Algselt postitas anti loop
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Iirimaa - Eesti (EM Play-Off)
Collapse
X
-
Algselt postitas anti loop Vaata postitustmitte nagu sellles riigis mille lipp su avatariks on.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas ke$ha Vaata postitustNõus, et seal pole majanduses kõik hästi.
Edasi mõtle ise...
Sa muidu naudid seda, et kuidas sind mõnitatakse siin ?
Mõni korralik ja arukas postitus ka sul on ? Nii palju kui mina vaadanud olen, pole leidnud
Aga no ma uus ka....
Ennem kui POSTITAME, siis ka MÕELGEM. Eks iga arvamus on teretulnud....
Aga mõnda on ikka naljakas lugeda.
Kommentaar
-
Algselt postitas AhhA Vaata postitustMa tean ühte väikest nurgakest, kus sinule on seal ruumi.
Edasi mõtle ise...
Kommentaar
-
Algselt postitas AhhA Vaata postitustMõni korralik ja arukas postitus ka sul on ? Nii palju kui mina vaadanud olen, pole leidnud
Kommentaar
-
Troll on isik, kes postitab võrgukogukonnas (näiteks arutelufoorumis, jututoas või blogis) sütitavaid, kõrvalisi või teemaväliseid sõnumeid, peamise eesmärgiga provotseerida teisi kasutajaid soovitud emotsionaalse vastukaja saamiseks või muul viisil lõhestada normaalset arutelu.
Algselt postitas ke$ha Vaata postitustEi saanud aru. Äkki täpsustad?
Kommentaar
-
Troll on isik, kes postitab võrgukogukonnas (näiteks arutelufoorumis, jututoas või blogis) sütitavaid, kõrvalisi või teemaväliseid sõnumeid, peamise eesmärgiga provotseerida teisi kasutajaid soovitud emotsionaalse vastukaja saamiseks või muul viisil lõhestada normaalset arutelu.
Algselt postitas ke$ha Vaata postitustEi saanud aru. Äkki täpsustad?
Kommentaar
-
Algselt postitas AhhA Vaata postitustTroll on isik, kes postitab võrgukogukonnas (näiteks arutelufoorumis, jututoas või blogis) sütitavaid, kõrvalisi või teemaväliseid sõnumeid, peamise eesmärgiga provotseerida teisi kasutajaid soovitud emotsionaalse vastukaja saamiseks või muul viisil lõhestada normaalset arutelu.
Nurk on koht kus saab areneda ja mõeldalsigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar