Pasuna jutu peale...
Ma pole küll jalkat niipalju statal vaatamas käinud, aga kossusaalis olen ühte väga kavalat nippi kasutanud.
Nimelt - liigsed, ebasobivad kodanikud, pasunate kõristite ja muu kilakolaga ning lolli jutuga persoonid olen enda ümbert ära saanud nn. udupasunaga
Olen ostnud ühe komplekti ja paar lisaballooni ja kui korra seda vajutanud olen siis päris kiirelt lasevad nõrgema närvikavaga kodanikud minema.
ja muidugi on pasunal oma koht staadionil, aga seda pasunast hääle välja ajamise aega peab ikka teadma, mitte mingi a´la 2x45min järjest kopsudele valu andma.
Ma pole küll jalkat niipalju statal vaatamas käinud, aga kossusaalis olen ühte väga kavalat nippi kasutanud.
Nimelt - liigsed, ebasobivad kodanikud, pasunate kõristite ja muu kilakolaga ning lolli jutuga persoonid olen enda ümbert ära saanud nn. udupasunaga
Olen ostnud ühe komplekti ja paar lisaballooni ja kui korra seda vajutanud olen siis päris kiirelt lasevad nõrgema närvikavaga kodanikud minema. ja muidugi on pasunal oma koht staadionil, aga seda pasunast hääle välja ajamise aega peab ikka teadma, mitte mingi a´la 2x45min järjest kopsudele valu andma.

, Vunk ikka põhis
.
Kommentaar