Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Poola 15. august 2012 A. Le Coq Arena, Tallinn

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    Aga kas tõesti oli meid staadionil alla 6000?
    Kusjuures hea küsimus.
    Mina läksin lauljana oma seltskonnaga staadionile kell 18 ja keegi meie pileteid ei rebinud-skänninud. Oleks võind kasvõi piletid üle ääre rahva sekka visata heateona. Huvitav, kas nad siis ei arvestanud neid lauljaid või just liitsid tavakülastajate arvule registreeritud laulurahva, mis sel juhul võis hoopis numbrit kunstlikult suurendada, sest vaevalt kõik registreeritud kohale ilmusid.

Kes eile kapten oli? Need uued vormid ajavad tribüünikõrgustest segadusse - kõigil oleks nagu valged paelad ümber biitsepsi Leinalindid ka selgusele kaasa ei aidanud.

Kommentaar

saag võitis ees põne palligi, vosko ei saanud mu meelest mitte midagi asjalikku tehtud. va lõi ühe poola korneri peaga puhtaks.
      morozov oli minumeelest man of the match eesti poolelt. hoida poolakad nii kuival - see on tase. klaaris ikka päris päris mitu tõsiselt ohtlikku palli ära. sry aga kõige austuse juures klavani vastu - ei näe teda täna kaitseliini põhirivistuses. võibolla dmitrievi kõrvale/asenduseks kaitsva pooliku kohal oleks ta eestis koondise jaoks parem koht.
      äärepoolikud... oeh. võta üks ja viska teist. pole mingi ime et pikad ründajad a la ahjupera ei skoori, pole ju kedagi kes 1 normaalse tsenterduse äärelt värava alla annaks. ootan millal luigend ükskord koondisekutse saab
      Seisan üksi mere ääres
      jalas kollased sandaalid
      valged, merevahust sääred
      hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Poola tuli kindlalt seda mängu võitma ja mingit allahindamist ei olnud aga nende pettumus ja üllatus oli suur ,kui Eesti niivõrd head mängu näitas. Muidugi olid meil teatud nõrgad momendid aga kokkuvõttes olime siiski paremad tugevast ja suurte traditsioonidega jalgpalliriigist.Poola pole mingi korvpallislovakkia pasapeetrite punt.
        Enne tõsiseid katsumusi Andorras ja loomulikult Istambulis teeb selline mäng ootused eriti põnevaks . Kahjuks jääb Andorra mäng mul kohapeal seekord nägematta aga türklastele tahaks küll kohapeal sauna kütta
        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas keemiainsener Vaata postitust
          Kes eile kapten oli?

Bärengrub oli vist
          Adiós amigos

Kommentaar

Rahvast võis ka rohkem olla sest alati saab publikuarvu ka müüdud nänni järgi enam vähem täpselt ära arvata . Minu telgis said näiteks mängu alguseks kõik sallid otsa . Sihukest asja pole ammu juba juhtunud.
            FCF Forever

Kommentaar

Ehk kunagi saabub aeg,kui igal koondise mängul olenemata vastasest on täismaja !

Fännitribüünil olnute ees ja müts maha. Nii kui poljakid hakkasid oma joru üles võtma,siis meie omad summutasid oma võimaste laulude ja hüüetega selle!
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Huh, emotsioon on tõesti hea ja mäng oli põnev.

Minulegi meeldis O&O ründeduo, kuid ei maksa ära unustada, et mehed olid platsil teadmisega, et peavad ainult 45 minutit rassima ning sellest tingituna võis nende poolt olla veidi rohkem aktiivsust kui täismängus olnuks. Siiski, Saag ja Vosko pidid ka kõigest poolaja möllama ja niisugust tulevärki nende tegudest näha ei olnud. Sellegipoolest oli Rüütlist mõistlik sõprusmängus erinevaid koosseise ja mängujooniseid proovida, täitsa paljuütlev pilt oli.

Sama vahvalt edasi!

Kommentaar

Fantast õhtu ja suht tipptasemel palliveeretamine, aga see Vobla ei kõlba ikka mitte kuskile.

Kommentaar

Kuno, mis konserve te Šišovile söödate?
                    Väga bro mäng
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Ma olen õnnelik, et Voskoboinikov sai vähemalt särki vahetada poolakaga. See ju sõprusmängus vaat et tähtsaim asi.

Kommentaar

Miks Saag koondises on ? Seletage palun, ma ei saa aru.
                        Põhilause eilsest // Aiiiii, Saag ei suutnud palli kontrollida. 200x.//

Kommentaar

Kõva plakat oli ka Poolakatel
                          "Poland fans from Ireland" vms

Kommentaar

keegi oskab öelda, mis see hüüe publikul oli, endal jäi üks sõna arusaamatuks: "Eesti ..... Poola, võit on meie oma" vms

Kommentaar

Kahjuks jääb Andorra mäng mul kohapeal seekord nägematta aga türklastele tahaks küll kohapeal sauna kütta

Ei jää nägematta...hoopis nägemata jääb...

Kommentaar

Algselt postitas mihkel555 Vaata postitust
                                keegi oskab öelda, mis see hüüe publikul oli, endal jäi üks sõna arusaamatuks: "Eesti ..... Poola, võit on meie oma" vms
                                Poola on pasa ja võit on meie oma, seda mõtled vist.

Kommentaar

Working...
                                X