Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti vs El Salvador

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Tavalise värava puhul läheb värav kirja ikka sellele inimesele, kes viimasena seda palli enne joone ületamist puutub.
    Eksid Dannar, eksid.
    Kui palli lööja suunab palli väravaraamide vahele ja pall võtab enne väravat oma mehest rikošeti, siis värav läheb kirja ikkagi lööjale, mitte vennale kellest pall rikošeti võttis.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Eksid Dannar, eksid.
      Kui palli lööja suunab palli väravaraamide vahele ja pall võtab enne väravat oma mehest rikošeti, siis värav läheb kirja ikkagi lööjale, mitte vennale kellest pall rikošeti võttis.
      Ei usu, et eksin.

P.S. Ja isegi sellisel juhul peaks värav minema Kamsile, kuna kui Piiroja lõi palli nii, et ta ka Kamsi läbi põrkas, siis väravaraamide vahele ta küll seda lööki ei suunanud.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
        Ei usu, et eksin.

P.S. Ja isegi sellisel juhul peaks värav minema Kamsile, kuna kui Piiroja lõi palli nii, et ta ka Kamsi läbi põrkas, siis väravaraamide vahele ta küll seda lööki ei suunanud.
        Küsi mõne meistriliiga kohtuniku käest, kui ei usu.
        Ei vaidle vastu, värav peaks reeglite järgi minema kirja Kamsile.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
          Pareiko
          Jääger, Piiroja, Klavan, Teniste
          Dmitrjev
          Puri/Purje/???, Vassiljev, Lindpere, Kruglov/Luts/???
          Tipurünne
          Vaevalt Kink põhikoosseisust välja jäetakse. Isegi Rüütli on öelnud, et Kink on üks koondise põhitegijaid.

Kommentaar

Kommentaar

Stay on top of the latest soccer/football scores, fixtures and results from around the world with Soccerway. The ultimate ressource for fans and enthusiasts.

0 - 2 85' G. Kams

On 29 February 2012 he scored his first international goal against a friendly match with El Salvador.

85' [0 - 2] G. Kams

Up-to-the minute football results as they happen. Catch up with all the latest football news, scores and betting odds courtesy of Soccerbase.com.

Gert Kams (85)

Kommentaar

mis ajast see praktika kehtib? on rikošet ka nendes reeglites kuidagi tõlgendatud?

(näiteks Pippo vs Liverpool 2007 oleks nagu löödud väravaraamide vahele ja ametlik leht tunnistab, et deflected, aga ikka Inzaghi nimel. "Pirlo's free-kick eluded the Liverpool wall but struck Inzaghi and deflected in" - match report@uefa.com.)
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Äkki see on mingi Eesti praktika, kus puuduvad videokaamerad mängudel ja nii on lihtsam kellegi nimi kirja panna?

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                    http://www.soccerway.com/matches/201...tonia/1236168/
                    0 - 2 85' G. Kams

On 29 February 2012 he scored his first international goal against a friendly match with El Salvador.

85' [0 - 2] G. Kams

Up-to-the minute football results as they happen. Catch up with all the latest football news, scores and betting odds courtesy of Soccerbase.com.

Gert Kams (85)
                    Sinu poolt välja toodud lehed on mingid lambilehed ja need pole ametlikud andmed.
                    Oota ikka ennem ametlikud andmed ära ja siis võid kisada, et sulle ja statistikale on tehtud ülekohtu. Jah, urmar kiirustas Piiroja väravalööjaks märkimisega, aga ta muutis selle ka ära.
                    Urmas, kas koondise mängude puhul ei pane sa kodukale kirja enne ametliku protokolli saabumist, et tegu on mitteametliku protokolliga? Nagu Eesti liigas teed. Võiksid nii teha, siis ei saaks kesa enam sulle kallale karata

Kommentaar

Football live scores page on Flashscore.com offers all the latest football results from FIFA World Cup U17 2025 and more than 1000+ football leagues all around the world including EPL, LaLiga, Serie A, Bundesliga, UEFA Champions League and more. Find all today's/tonight's football scores on Flashscore.com.

See leheke pakub väravat Piirojale, kas Kesa jättis selle kogemata saladuseks?

Rein, seda koondisemängu uudist ei teinud mina, ma ei teagi täpselt, kelle töö see oli, sest enne kuut uudist tegema asudes märkasin, et ta on juba olemas.

Kui mina neid ülekandeid olen teinud, siis ikka üritan kasutada mitteametlikku protokolli mõistet. Valikmängude puhul on see lihtsaks tehtud, UEFA kodukal muudetakse mitteametlik protokoll nn ametlikuks kuni tunni aja jooksul. UEFA ametnik, kes teeb nende kodukal reaalaega, võtab pärast mängu täpsed andmed siiski just kohtunikult, mitte ei uuri erinevaid saite. Valikmängudes paberprotokolle enam eriti ei kasutatagi vist.

Kommentaar

..midagi pole öelda - kõva poleemika juba paar lehekülge... soovitan : tundke rõõmu koondise avamängu võidust, lähenevast Meistriliiga stardist ning taevas paistvast päikesest - vast jääb siis vererõhk normi ning ei lähe enne 40nendaid peast halliks.
                        RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                          http://www.flashscore.com/
                          See leheke pakub väravat Piirojale, kas Kesa jättis selle kogemata saladuseks?

Rein, seda koondisemängu uudist ei teinud mina, ma ei teagi täpselt, kelle töö see oli, sest enne kuut uudist tegema asudes märkasin, et ta on juba olemas.

Kui mina neid ülekandeid olen teinud, siis ikka üritan kasutada mitteametlikku protokolli mõistet. Valikmängude puhul on see lihtsaks tehtud, UEFA kodukal muudetakse mitteametlik protokoll nn ametlikuks kuni tunni aja jooksul. UEFA ametnik, kes teeb nende kodukal reaalaega, võtab pärast mängu täpsed andmed siiski just kohtunikult, mitte ei uuri erinevaid saite. Valikmängudes paberprotokolle enam eriti ei kasutatagi vist.
                          On usaldusväärsed lehed, vähem usaldusväärsed ja hulgaliselt suva lehekesi.

Flashscore liigitaksin isikliku kogemuse põhjal teise kategooriasse aga ta ongi ajutise tähtsusega livescore lehekülg.
                          Tõe huvides, usaldusväärsematest on Piiroja väravaautoriks märkinud tubli tasuline statistikaportaal SoccerAssiotiation aga seal esineb ka aeg-ajalt vigu. Mõned tuntumad statistikaportaalid pole veel kohtumist jõudnud üles panna.

Valikmängudega on asi selge aga mis dokument on üldse sõprusmängu ametlik protokoll, kas mingi käsitsi sirgeldatud, loetamatu käekirjaga paberileht, milline mulle näiteks mängust Hiinaga (hieroglüüfides ja kuuajalise hilinemisega) kätte sattus.
                          Ehk on oma silm usaldusväärsem kui kellegi poolt kiiruga paberile täidetud protokollike?
                          Koondis peaks Eestis tagasi olema, ootan huviga, mis seisukoht üles riputatakse.

Mitmed noorte sõprusmängude nn. ametlikud protokollid on siiani nähtavasti puudu ja statistika poolik.
                          Kas jäävadki poolikuks?

Isiklikult soovin Kamsile palju õnne esimese koondisevärava puhul, ükskõik mismoodi see tuli ja ka sellisel juhul kui värav jääb ebaõiglaselt tema nimele ametlikku statistikasse kandmata.

Kommentaar

Flashscore liigitaksin isikliku kogemuse põhjal teise kategooriasse.
                            Tõe huvides, usaldusväärsematest on Piiroja väravaautoriks märkinud tubli tasuline statistikaportaal SoccerAssiotiation aga seal esineb ka aeg-ajalt vigu. Mõned tuntumad statistikaportaalid pole veel kohtumist jõudnud üles panna.

Valikmängudega on asi selge aga mis dokument on üldse sõprusmängu ametlik protokoll, kas mingi käsitsi sirgeldatud, loetamatu käekirjaga paberileht, milline mulle näiteks mängust Hiinaga (hieroglüüfides ja kuuajalise hilinemisega) kätte sattus.
                            Ehk on oma silm usaldusväärsem kui kellegi poolt kiiruga paberile täidetud protokollike?
                            Koondis peaks Eestis tagasi olema, ootan huviga, mis seisukoht üles riputatakse.

Mitmed noorte sõprusmängude nn. ametlikud protokollid on siiani nähtavasti puudu ja statistika poolik.
                            Kas jäävadki poolikuks?
                            Mis ma oskan öelda? Ma ei tea, kas kõikidest noortemaavõistlustest ka protokoll tehakse, Eestis peetavatest ilmselt tehakse. Kuhu osad neist kaovad, seda ma ka ei oska öelda. Osad neist kahjuks minuni ei jõua, pole midagi teha.

Sõprusmängudest peaks statistiliseks aluseks võtma ikka paberproto, aga samas on seal vahel vigu sees.

Aga mida sa ise pakud? Näiteks seekord on pandud väravat kirja ju mõlemale. Kuidas see õige ikkagi siis selgitada? Peab ikkagi olema mingi alusdokument, muidu võidaksegi kemplema jääda, või siis lihtsalt jäävadki erinevad andmed erinevatesse kohtadesse kirja. Valikmängude puhul lepime sellega, mis UEFA lehel on. Ei teagi, mis siis teha, kui see ekslik on.

Kommentaar

Küsi mõne meistriliiga kohtuniku käest, kui ei usu.
                              Ei vaidle vastu, värav peaks reeglite järgi minema kirja Kamsile.
                              MV mees? See mida sina ajad kehtib OMAVÄRAVA puhul.

Või peaksid kõik tsenderdustest (mis lähevad raami) löödud väravad, minema tsenderdaja nimele v? lol

Kommentaar

Flashscore liigitaksin isikliku kogemuse põhjal teise kategooriasse aga ta ongi ajutise tähtsusega livescore lehekülg.
                                Aga livescore.com on usaldusväärne, sest pani Flora kuti väravalööjaks.
                                Newton Heath 1878

Kommentaar

Working...
                                X