lõppeb alles kohtuniku vilega ja selle viimase minutiga on jalkas ennegi kivi liigutatud. Kossus jah,kui juba enne lõppu on -10 ,siis enamuse ajast on mäng tehtud.
        Tõeline fänn ei lahku jalkamängult kunagi ennem vilet!
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Hehee, nendele lahkujate küll suurimad õnnesoovid superfeili eest

Aga mis puudutab Morossi, siis ta on alati sümpaatne kutt olnud. Nii mänguliselt kui ka suhtumiselt. Kahjuks kardan, et Rüütli paneb valikmängus platsile pigem Bärengrubi. Poola vastu oli isegi kapten, see näitab usaldust. Moross on aga noorem ja perspektiivikam mees, seetõttu peaks just teda eelistama minu arvates.

Kommentaar

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
            Ma ei tea ühtegi riiki kus jalgpall oleks vähem popim kui koss.
            USA-s kindlast koss popim kui soccer, kui me Ameerika jalgpalli ei arvesta, mis siiski sootuks teine ala

Korvpalli saalid ka mahutavad vähem inimesi, aga ma arvan, et kui USA-s liita jalka staadionil olijad ja teleauditoorium, siis saame vähem inimesi, kui liita samad arvud jalka osas.

Kommentaar

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
              Ma ei tea ühtegi riiki kus jalgpall oleks vähem popim kui koss.
              Leedu

Kommentaar

Algselt postitas lrak Vaata postitust
                USA-s kindlast koss popim kui soccer, kui me Ameerika jalgpalli ei arvesta, mis siiski sootuks teine ala

Korvpalli saalid ka mahutavad vähem inimesi, aga ma arvan, et kui USA-s liita jalka staadionil olijad ja teleauditoorium, siis saame vähem inimesi, kui liita samad arvud jalka osas.
                Aga kuskilt lugesin,et kuni 20 eluaastani on USA-s jalgpalli mängivaid noori rohkem kui kossus. Aga peale seda enamus loobuvad
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
                  Kui nüüd OT-na Zahhovaiko juurde tagasi pöörduda, siis arvan, et sa ei ole just väga palju mehi mängimas näinud koondises, kes on Zahhovaikost rohkem väravaid löönud. Kokku on neid üksteist ja neli nendest mängisid koondises enne okupatsiooni. Saag lammutab Taanis, aga koondises 42st 3 väravat, Zahhovaiko rändab mööda maailma, aga koondises 39st 8 väravat. Kink ja Lindpere on ka puhtaid ründajaid mänginud ja neil on 64 ja 79 mänguga koos 5 väravat. Niiet Zahho lõi ikka ära, kui võimalus anti. Vahet ei ole, et nõrgematele jne., kõigil on see võimalus olnud nõrgemate vastu jne., skoorida.

Kui tahad just Meistriliiga näidet tuua, siis sellest hooajast on see täitsa olemas. Konsa oli hooaja hakul täielik täkk Meistriliigas, aga samal ajal kevadistes mängudes Horvaatia, Ukraina vastu ning Balti turniiril oli kutt ikka täiesti mängust väljas.

A Morozov oli tõepoolest väga hea. Nii nagu liigas, nii ka koondises.
                  ZaHovaiko!!!!!
                  RummaBastards!

Kommentaar

kellelgi terve mängu torrentit pole? ERR pole ikka suutnud esimest poolaega ülesse panna

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                      Kus juures ma ise just kõrval seisjale ütlesin,et lollid lähevad juba statalt ära ja neil jääb võiduvärav nägemata!
                      Need n.ö jalkafännid peaks endale selgeks tegema,et jalka lõppeb alles kohtuniku vilega ja selle viimase minutiga on jalkas ennegi kivi liigutatud. Kossus jah,kui juba enne lõppu on -10 ,siis enamuse ajast on mäng tehtud.
                      Kusjuures, kartus, et Poola kobistab kuidagi ära, oli teisel poolajal isegi pisut rohkem sees. Aga seda magusamaks kujunes.
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                        Ma miskipärast pakun, et enamikule neist oli seisust ükskõik, lihtsalt tahtsid kiiresti staadionilt välja saada.. mis muidugi minu silmis normaalsem mõtteviis pole, kui halva seisu pärast ära minek.
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                          kellelgi terve mängu torrentit pole? ERR pole ikka suutnud esimest poolaega ülesse panna
                          nüüd 1. poolaeg ka üleval

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                            Ma miskipärast pakun, et enamikule neist oli seisust ükskõik, lihtsalt tahtsid kiiresti staadionilt välja saada.. mis muidugi minu silmis normaalsem mõtteviis pole, kui halva seisu pärast ära minek.
                            See on ürgeestlaslik, nagu ka mängule kuus minutit enne avavilet tulek ja seejärel undamine, et persse küll, kuradi järtsud ja kõik on nõme ja sitasti orgunnitud. Teatris, kinos - sama lugu ju. Kui on aimata, et etenduse puänt on saabumas, vaigistab väljatrügiva eestlasmassi müdin kommipaberite ja popkorni pragina...

Kommentaar

Algselt postitas keemiainsener Vaata postitust
                              See on ausalt öeldes kõige veidram ja ebaloogilisem chant.
                              Esiteks sellist omadus- või nimisõna nagu 'pasa' ei eksisteeri, kuigi on vast võimalik järeldada, et see tuleneb sõnast 'pask' ning on omastavas käändes. Dafuq?! Teiseks... noh olgem ausad, ei saa eeldada, et staadionile tulnud pered roppusi kaasa karjuma hakkavad. Kolmandaks minu ümber olnud inimesed ei saanud muffigi aru, mida fännitribüün hüüdis ning hakkasid kaasa karjuma oma variante nagu 'poola on jama', 'poola on paha', 'poola on vaba' jms niiet see läks arulagedaks supiks kätte.

Andke nüüd andeks, et minus kuri lingvist välja lõi. Aga tõesti, fännitribüün on suuteline enamaks kui selline lausejupp.
                              1. Ma parem küsiks, et mis krdi ajal muutus "Heia Eesti!" mingiks krdi "ee ooo Eesti-ks" mida mitmelt poolt kosta oli?

2. Ja no tra millal lõppeb tribüünil suitsetamine? Fänn/jalkahuviline on ka inimene.

3. Laulusõnade jagamine oli täitsa nitsevoo, aga seda võinuks (ka) küljutribüünil teha. Seda on juba korduvalt siin välja pakutud, et osa eestvedajad saata ka küljele, et sealne publik ka häälekalt kaasa elama panna. Muidu jäämegi siin virisema, et vahivad nagu topised seal, aga keegi peale virisemise midagi ette ka ei võta.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                                1. Ma parem küsiks, et mis krdi ajal muutus "Heia Eesti!" mingiks krdi "ee ooo Eesti-ks" mida mitmelt poolt kosta oli?

2. Ja no tra millal lõppeb tribüünil suitsetamine? Fänn/jalkahuviline on ka inimene.

3. Laulusõnade jagamine oli täitsa nitsevoo, aga seda võinuks (ka) küljutribüünil teha. Seda on juba korduvalt siin välja pakutud, et osa eestvedajad saata ka küljele, et sealne publik ka häälekalt kaasa elama panna. Muidu jäämegi siin virisema, et vahivad nagu topised seal, aga keegi peale virisemise midagi ette ka ei võta.
                                Endal täpselt sama küsimus, et mis kuradi eeooo Eestit enamus taga ajavad?!?!

Aga muidu, ennem kui asi viia küljetribüünidele, oleks vaja saada ka fännisektorist vähemalt 80% inimestest laulma! Arvestades rahvamassi on see volüüm ikka väga hädine olgem ausad.

Kommentaar

Working...
                                X