Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti vs El Salvador

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kellel on soovi meie koondist tervitada, siis selleks avaneb võimalus homme.
    Koondis saabub Tallinna kell 13:00 Amsterdamist !

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
      Loodan, et värav läheb Piirojale kirja. Tema siiski palli ju LÕI ja Kamsi puude ei olnud teadlik puude.
      Miks sa seda loodad?Piiroja löök oleks selgelt väravast mööda läinud aga Kams seljaga suunas selle väravasse !
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Kas Puri värav armeenia vastu oleks pidanud omavärav olema?

Kommentaar

Ma ei tea, mis kriteeriumite alusel täpselt neid väravalööjaid rikošeti puhul protokolli kantakse aga ise olen Piiroja poolt. Soorituse tegi tema ja Kams ei tegutsenud selles olukorras nö teadlikult, lihtsalt turi jäi ette. Ilma selle rikošetita oleks löök küll mööda läinud aga ilma Piiroja pealöögita poleks momenti tekkinudki. Kui nimetada seda Kamsi väravaks, siis peaks sama loogika järgi nimetama väravavahi omaväravaks ka olukordi, kus väravavaht tõrjub ja palli suund muutub aga ometi läheb pall väravasse.

Kommentaar

Hää algus aastale. Tore, et Klavan skooris taas üle aastate ja peab mainima et see all white koondisevorm on üliäge ja võiks olla tihedamalt kasutuses .
            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
              Ilma selle rikošetita oleks löök küll mööda läinud aga ilma Piiroja pealöögita poleks momenti tekkinudki. Kui nimetada seda Kamsi väravaks, siis peaks sama loogika järgi nimetama väravavahi omaväravaks ka olukordi, kus väravavaht tõrjub ja palli suund muutub aga ometi läheb pall väravasse.
              ei, sinu loogika puhul peaks puurivahi omaväravaks nimetama neid olukordi, kus pealelöök läheb selgelt väravast mööda ja väravavaht suudab selle ometigi kuidagi väravasse tõrjuda. hetkel ei tule mulle ühtegi sellist olukorda meelde. minu mäletamist mööda oli nii: löök väravast mööda + rikošett = värav = omavärav / löök postide vahele + rikošett = värav. kui ma õigesti mäletan, siis värav läheks kamsile. kui ma õigesti ei mäleta, siis mina pooldan ikkagi seda, et tema võiks väravaau endale saada.

Kommentaar

OK. See oleks mööda/oleks sisse läinud asjas on loogika olemas. Samas, iga olukord on erinev ja arvestades, et Kams jäi pallile puhtjuhuslikult ette, meeldiks mulle kui värav Piiroja nimele jääks. Aga eks ta ole maitseasi.

Kommentaar

See on jah selline olukord, et eks õigus ole natuke mõlemal osapoolel. Lõppude lõpuks on kõige tähtsam ikka see, et pall väravasse läks, saab selle siis ametlikult enda nimele, kes saab.
                  "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Reeglite järgi peaks värav Kamsi nimele, sest ilma temata oleks pall väravast mööda läinud. Oleks Piiroja suutnud enne rikošetti palli postide vahele suunata, oleks jutt teine. Mind lihtsalt häirib see Kesa kiun.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                      Ma ei tea, mis kriteeriumite alusel täpselt neid väravalööjaid rikošeti puhul protokolli kantakse aga ise olen Piiroja poolt. Soorituse tegi tema ja Kams ei tegutsenud selles olukorras nö teadlikult, lihtsalt turi jäi ette. Ilma selle rikošetita oleks löök küll mööda läinud aga ilma Piiroja pealöögita poleks momenti tekkinudki. Kui nimetada seda Kamsi väravaks, siis peaks sama loogika järgi nimetama väravavahi omaväravaks ka olukordi, kus väravavaht tõrjub ja palli suund muutub aga ometi läheb pall väravasse.
                      No kui vastane ei oleks viga teinud siis ei oleks tulnud ka karistuslööki ning Piiroja ei oleks saanud palli lüüa Kamsi selga kes selle seljaga edasi suunas.Kui Vest ei oleks seda sõprusmängu sebinud siis ei oleks seda väravat tulnud ning kui 1991 aastal ei oleks me iseseisvaks saanud ei oleks ka siis seda väravat tulnud
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Kas nagu sügavalt savi pole kellele värav kirja läheb. Peasi et ikka sisse läks ju.

Kommentaar

sesmõttes jah, ei tea kas kams oma (võimaliku) esimese koondiseväravaga täiesti rahul oleks. individuaalne sooritus + võimalus väravat tähistada oleks talle ilmselt parema emotsiooni jätnud, kui kogemata temast väravasse põrkunud pall. samas, värav on värav ja poisid kottisid kesk-ameeriklaste massi ees arvestatava tugevusega meeskonna ära, nii et kõik on tegelikult hästi.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                            Reeglite järgi peaks värav Kamsi nimele, sest ilma temata oleks pall väravast mööda läinud. Oleks Piiroja suutnud enne rikošetti palli postide vahele suunata, oleks jutt teine. Mind lihtsalt häirib see Kesa kiun.
                            Mind jälle häirib, et Jalkaliidu kodukal, mille kaudu levib väärinfo mujale maailma, on väravalööjana kirjas Piiroja kui reeglite järgi peaks värav Kamsi nimel olema, poleks nii, poleks kiunu.

Ja ongi hea, et kedagi häirib, hullem on kui kõigil oleks pohhui.

Muuseas JL kodukal on protokollis kaks mängijat numbriga 8.

Statistika peab olem täpne, on suur ja oluline vahe, kas Piiroja on löönud koondise eest 8 või 9 väravat, ehk kas samapalju kui Kristal või Leonhard Kass, kas Kams on oma karjääri jooksul koondise eest sahistanud või mitte.
                            Aastate pärast ei mäleta keegi, kuidas värav löödi aga ajalukku jääb kirja mängija, kes lõi värava ja on häbematu kui vale väravalööjaga kirjutatakse ajalukku viga.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
                              Kas nagu sügavalt savi pole kellele värav kirja läheb. Peasi et ikka sisse läks ju.
                              Ma arvan, et paljudele ei ole see savi. Olgem ikka täpsed igas asjas!
                              Ott Järvela

Kommentaar

No omavärava lugemisel arvestatakse just seda asjaolu, et kui kardinaalselt muutis oma kaitsja/väravavaht palli suunda. Ses mõttes peaks muidugi minema värav Kamsi hingekirja. Eks ta nii ka ametlikult olema saab ja Kamsil koll koondise eest löödud.
                                "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Working...
                                X