Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Iirimaa - Eesti (EM Play-Off)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ke$ha Vaata postitust
    Nõrk tase koondiselt. Mis ajast oleme me rahul viigiga poolkõva Iiri vastu? Rüütli peab lahkuma.
    Lihtsalt huvi pärast, mis mõttega sa mõne kuu jooksul neid lugematuid idiootlike postitusi teed? Pakub mingit perversset rõõmu, kui tead, et nad maha tehakse, keegi ei pea vastu ja hakkab sind sõimama ning sul siis läheb selle peale kõvaks ja käsitöö algab?

Kommentaar

Ei saa su küsimusest aru. Äkki saad täpsustada? Vastaksin hea meelega.
      Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

Ei saa su küsimusest aru. Äkki saad täpsustada? Vastaksin hea meelega.
        Küsimus oli ju piisavalt konkreetne aga kui just tahad, siis täpsustan oma küsimuse tagamõtet. Nimelt, su 15-sõnalises postituses oli kolm jaburat seisukohta.
        1)Nõrk tase koondiselt - mis mõttes? Et ei olnudki kõigi aegade parim valiktsükkel? Või oli tulemus konkreetses mängus sitt? Või milleds asi?
        2) Oleme rahul viigiga poolkõva Iiri vastu? Mis mõttes nad poolkõvad on? Või leiad, et tegu ongi nii nõrga meeskonnaga, et nende vastu võõrsilt viik on häbiasi?
        3) Rüütli peab lahkuma- no ei ole ju normaalse inimese jutt ning seda just siin ja praegu? Antud ajahetkes.

Samasugust ila ajad sa aga igapäevaselt ja mitte vaid halva tujuga,vaid pidevalt, hommikul ja õhtul ning seetõttu olengi seisukohal, et sinu näol on tegemist hälvikuga kes teadliku lolluste rääkimisega kerjab mingit, minu hinnangul suht perversset tähelepanu.
        Aga see selleks, eks papa Freud või minu poolest kasvõi Jüri Ennet oskaks sind täpsemini kommenteerida.

Kommentaar

faktoloogidele midagi, mis välja printida ja raami panna
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Aitäh selle solvangutelaviini eest, Gallacher. Sa oled Tõeliselt Tark.

Selgitan sulle siis need kolm lauset lahti:

1) Koondise tase oli nõrk selles ühes mängus, mis oli eile õhtul. Praktiliselt 0 väravavõimalust, pallid ette ei jäänud sinna pidama, väga vähe suudeti järjest täpseid sööte jagada, kaotati enamus kahevõitlustest jne. Eks see tuli sellest, et pool koosseisu olid uued näod.

2) Iiri oli poolkõva, kuna nad ilmselgelt ja loogiliselt läksid oma 4-0 seisu hoidma. "Võõrsil viik" on asja räige kontekstist välja rebimine stiilis "mängisime poolaja viiki." 1-5 kaotus on reaalsus, mis on liiast kui võrrelda seisudega, mis meil alagrupis jäid Iirimaast tugevamate meeskondade vastu: Sloveenia 2-2, Itaalia 1-5, Serbia 4-1. Iiri on enam-vähem Euroopa keskmine meeskond, kel on väga hea treener.

3) Parim asi, mida Rüütli kohta treenerina öelda saab oleks midagi sellist, et "ta laseb meestel mängida." Kuna ta on endale sellise eemaloleva rolli võtnud, siis suurim mõju, mis temalt meeskonnale on, on millised mängijad kuuluvad algkoosseisu. Seega võiks oodata talt selles asjas ülimat täpsust. Kõik võidud, mis selles seerias olid, tulid mängijate individuaalsete oskuste pealt. Nende avaldumine on ka võimalik kui peatreener läheneb oma tööle süstemaatselt. Kahju, et Eesti EMile ei saanud - äkki oleks selle raha eest päris treeneri palganud.

Rüütli peab lahkuma.
            Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

Mängijad on juba sellises vanuses, et Rüütli (koondise peatreener) ei pea neid sööma õpetama, vaid julgustama sööma. Isegi kui ühel vennal 11-st õnnestub lusikas suhhi saada, siis see on juba võit, sest see avab teiste silmad jne.

Mul õnnestus ükspäev paarkümmend minutit ühte väikeste inimeste trenni vaadata - lühidalt - jube.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Nõrk tase koondiselt. Mis ajast oleme me rahul viigiga poolkõva Iiri vastu? Rüütli peab lahkuma.
                Üldiselt sellise tasemega nagu on Iirimaal pole EM-il midagi teha 0p palju õnne
                Olen see kes olen

Kommentaar

imelik et Puri kummaski mängus põhikooseisus ei alustanud.. eile oli küll väga särtsu ja tahtmist täis.. üle pika aja tegi hea mängu... ja no Taio... ma loodan et Dima jäi sellega pingile, Taio küll etem Dimast!!!!

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
                    mulle meeldis eriti iiri viimane või oli see eelviimane vahetusmängija, kellel oli nii lahe tuletõrjuja vunts.
                    Algselt postitas Markko Vaata postitust
                    Tõsine movembrist osavõtja. Mulle meeldis
                    Algselt postitas jooseps Vaata postitust
                    +1
                    Stiilne tõesti. Mitte mingid ilusad, lakutud poisid. Retro on moes

Üks mängu tipphetkedest, kahtlemata.

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust

Adam Sandler, sina vä?

Kommentaar

Algselt postitas Inhouse Vaata postitust
                        Kink oli nähtav just mängu viimasel 25 minutil, esimene pool oli nähtamatu.
                        Joel Lindpere (54. Tarmo Kink)

ehk siis ajal, mil ta platsil oli? aga tema ainus kasulik kontributsioon mängu olid need õnnetud kauglöögid, mida ta ka kohe väljakule tulles proovima hakkas, mis kostjasse eneseusku sisendasid, et temagi kaugelt proovima hakkas.

Kommentaar

...
                          Rüütli peab lahkuma.
                          mnjah.
                          1:1 iirimaga playoffis on ikka parem kui mängida sõpakat liechtensteiniga.

aga eks arvamusi on mitmesuguseid
                          Seisan üksi mere ääres
                          jalas kollased sandaalid
                          valged, merevahust sääred
                          hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                            aga tema ainus kasulik kontributsioon mängu olid need õnnetud kauglöögid, mida ta ka kohe väljakule tulles proovima hakkas, mis kostjasse eneseusku sisendasid, et temagi kaugelt proovima hakkas.
                            meenuvad veel paar "löö ära" tsenderdust ja mõned ilusad ning kasulikud möödaminekud vastas(t)est, mis tekitas rohkem ruumi rünnakul.

Kommentaar

Olles lugenud kommentaare Voskoboinikovi kohta siis tekib mul küsimus, et kas siin footumis on mingi Voskoboinikovi vihkajate klubi? Tõsi, esimesel poolajal oli kohati ebakindel, kuid teisel poolajal tegi pallide võitmisel väga tublit tööd. Ta ei pruugi õhus olla samal tasemel kui Ahjupera, kuid maas on ta Ahjuperast selgelt üle(samas sai ka õhus täitsa rahuldavalt hakkama). Lisaks teeb ka ta musta tööd mida Ahjupera ei tee.

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust

kahtlemata. seltskond, kus ise seda mängu vaatasin hakkasid kõik automaatselt naerma. vend nägi välja nagu mingi tuletõrjuja 20. sajandist või lausa 19. lõpust. või siis mõne meelst nagu borat. igastahes üll retro vana.

Kommentaar

Working...
                                X