Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti turniir 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas szandor Vaata postitust
    +1.
    Millal üldse selline mäng oli kui võis öelda, et Ahjupera tõesti hea mängu tegi?
    Polegi olnud midagi sellist

Kommentaar

Kõige kehvem meeskonnaliige täna oli vaieldamatult Rüütli. Ojamaa vahetus jäi täpselt 15 minutit hiljaks ja sinna läks ka meie võit. Vahetada hetkel üks parimaid ründajaid viimaseks kümneks minutiks sisse olukorras kus ON VAJA VÄRAVAID LÜÜA, on sitt!!!

Kommentaar

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
        Kõige kehvem meeskonnaliige täna oli vaieldamatult Rüütli. Ojamaa vahetus jäi täpselt 15 minutit hiljaks ja sinna läks ka meie võit. Vahetada hetkel üks parimaid ründajaid viimaseks kümneks minutiks sisse olukorras kus ON VAJA VÄRAVAID LÜÜA, on sitt!!!
        Krt ma olen sinuga 100% nõus! rüütli aeg on läbi! juhendagu oma Viljandist edasi!
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Ja üleüldse, Ojamaa oma mõne minutiga ja Pareiko oma ühe pealelöögiga suutsid rohkem korda saata kui onu Ahjupera terve oma karjääri jooksul.

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
            loooooooooooooooooool, liiga palju raha on sul õlle jaoks ilmselgelt.
            õlle jaoks ei ole kunagi raha vähe
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
              Krt ma olen sinuga 100% nõus! rüütli aeg on läbi! juhendagu oma Viljandist edasi!

Lõpuks hakkavad inimesed seda mõistma.

Kommentaar

Hea mäng. Pareiko oleks võinud lõpus sisse lüüa ja hea emotsiooni pealt minna penalteid tõrjuma. Järgmine mäng tuleb mis tuleb, kuid nendele Aafriklastele teeme teisipäevase mängu raskeks.

Kommentaar

nagu Postimehe/Delfi kommentaarium juba...

Kommentaar

Sa oled ennast siin pealinnas õllest päris segi kamminud. Nii rumalat juttu pole sinu sulest juba ammu lugenud, hr budukas. Loodetavasti tuled homme peale pohmaka ära põdemist foorumisse oma teksti analüüsima ja mõistad ise ka kui idiootsed postitused sa kirehoos oled suutnud teele saata.

Miks peavad KÕIK mängud eranditult Tallinnas toimuma? KAs mujal ei elagi eestlasi, jalgpallifänne?
                    Mis ajast on Tartu kolgas, kui meil ainult 3-4 suurt linna kogu riigi peale ongi?
                    Millega see Kruglov täna siis hakkama sai? Suutis ühe hea pealelöögi teha ja korraks raame tabada, selle eest mängu parimaks?

Ahjaa, Pareiko. Täitsa uskumatu värk on see slaavi veri. Peale kaklust pole enam mõtet rusikatega vehkida. Võiks ükskord juba aru saada.

Kommentaar

Nagu vaataks Liverpooli mängimas...

Kommentaar

Hr Budu ära enam peale võtta Sul juba janused kägud peas pöörlevad, Mis krdi treeneri vahetust vittu, see mees on teinud topelt töö võrreldes eelneva kahe treeneriga, Mis sulle on tähtsamad võit venemaa üle, või ( mis seal läti vastu tuli) Isegi soome pole playoffi jõudnud, Rüütli meid sinna tüüris ära seda unusta
                        T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"

Kommentaar

Kodus nüüd. Epic mäng oli ja valusaim kaotus.. noh okei, Iirimaa vastu hullem.
                          Teniste oli täna väga hea (kuigi tema äärelt tulid läbi assistid?)
                          Oper oli ka terav,

Ojamaa vahetus tõesti vist jäi hiljaks.
                          Eesti oli lõpus 4 ründaja üleval - probleem oli ainult selles, et soomlased ei lasknud end heidutada ja oldi mees mehele kaitses = kostjal ikka võeti ruum tegutsemiseks ära.
                          Minu meelest suurim viga oli, et hakati tsenderdust ja õhust läbi toppima. Oper jt ikka palusid läbisöötu või kerget kaarpalli/chippi tsooni, mida paraku ei tulnud - liiga ümmarguselt mängiti.

Pareiko lõpus oli ikka mõnus vaade, et mees läks ette ja proovis võidelda. Klavan oli ka positiivne, tõusis ette lõpus ja üritas mängu juhtida. Muidu ikka mage - 1 mehega ülekaalus ei suudetud mängida, irooniliselt tekkis tahtmihe, et Kink oleks sees olnud ja kasvõi kõmmutanud.

Eesti edasi ja tuleb ära!

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                            Sa oled ennast siin pealinnas õllest päris segi kamminud. Nii rumalat juttu pole sinu sulest juba ammu lugenud, hr budukas.
                            kasp anna andeks,eesti parima õlle on ka minu kallal oma töö teinud homme luban on pilt kohe värvilisem
                            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas ELLvanaPEER Vaata postitust
                              ... Rüütli meid sinna tüüris ära seda unusta
                              ja seal meid põhja lasi. Aga see selleks, muidu olen sinuga nõus, müts maha mehe ees.

Kommentaar

Miks see jalgpall peab nii raske ja kurb olema? Niukest võitlust poistelt pole veel näinud. Pareiko on ikka klass omaette! Mulle meeldib tema viha! Kahjuks jah... ME TUNNEME PIIROJAST PUUDUST! Väga Kahju, Väga Kahju. Kas tõesti oli EMi Playoffi jõudmine õnn? Praegu tunduks, et meie mehed ei mängi enam nagu vanasti. Väga pettunud Ei saa magada ka täna.

Kommentaar

Working...
                                X