Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Põhja Iirimaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pasuna jutu peale...
    Ma pole küll jalkat niipalju statal vaatamas käinud, aga kossusaalis olen ühte väga kavalat nippi kasutanud.
    Nimelt - liigsed, ebasobivad kodanikud, pasunate kõristite ja muu kilakolaga ning lolli jutuga persoonid olen enda ümbert ära saanud nn. udupasunaga Olen ostnud ühe komplekti ja paar lisaballooni ja kui korra seda vajutanud olen siis päris kiirelt lasevad nõrgema närvikavaga kodanikud minema.

ja muidugi on pasunal oma koht staadionil, aga seda pasunast hääle välja ajamise aega peab ikka teadma, mitte mingi a´la 2x45min järjest kopsudele valu andma.

Kommentaar

ettenutmine alaku!

Kommentaar

..jou kutid..vajan endiselt 2 või kolme piletit JH sektorisse...Piletilevist ju sinna sektoorisse enam ei müüda?
        RummaBastards!

Kommentaar

Sen, pasunaid müüb ROOTSI KUNNI kiosk. Antud teemaga pöörduda tema poole
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
            ..jou kutid..vajan endiselt 2 või kolme piletit JH sektorisse...Piletilevist ju sinna sektoorisse enam ei müüda?
            Mission impussyble, Jansa
            Lõunatribka ülemises nurgas olid mõned sitad kohad veel saada eile, kadan, et täna pole neidki. JH sektorisse piletit saada täna... Kui õnnestub, anna teada - teaks ise ka edaspidi häda korral karjuda

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
              Täna kella 17.00 paikku oli otsatribüünile ehk siis nn. Jalkasektorisse veel üsna vabalt pileteid saada( Piletilevi kodukalt sain minagi paar tükki ). Sa kas pole viitsinud ise vaadata või milles point ?
              FCF Forever

Kommentaar

Koosseis trenni põhjal.
                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                Algselt postitas taku*
                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

‎7225 piletit on omaniku leidnud, 1625 veel müügis

Kommentaar

7000 on ikka väga tore number selle tsükkli põhjal

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                      7000 on ikka väga tore number selle tsükkli põhjal
                      Mismõttes? Arvestades, kuidas mängitud on peaks täismaja müüdud olema!

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                        Holy shit , Vunk ikka põhis.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

aga keda kuradit sa asemele paneksid??????

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                            Sloveenia-Eesti mängul andis väga head efekti kui terve staadion patsutas eesistme seljatuge, päris võimas hääl tuli välja. Seda siis kui Sloveenia asus vabalööki lööma.
                            See oli efektne küll aga umbes 90% sellest helist tuli kõlaritest.

PS. Leidsin just SLO-EST mängupileti. Tore, et EJL kasseeris 15 euri pileti eest, millele on kirjutatud hinnaks 0 euri. Pole hullu Olen nõus toetama EJL-i ka võõrsilmängudel
                            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Huvitav, et kõik räägivad tänasest võiduvõimalusest aga kui tuleb kolakas siis oleme kindlalt ka grupis eelviimased ning edasised sõprusmängude tulemused on täiesti ebaolulised. Ning tuleb üks korralik näidispoomine ja mutta tümitamine, pange end valmis selleks:P

Siinkohal meenutame, et Dmitrijev ei osalenud üheski viies viimases kaotusmängus ning Eesti on kahest mängust kaotanud mõlemad P-Iirile...

Seega loodame, et koondislased vähemalt täna pingutavad täiega ning annavad hea lahingu.

Kommentaar

Siinkohal meenutame, et Dmitrijev ei osalenud üheski viies viimases kaotusmängus ning Eesti on kahest mängust kaotanud mõlemad P-Iirile...
                                Mulle lisavad need näited pigem optimismi. Kumbgi jama ei saa ju igavesti kesta.

Kommentaar

Working...
                                X