Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Põhja Iirimaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas rotten Vaata postitust
    Ole Sa tänatud!!!
    kahju ,et torrentil hümnid puudu a eks ühislaulmine hinges ja meeles
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas rauno Vaata postitust
      kahju ,et torrentil hümnid puudu a eks ühislaulmine hinges ja meeles
      vaata ERR spordist, seal koos hümniga

Kommentaar

Steiv Silm on kokku pannud suurepärase video mängust, koos hümniga

Kommentaar

Issand, kui jube ja lääge lugu on video taustaks valitud. Steiv ei ole ju enam tiinekas, et sellised lood südamesse lähevad. Ma loodan, et võttis seda asja siiski humoriga.
          Aga äkki mitte?

Kommentaar

Sorri, aga ka mina ei suutnud seda videot lõpuni vaadata.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Pean nõustuma, seda oli pisut liiast.

Kommentaar

tatši tatši - nii kui proovid midagi muud, on häda majas. õnneks enamik on soosivalt suhtund aitäh neile heade sõnade eest ei saa ka ainult Metsatöllu peal sõita. peab proovima

Kommentaar

Tõsi ta on, et peale Metsatöllu ja laulupidude Eestis muusikat pole.

Kommentaar

Minu arvates sobib küll suht hästi. Lugu annab kuidagi sügavust juurde videole ja sõnum sobib ju koondisega ilusti kokku, sest eks me kõik tunneme koondise vastu seda, millest laulus juttu on. AC/DC oleks puhas pask sinna taha nt.....

Kommentaar

Algselt postitas Meireles Vaata postitust
                      Tõsi ta on, et peale Metsatöllu ja laulupidude Eestis muusikat pole.
                      sedand küll. peaks siia smaili panema, ent pole nagu põhjust, kuna väga hääd mussi vähe. vbla oma hinnangu järgi tundub, et ka Padar ja Päike on suht hästi toodetud - vähemalt annab seda jõudsalt kasutada. Lenna on ka hea, vähemalt need lood, millised Eplik talle kirjutab tegelt see kasutatud lugugi on Itaalia meloodia.

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                      Minu arvates sobib küll suht hästi. Lugu annab kuidagi sügavust juurde videole ja sõnum sobib ju koondisega ilusti kokku, sest eks me kõik tunneme koondise vastu seda, millest laulus juttu on. AC/DC oleks puhas pask sinna taha nt.....
                      nii on Töllu paneks ära, ent siis tuleks kogu asi teisiti lahendada.

Aga see muusikateema vist lääb juba natz OT-ks

Kommentaar

Okei, sul on probleem. Õnneks tuli see nüüd välja ja saad sellega tegelema hakata.

Kommentaar

Egas Steiv ei tee neid videosid ainult endale, Tembudele, fittidele, markofkinitele, Meirelestele ... vaid kõigile ja kaasa arvatud nendele "tiinekatele".

Ses suhtes ma etteheiteid ei teeks, kuigi see konkreetne klipp on ka minu jaoks liiga lääge.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                            Egas Steiv ei tee neid videosid ainult endale, Tembudele, fittidele, markofkinitele, Meirelestele ... vaid kõigile ja kaasa arvatud nendele "tiinekatele".

Ses suhtes ma etteheiteid ei teeks, kuigi see konkreetne klipp on ka minu jaoks liiga lääge.
                            Äkki Steiv oli purjus?
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Meireles Vaata postitust
                              Okei, sul on probleem. Õnneks tuli see nüüd välja ja saad sellega tegelema hakata.
                              aga lase tulla. pane mulle uuemat (mitte retrot) head eestikeelset mussi kasvõi pm-ina. kui läheb kasutusse, on minu poolt õlled. ära ainult neid paku, keda sai juba mainitud kui teles kasutan, saab muusikaautor veel raha kah!

mazzil on pointi - küsimus on sihtrühmas. visakem pilk tribüünidele ja kes seal on - noored inimesed. võrredes näiteks muu maailmaga, on meil vanemat sihtrühma vähem. jäädes niši muusika peale ainult, jäämegi fitti ja Co melomaanide peenikesse ringkonda. kasutada eestikeelset lugu, mida on vaadatud youtube'is üle miljoni korra (ma ei teagi kas mõnd teist eestikeelset lugu on enam kuulatud) ja mille sõnumit saab jalka konteksti ümber transleerida (õnneks paljud saavad sellest aru), siis on laiemale massile suunamisega keeruline mööda panna. lisaks mõnigaid jalkafänne arvesse võttes, oli valiku tegemisel mune ka vaja, sest osade nutt oli ette näha. ma siin muud turundusfilosoofiat ei hakka ajama, et kuidas enamik tegutsemisi on ajendatud naispoole tegevusest jne.

kahju et mõned "melomaanid" kohati nii tatši tatšid on. see, mis muusikat ma ise kuulan, siin suurt ei loe. mõned siin teavad, kuhu minu muusikamaitse üldjoontes suundub. ent kuulata tuleb kõike. tuleb proovida mõiste kõike ja aru saada kuidas muu muusika toimib.

hetkel peaks see video olema muide enim vaadatud asi ERR Spordiportaalist.

Kommentaar

Ei, kõik on täiesti arusaadav,

ma lihtsalt sellise naiivse ja idealistliku mõtlemisega, et kui miski üritab maksimaalselt laiale sihtgrupile meele järele olla, ei saagi sealt kunagi midagi head tulla.

e: Ja saan aru ka sellest, et see polegi eesmärk. Carry on.

Kommentaar

Working...
                                X