Kes rongkäiku ei lähe, olge pullid ja tulge inimlisel ajal kohale. Serbia mängu ajal ja peale mängu oli hala taevani, et järtsud pikad ja turvas värdjas. Noh, muidugi, siinsele rahvale polegi vast vaja öelda seda, aga...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Põhja Iirimaa
Collapse
X
-
vägagi hea tähelepanek, ja lisaks ütleks veel et ärge kurat ummistage ukse esiseid, eriti fännikal, ning ärge ronige kellegi teise kohale tuima näoga, ei ole viitsimist jälle kedagi suvakad eemale ajadaAlgselt postitas markofkin Vaata postitustKes rongkäiku ei lähe, olge pullid ja tulge inimlisel ajal kohale. Serbia mängu ajal ja peale mängu oli hala taevani, et järtsud pikad ja turvas värdjas. Noh, muidugi, siinsele rahvale polegi vast vaja öelda seda, aga...
Kommentaar
-
Kle konn,mis ajast keegi fännikal omal kohal on...mingid teatriinimesed(istuvad),sinna vahetevahel sattuvad,aga aint siis kui keegi ilus poiss mängus on...ilma kohapealt,igatahes haabneemes paistab juba päikeAlgselt postitas Shparkz Vaata postitustvägagi hea tähelepanek, ja lisaks ütleks veel et ärge kurat ummistage ukse esiseid, eriti fännikal, ning ärge ronige kellegi teise kohale tuima näoga, ei ole viitsimist jälle kedagi suvakad eemale ajada
Kommentaar
-
valikmängudel ikka ollakse küll, sõpakatel on jah nii kuidas juhtubAlgselt postitas marconius Vaata postitustKle konn,mis ajast keegi fännikal omal kohal on...mingid teatriinimesed(istuvad),sinna vahetevahel sattuvad,aga aint siis kui keegi ilus poiss mängus on...
Kommentaar
-
Mina kavatsen küll fännikal oma kohal olla. Mitte istuda muidugi! Aga kui mul on piletid fännika nn. esimesse ritta siis ma ühtegi lontrust seal ees küll näha ei taha!Algselt postitas marconius Vaata postitustKle konn,mis ajast keegi fännikal omal kohal on...mingid teatriinimesed(istuvad),sinna vahetevahel sattuvad,aga aint siis kui keegi ilus poiss mängus on...ilma kohapealt,igatahes haabneemes paistab juba päike
Seniks aga:
[/QUOTE]INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Päris coolAlgselt postitas ericbana Vaata postitustEi põhja-iirlased on pullid kujud. Hommiku poole istusime sõbraga Populari ees ja tegime vesipiipu, kui mingi 10 pealine grupp mööda läks. Tüüpidele paistis see vidin ikka nii eriline ja huvitav, et tegid pilti ja esimene küsimus oli WHAT THE FUCK IS THIS? Järgmisena uurisid kas hašišiga variant on ka olemas.
PS! Palju hinnanguliselt Põhja-Iirimaa tripp maksma võib minna jalkaliidu kaudu? Olenevalt tulemusest võib juhtuda, et tuleb üks väljasõit sinna oktoobris...
Kellegil veel mingt juttu jagada on seoses p-iirlastega?
Kommentaar
-
Jutu jätkuks veel nii palju: Lugesin hommikul Järvela artiklit, et kõik nende fännid kiruvad peatreenerit. http://ohtuleht.ee/442330 Mõtlesin, et valan siis õli tulle ja küsisin, et mis te Nigel Worthingtonist ka arvate. Järgnes totaalne sõim ja kirumine tõepoolestAlgselt postitas cyhton Vaata postitustPäris cool
Kellegil veel mingt juttu jagada on seoses p-iirlastega?
Siis uurisin edasi, et kas nad on võimelised ühe lause tema kohta ütlema, mis ei sisalda sõna FU*K´i. Üks siis pika mõtlemise peale vastas, et "at least he is from Northern-Ireland". Selle peale vastas üks vanem tüüp naljaga et " I have heard his father is actually from Ireland" mille peale kostus taas üldine FUCK! ja jõhker naer. Ei seltskond on cool neil
Kommentaar
-
Ei tasu järeldusi teha. 1500 inimese peale eksib ikka paar/kolm lolli seltskonda ära....Algselt postitas Blue Moon Vaata postitust
Kommentaar
-
Kasutaja users kôrvalpingis ütleb, et tal on aparaadid lindistamas. Aga ta on samamoodi maakas (Tartu), seega ma logistikat siinkohal kommenteerida ei oska.Algselt postitas Poborsky Vaata postitustTere,
olen tänulik, kui keegi saab mind aidata ning just tänase ETV ülekande salvestab ja mulle DVD-le põletab! Koos hümniga ja muu algusega. Kas meie seas on üks sellise tore inimene?
Soovi korral tasun töö eest.
Poborsky
53 422 688
Muidu aga.. tundub tõesti, et ilm on põhjapoole jõudes paranemas. Positiivne!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar