Algselt postitas Sen
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Põhja Iirimaa
Collapse
X
-
Igavene teema. Ma olen kahel korral saanud vähemalt mõne meetri raadiuses enda ümber pininpasunad vaikima, selleks pole muud olnud vaja teha kui karjuda "pistke perse endale need pasunad!" Natukeseks aitab, aga üldiselt mitte kauaks. Üks kuri pereisa lubas mulle peksagi anda kord suupruukimise eest.
-
See eesistmetele patsutamine andis tõepoolest väga võimsa efekti - nagu maa oleks jalge all värisenud. Iga nurga- ja karistuslöögi ajal tegid vist seda.Algselt postitas Sen Vaata postitustSloveenia-Eesti mängul andis väga head efekti kui terve staadion patsutas eesistme seljatuge, päris võimas hääl tuli välja. Seda siis kui Sloveenia asus vabalööki lööma.
Teine huvitav asi oli, et staadioni diktor ergutas samuti rahvast, a la ütles midagi ees ja kõik 16000 karjusid järgi. Muidugi helitehnika kvaliteed meie ja sealse staadioni vahel on suht võrreldamatu.
Kommentaar
-
Jah, iga nende löögi ajal. Kui nad esimest korda seda tegid siis ma rahvast ei vaadanud, mõtlesin et mingi pomm lendab kohe staadionile, järjest lähemale see värin ja kolin tuli. Võimas!Algselt postitas uukaa Vaata postitustSee eesistmetele patsutamine andis tõepoolest väga võimsa efekti - nagu maa oleks jalge all värisenud. Iga nurga- ja karistuslöögi ajal tegid vist seda.
Teine huvitav asi oli, et staadioni diktor ergutas samuti rahvast, a la ütles midagi ees ja kõik 16000 karjusid järgi. Muidugi helitehnika kvaliteed meie ja sealse staadioni vahel on suht võrreldamatu.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustIgavene teema. Ma olen kahel korral saanud vähemalt mõne meetri raadiuses enda ümber pininpasunad vaikima, selleks pole muud olnud vaja teha kui karjuda "pistke perse endale need pasunad!" Natukeseks aitab, aga üldiselt mitte kauaks. Üks kuri pereisa lubas mulle peksagi anda kord suupruukimise eest.
Teinekord saab heaga rohkem kui kurjaga.
Kommentaar
-
Ja kuidas see heaga nende idiootide vastu oleks?Algselt postitas cannuman Vaata postitustTeinekord saab heaga rohkem kui kurjaga.
Kommentaar
-
Pereisa, kes ei tea, kuidas mujal asjad käivad, tuleb pojaga staadionile. Staadioni ümber müüakse nänni ehk salle ja pasunaid- loogika ütleb, et jalgpalli lahutamatu osa on sall ja pasun. Ostab siis pojale rõõmsalt nii salli kui pasuna ja asub mängu vaatama. Poeg rõõmsalt puhub pasunat nagu ülejäänud staadion kui ühtäkki üks härra karjub "Pista perse see pasun." No ma oleks ka segaduses ja läheks närvi.Algselt postitas markofkin Vaata postitustÜks kuri pereisa lubas mulle peksagi anda kord suupruukimise eest.
Seni kuni EJL tolereerib pasunamüüki, sest raha on raha, on minu meelest tobe ka nö teadmatusest pasuna ostnud inimesi sõimata.
Kommentaar
-
My bad, seletasin olukorda poolikult Seni jutu illustreerimiseks. Kuigi räme OT, olgu siiski seletatud: tolle pereisaga eelnes minu ülestagumise lubadusele kaunis pikk ja värvikas jalgpalliväline tegevus. (Märkuseks: mul on endal ka poeg, kes minuga kõigil mängudel kaasas käib, k.a. väljaspool Eestit ja ML mängudel jott enn ee, ei pasunda ega ole kunagi pasunat tahtnudki). Olin tookord kaunis viisakas oma esimeses pöördumises, härrad istusid täpselt minu selja taga. Algul palusin mitte mulle jalaga selga toksida, väike kutt kippus seda tegema. Isa ei teinud väga märkama, teisel korral olin pisut resoluutsem, siis isa lihtsalt jõllitas mulle otsa (aga endiselt null reaktsiooni peale keskmise sõrme kerkimise minu suunas) ja siis tuli härra teine laps (ilmselt), sellel olid pasunad näpus ja sealtpeale läks tõhus tuutuluututamine lahti. Käsi püsti, kui mitu teist on olnud sellises olukorras, kus kaks pasunat seljataguses reas otse kõrva panevad, pikalt ja vahetpidamata? Selle peale olin mina juba "segaduses ja läksin närvi" ja palusin (tsiteerin mälu järgi) "nukuteater mujale viia". Siis sekkusid juba kõrvalt ja ülevalt pealtvaatajad ka, seda härra ei oodanud ilmselt, saatis paar sekkujat perse ja putsi, viskas mulle "sa lähed varsti katki, mees" ja marssis koos poistega minema. Mul oli veits paha tunne, milles lapsed süüdi, eksole, aga kui faking papa ei saa aru, et isegi jalkastaadioni tribüünidel ei saa teha päris kõike, mis pähe tuleb ja liiati lasta lastel seda teha, siis väga pikalt enam pead ei vaevanud selle teemaga.Algselt postitas eika Vaata postitustPereisa, kes ei tea, kuidas mujal asjad käivad, tuleb pojaga staadionile. Staadioni ümber müüakse nänni ehk salle ja pasunaid- loogika ütleb, et jalgpalli lahutamatu osa on sall ja pasun. Ostab siis pojale rõõmsalt nii salli kui pasuna ja asub mängu vaatama. Poeg rõõmsalt puhub pasunat nagu ülejäänud staadion kui ühtäkki üks härra karjub "Pista perse see pasun." No ma oleks ka segaduses ja läheks närvi.
Seni kuni EJL tolereerib pasunamüüki, sest raha on raha, on minu meelest tobe ka nö teadmatusest pasuna ostnud inimesi sõimata.
Nii-et kolmekümnendates kiilakas härrasmees ManU särgi (!) ja kahe lapsega, kui sa end ära tundsid, siis - ma olen tänaseni veel terve, juhuks, kui sa peaks tahtma midagi selles osas ette võtta.
Ahjah, edit: mõlemal korral, kui "pistke perse pasunad" eksklamatsioon veidiks ajaks toimis, oli tegemist täiesti suguküpses eas noorsandide ja neidudega, kel miskisel arusaamatul põhjusel oli just limonaadistaadioni tribüün selline mõnus hängimiskoht, kus pasunnipigistamise vahepeal pettingu ja kooliasjadest rääkimisega (õigemini neist asjadest üle teiste röökimisega) tegeleda. Ju mina nende silmis olin vana peer, kes fannimisest ja fännimisest midagi ei tea. Ma pole ise jalkat vaadates just kõige vaiksem tüüp vokaalses mõttes, aga jah, nende freimidesse ei fittinud, kui nüüd proovida mittepeer olla keeleliselt...
Pasunad perse. Case closed.
Kommentaar
-
Bussireisid.ee andmetel läheb viimane buss Tartu poole 23:59, ehk siis mitte, aga alati võid pool ööd Tallinnas kuskil baaris istuda ja õlut nautida, ning hommikuse bussipeale minna.Algselt postitas cyhton Vaata postitustpeale mängu 00:00 Tartu bussile on võimalik jõuda?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
iseasi kas meil osatakse patsutada seljatoele,pikem kiputakse jalaga taguma nii ,et slejatoed lendavad...
Kommentaar