Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Põhja Iirimaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

[QUOTE=markofkin]Kurk on kähe, kurat, ammu pole saanud niimoodi karjuda.
    Vunki üle on kõikseparem meel...
    Zen tegi oma asja...
    Piiroja ei bashiks väga...
    Kaitse supermees oli Jäku...

Nõus, nõus, nõus ja nõus esimese nelja väite osas
    - ning/aga Jäägri suurepärasele mängule lisaks tahaks kiita ja esile nihutada Rähn'i - kuna ta saab harva kiitust ning minu arust oli ta esimesel poolajal MOM - man of the match

Lisaks, Ahjupera kiitmist ei teagi kust otsast alata - seda meest oligi meie koondisel vaja kõik need aastad...
    Kes tema rollist ning tähtsusest aru ei saa, ei jaga matsu vist paraku üldse.
    Aga lihtsalt nautigem nüüd seda olukorda vähemalt kuu aega - aitäh rahvuskoondisele 2-6 septembri emotsioonide eest - poleks uskunud tegelikult 6 punkti siit septembri algusest.

Kommentaar

Ammu pole Kitseküla staadonilt nii võimsaid emotsioone saanud. Mäng oli super,publik oli võimas, vastasmeeskonna fännid olid paari minutiga üle karjutud.

Lõpp muidugi, kõik olid püsti ja skandeerisid "Eesti,Eesti" ja peale mängu publik ei läinud lihtsalt ära ja ega ei oleks ise ka läinud, meeletu atmosfäär! Üle pika aja oli selgelt kuulda, kuidas ka küljetribüün laulu üles võttis, mitte ei jäänud kõik fännitribüüni tööks, keskelt kostis ilusti tagasi, sellist Publikut oleks igal koondise mängul vaja.

Isegi Iiri fännid said aru, et olime paremad ja ei olnud nemad ka kadedad Eesti koondise peale aplodeerima.
      Hala Madrid !

Kommentaar

Orienteeruvalt 16.15 peaks olema Kukus intervjuu korravalvur Lilloga eilse mängu turvatemaatikaga seoses.
        tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Algselt postitas -SharK- Vaata postitust
          Üle pika aja oli selgelt kuulda, kuidas ka küljetribüün laulu üles võttis, mitte ei jäänud kõik fännitribüüni tööks, keskelt kostis ilusti tagasi, sellist Publikut oleks igal koondise mängul vaja.
          Ei tea kas ainult mulle tundus nii, aga fännikalt platsi poole vaadates vasakule käele jäänud küljetribüünil elati rohkem kaasa kui paremale käele jäänud tribüünil.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
            Ei tea kas ainult mulle tundus nii, aga fännikalt platsi poole vaadates vasakule käele jäänud küljetribüünil elati rohkem kaasa kui paremale käele jäänud tribüünil.
            Olin ise sellel paremale käele jäänud tripkal ja mulle jäi mulje, et vastastribüün oli enamasti vait.

Edit: mängu lõpus jäi samuti mulje, et vaskapoolne tribüün jooksis kohe tühjaks, aga parempoolsel seisti ja plaksutati seni kuni terve meeskond oli staadionil lahkunud.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
              Olin ise sellel paremale käele jäänud tripkal ja mulle jäi mulje, et vastastribüün oli enamasti vait.

Edit: mängu lõpus jäi samuti mulje, et vaskapoolne tribüün jooksis kohe tühjaks, aga parempoolsel seisti ja plaksutati seni kuni terve meeskond oli staadionil lahkunud.
              Rein, mina olin tollel vasakpoolsel ja seal elati rajult kaasa - ja minul oli sama mulje, et vastastribka on vait
              Tegelt oli point selles, et otstelt tuli nii rajult vokaalmassi, et vastastribüüni oli jumala võimatu kuulda, eriti, kui lisada veel oma tribkalt alt, ülevalt, vasakult ja paremalt raksuv kaasaelamine.

Küljetribüünid hakkasid tühjaks liikuma täpselt koos, seda veel spetsjomm vaatasin, et kas tõesti on seekord nii, et EESTI INIMENE ei tormagi minut enne lõpuvilet "garderoobi", vaid tänab mängijaid sellise kirega... Ja nii oligi!

Kommentaar

Vasakpoolne tribüün oli pooltühi kogu mängu aeg. Vähemalt B12 Kraubergis oli suur plokk tühja maad (ca 5-6 rida x 20-25 tooli), olgugi et Piletilevist üleeile ostes oli sisuliselt kogu sektor väljamüüdud. Ehk, et mingi müügijama tõenäoliselt jälle. Need kes, seal olid jäid enamasti sinna kuni meeskond lahkus väljakult.

P.S. See Piiroja omaväravat kordusest vaadates tuleb konstanteerida, et väga professionaalne sooritus. Perfektselt sihitud ning täideviidud.
                "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                  Vasakpoolne tribüün oli pooltühi kogu mängu aeg. Vähemalt B12 Kraubergis oli suur plokk tühja maad (ca 5-6 rida x 20-25 tooli)
                  Sponsorpiletid? Väga mõnus - inimesed jäid piletitest ilma (oma süü ka muidugi veits), samas kui sponsspiletid lähevad sageli lihtlabaselt raisku...

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                    Eesti - Põhja-Iirimaa mängu torrent: eesti_p6hja-iirimaa.torrent
                    Suured tänud.

Kommentaar

eepiline on muidugi iirlaste kollkipri "tipphetk" minut enne vungi kuuli kus tüüp üritab vist oma kõksimisega enesekindlust kasvatada (meie oma lõhkuda?!). edasist teavad juba kõik

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                        E: Tahaks kiita Arena DJ'd. "Vangile ei meeldi trellid" ja "Insener Garini hüperboloid" on palju paremad kui Waka-Waka! Samas Hüperboloid ei ole just kõige ergutavam lugu Vennaskonnalt, näiteks "Oi te poisid" oleks veelgi etem olnud. Lõpus võiks "Võit!" lauluga oodata, kuni fännid on esimese võidurõõmu välja lennutanud-plaksutanud, tahaks ka seda lugu kunagi kuulda.
                        Jah, täitsa nõus. Vennaskonnal on veel neid tempokamaid lugusid, mis oleks sinna hästi sobinud. Õhupiraadid, Mõrtsukdaamid ja nii mõnedki teised veel. Kütaks korralikult rahva üles enne mängu, ja võibolla ka mängijad.

Oi te poisid oleks muidugi temaatiliselt sobinud kõige paremini jah.

Kommentaar

Krdi hea on vaadata: http://www.tv3play.ee/play/253361

Kes meie oleksime võimelised pärast korralikku "sauna" niiviisi vastastele laulma, nagu nood PIiri fännid video lõpus? Respect!

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                            S
                            E: Tahaks kiita Arena DJ'd. "Vangile ei meeldi trellid" ja "Insener Garini hüperboloid" on palju paremad kui Waka-Waka! Samas Hüperboloid ei ole just kõige ergutavam lugu Vennaskonnalt, näiteks "Oi te poisid" oleks veelgi etem olnud. Lõpus võiks "Võit!" lauluga oodata, kuni fännid on esimese võidurõõmu välja lennutanud-plaksutanud, tahaks ka seda lugu kunagi kuulda.
                            Terminaatori raju variant mängu lõpus "Kes ei tööta, see ei söö!!!" oli päris okas mu meelest. Töötas hästi ja hoidis niigi ülevat tuju. Mõni oli päris hullumas ja lubas rongi kaaperdada.
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas ercos Vaata postitust
                              Kes meie oleksime võimelised pärast korralikku "sauna" niiviisi vastastele laulma, nagu nood PIiri fännid video lõpus? Respect!
                              Hea küsimus. See on juba teine kord selles valiksarjas, kus vastasmeeskonna fännid tunnustavad meie meeskonda südika esituse eest. Mäletate, kuidas Belgradis serblased oma mansa välja vilistasid ja sinisärkidele tunnustust avaldasid?

Kõige lähem efekt vastasmeeskonna tunnustamisele meie poolt, mida mina näinud olen, oli möödunud hooaja viimane mäng Liechtensteini vastu, kus läbi ussi emmi ja Kostja pooldaivitud pendla eest viigi saime. Siis nägin küll fännikal LIE meeskonnale plaksutavaid kaasfänne. Isegi tegin seda.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                                Eesti - Põhja-Iirimaa mängu torrent: eesti_p6hja-iirimaa.torrent
                                Ole Sa tänatud!!!

Kommentaar

Working...
                                X