Algselt postitas Martin
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Iirimaa - Eesti (EM Play-Off)
Collapse
X
-
Algselt postitas ke$ha Vaata postitustRüütli peab lahkuma.
Ainult siis, kui Guus Hiddink asemele tulebLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustMina tõin antud tõiga lihtsalt seepärast välja, et see on huvitav areng - mõni aeg tagasi oli olukord kaasalaulmisega umbes pooleks. Sa ju pead tunnistama, et laulmisel/mittelaulmisel on kindlasti igal mängijal oma põhjus, kuid kas see, et osad mehed, kes varasemalt ei julgenud/tahtnud laulda, seda nüüd teevad, pole mitte positiivne? Või kui nad teevad seda vastumeelselt, nii-öelda peer-pressure'i tõttu, on see ju negatiivne. Minu meelest foorum ongi ju justkui säärane koht, kus niisuguseid asju arutada ja teiste arvamusi teada saada.
Lihtsalt tobe on vaadata, kuidas mingid tüübid seda mõõdavad ja siis aruandeid koostavad - nagu milleks?
Võrdluseks võib ju tuua hispaanlased - nemad ei laula sipligi ja muudkui võidavad tiitleid. Areneks hoopis äkki sinna?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Kui hümni lauldakse südamest, annab see ju jõudu ning powerit juurde, minu arust on jube imelik, kui nt koondise mängudel publik hümni kaasa ei laula, tekib selline tühi tunne. Niigi siin riigis on ühtehoidmine ning ühtekuuluvustunne kadunud, miks siis korra end hellitada ning laulda üheskoos, oma riigi auks (kuigi see on jabur, arvestades mis pedeseks siin toimub) ja koondise auks. Minu arust on see sama, kui mängu ajal omade toetamine puudub.
Algselt postitas Martin Vaata postitustVõrdluseks võib ju tuua hispaanlased - nemad ei laula sipligi ja muudkui võidavad tiitleid. Areneks hoopis äkki sinna?
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitust*Ja miks peaks koondise tulihingelised fännid nüüd väikeste tüdrukute kombel solvuma kui "premierleague-vennad" räägivad ausalt, kuidas neile mäng tundus. Aga tegelikult ju nii ongi... Söödud nigelad, tehniline pagas kesine, lahendused olematud jne. Kurb reaalsus, aga selline see meie koondis on. See ei tähenda et me muidugi koondist vähem armastama peaksime.
Aga raisk, mu n2rvi ajab mustaks, et kui sinna saada, siis me jahume ja pl2kutame, et oleme ajalugu teinud, kuigi tegelikult on ajaloo tegemine k2sil ja piiride nihutamine veel v6imalik, kuid me rahuldume selle pisikesega. Ryytli on hea ja kogenud treener v6iks ju v2heke m6elda mitte ainult Iiri jalgpalli filosoofiale vaid v6iks m6elda v2heke EMi ja MMi olemusele ja filosoofiale niisamuti.
Ma v2ga vabandan, kuid eile kui m2ngu vaatasin hakkas paha p2rast 5ndat minutit, kui Iiril oli juba 3 v6imalust skoorida ja Eesti meestel silmad ei s2ranud ning polnud m6tteski need 4 v6i 5 v2ravat tagasi lyya. Tegeleti hoopis kohtuniku siunamisega, teesklemisega ja vigade n6udmisega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustAreng on see vaid sinu jaoks, sest areng eeldab, et pürgitakse millegi poole ehk seda saab mõõta. Sina siis pürgid oma arenguga sinna, et kõik laulkasid. Minu jaoks on see aga olukord, kusjuures täiesti suvaolukord. Kui laulavad, siis laulavad. Kui ei laula, siis ei laula. Vaba riik ja igaüks valmistugu mänguks nii, nagu tema seda tahab.
Lihtsalt tobe on vaadata, kuidas mingid tüübid seda mõõdavad ja siis aruandeid koostavad - nagu milleks?
Võrdluseks võib ju tuua hispaanlased - nemad ei laula sipligi ja muudkui võidavad tiitleid. Areneks hoopis äkki sinna?
Niisiis, sul on täitsa savi, kas mehed laulavad või mitte, mulle meeldib, kui laulavad, aga ma pole selles suhtes üldsegi radikaalselt meelestatud. Järelikult, meil pole vasturääkivusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustAinult siis, kui Guus Hiddink asemele tulebKapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKust kurat on üldse tekkinud mingitel inimestel idee, et Rüütli enam ei kõlba?! Mees on meid esimest (kuid loodetavasti mitte viimast) korda viinud play-offi ja mingid vennad hakkavad ette heitma ühte õnnetut mängu. Käige perse, ausõna!
(Aijah, mul läks meelest, et viimase aja stiil siin foorumis on massiga mittenõustuvate foorumlaste perse saatmine. Ärge eelnevat osa tähele pange)
Minge perse kuradi daunikud, kes arvavad, et Rüütli peaks vallandama. Ausõna, minge perse.
Kommentaar
-
Ahjaa, eilne mäng oli äge. Kostjale ja Tenistele viskan kõrge viie, Klavanile ja Jäägrile ja paarile düüdile veel madalama viie. Rähn ja Klavan võib Piiroja vanust ja selle valikturniiri brainfarte arvestades järgmisel valikturniiril päris arvestatav variant keskkaitsepaariks olla. Eilne oli julgustav ja loodetavasti Rüütlil on mahti antud kooslust veel sõpakates mängitada, et täit pilti ette saada.
Ja sellises vormis Vosko koht pole koondises- kas tõesti polnuks Ahjupera, Post, Zaho(, Oper) asjalikumad lahendused?
Kommentaar
-
Ahjupera sai esimesel mängul mängida, jus siis Vosko tundus peatreenerile parem.... Post pole klubigi eest korralikult mängida saanud, ning kui paremas vormis Ahjupera juba ees hiiglaseks on, pole teist hiiglast meil vaja, Zahot ei kutsutud, ei tea küll miks, aga nüüd on tal vigastus ja ta tõenäoiselt hooaja lõpuni väljas (vist), oper on väljaspool Rüütli arvestust, kuna Operil pole pikemat aega klubi, ning pole ka kellegi huvist midagi kuulnud, seega see oleks liigne risk olnud teda kasutades....
Rüütli on väga hea peatreener olnud, ning ei näe põhjust uuest treenerist üldse midagi rääkida... Ning selles valiktsükklis oli meil 3 kehva mängu. Kõige kehvem kodus Iirimaaga, Väga kehv võõrsil fääridega ja lihtsalt kehv Võõrsil Itaaliaga.... ja peale selliseid kehve mänge näidati kohe järgmistes mängudes head taset.
Kõik eksivad, ning kellegi tase jalgpallis ei ole stabiilne, kuid on väheseid, kes suudavad peale 1-2 kehva mängu end jälle piisavalt üles motiveerida ja töödata, et näidata selliseid esitusi, nagu me näitasime Sloveenias ja Põhja-Iirimaaga kodus ja võõrsil või Iirimaaga kohe peale kaotust võõrsil!
Kommentaar
-
Suhteliselt humoorikas on lugeda ka tänaseid Iirimaa ajalehti. Tüübid on nii eufoorias hetkel, et loodavad järgmine aasta Kreekat teha ja turniiri kinni panna. Pealkirjad ala "Now let´s go and win it" on praegu teemas. Andke andeks, aga sellise mänguga saavad nad olenevalt loosist max 3 punkti. Kui sedagi....
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar