Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti turniir 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas sigmar Vaata postitust
    Kas ei oleks aeg viia koondise fännamine uuele tasemele ja võtta eeskuju Kalju fännidest, kes nii vähese hulgaga mõtlevad pea iga mäng mõne uue laulu välja ja näitavad eeskuju nii mõnelegi teisele fänniorganisatsioonile Eestis. ...
    Kalju fänne on ainult 5 ka. Ja viiele fännile laulude selgeks õpetamine enne mängu on tunduvalt lihtsam, kui 500-le või rohkemale.

Kalju omad fännavad omasid ka paljaste kõhtudega. Äkki oleks aeg koondisefännidel olla ka moodne ja sinisärgid seljast heita?
    Algselt postitas alehis
    "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
    Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Algselt postitas mortan Vaata postitust
      Teise nurga alt ka. Mina tartlasena pean ära tähendama, kuivõrd oluline oli eilne mäng Tartu vutiajaloo kontekstis. Nii mängueelne rongkäik (millest mul on läbivalt väga ägedat videomaterjali) kui ka kogu melu staadionil - see kõik ongi ajalugu, sest sellist asja pole siin ju kunagi varem olnud. Ma arvan, et ilma ja kohalike kultuuritarbimisharjumusi silmas pidades oli staadioni täituvus hea. Melu tribüünidel oma esmakordsuses - super!

Minu kui linlase poolt absoluutselt suured tänud kõikidele osapooltele, kes mängueelse ja -aegse aitasid ellu tuua.

Jalgpalliliidult ootan väga, et A-koondis tuleks edaspidigi näiteks korra aastas Tartusse. Tartu, ma usun, tõestas omalt poolt, et koondis on oodatud.
      Kirjutan sellele jutule kahe käega alla!

Mis mängu puudutab, siis kas kellelgi on Operist gif'i, kus ta esimesel poolajal kohtuniku enda juurde kamandas? See oli päris naljakas hetk.
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Mortan, mul on ka tõesti hea meel eilase melu ja möllu üle. Oli tore. Oli tore ka mitmete vanade fännsõpradega uues keskkonnas koos istuda ja tutvuda uutega. Mortan sh üks neist

Mis aga mõru mekki pakkus kõrvale, olid kaks asja. Me panime poisiussiga Tammal plagud üles ja siis siirdusime koos kohatud Mortaniga linna. JH oli teatanud, et nende kogunemiskoht on Trehv ja nii seadsime sammud loomulikult sinna. Ja mis ma näen - koondis on üle 15 aasta linnas ja linna ägedama - juttude järgi, kuna ise pole sinna sattunud - vutipubi uksed on kinni ja kiri teatab, et avatakse kell 18. Sõbrad, küsin otse - mida vittu! Raha peale olete vihased või? kuna laps on näljas, toksisime Raatusplatsi tagasi ja maandusime Tudengites, kuhu jäimegi ankrusse ja kuhu hiljem pirakas hulk siniseid veel maandus. Joodija söödi sadade eurode eest... See raha oleks võinud vabalt vutipubisse jääda, aga okei, las olla.

Teiseks - saan aru, lastekaitse- ja postimehepäev ja puha. Aga ega keegi ju ei teadnud, uskunud, aimanud, et südalinna kümneid ülemeelikuid, lõbusaid ja lärmakaid vutihulle maabub... Ja siis tuleb ühel hetkel punastav ettekandja ja anub, et oldagu tasa, kõrvaltelgis käib lasteetendus... Mul on siiralt kahju, kui me kellegi jaoks teatrielamuse ära rikkusime, aga mitukümmet meesterahvast enne jalkamängu vaikima sundida... Kas etenduse korraldajad ei vaevunud ka hetkekski uurima, et ega nende - NB! -avalikus kohas peetava etendusega paralleelselt miskit muud toimumas ole? Lihtsalt veider. Ja ma kordan veel - siiralt vabandan, kui kellelgi meie pärast miskit nihu läks. Aga nagu Sen ettekandjale ütles - vabandust aga meil on ka etendus...

Aga muidu oli uhke värk. Olen igati nõus Mortaniga - Tartus võiks olla aastas vähemalt üks koondisemäng. Ka Otepää staadion tuleks sisse õnnistada. Edasi Rakvere, Haapsalu jne. Vähematraktiivsed ja siiasaamise koha pealt mitte väga pepside koondistega mängud võiks imho olla kõik Tallinnast väljas. Sisemaine vutiturism omab valjusti!!!

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
          Kalju fänne on ainult 5 ka. Ja viiele fännile laulude selgeks õpetamine enne mängu on tunduvalt lihtsam, kui 500-le või rohkemale.

Kalju omad fännavad omasid ka paljaste kõhtudega. Äkki oleks aeg koondisefännidel olla ka moodne ja sinisärgid seljast heita?
          Kalju värv on roosa, seega kõhud asjakohased. Koondises toimiks see siis vaid talvel kui õllekad sinakaks kisuvad kraadides

Kommentaar

Algselt postitas Jalka Fänn Vaata postitust
            Markofkin, miks te üldse närveldate, Eesti vuti pärast? Eestis pole kahjuks vutti.....
            Kohe näha, et jalka fänn

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
              Kokkuvõttes kuulub teine poolaeg vähemalt 5 võimsaima hulka mida ma olen Eesti pool näinud. Soome väravale pandi küll selline turmtuli peale, et hoia ja keela.
              eee... turmtuli?! umbes 4 lööki värava suunas, nendest 2 ülalatti on muidugi hea saavutus aga noh... enamus teist poolaega meenutas mulle stiili 5-6 söötu taga, siis mingi äpu löök kõrgele ette kasti kus meil kohal täpselt 0 (loe:null) pikka, ja mille soome kaitsjad suht muretult minema peksid. õnneks oli sommidel endal kusi peas et peale iga pallivõitmist peksid lollilt ette meie kaitsjatele tagasi ja edasi läks sama stsenaariumi järgi... 5-6 söötu taga, mõttetu sööt kuskile 16-boxi soome kaitsjatele jne
              teniste äärelt vist ainuke kes midagi muud ka üritas. ja mida tegi vassiljev - selmet otsida kuskil sobivat löögikohta, istub hoopis taga kaitses, ja toob pareiko väljavisatud palle üles... no krt kas see on tema talendi oskuslik kasutamine?
              räme vihm, krt lööge kaugelt peale, ega vv pole lihtne neid püüda (saag on täpselt paras mees ees neid noppima), lisaks rikošetid, muidu on neid lööjaid küll aga kui tõesti vaja siis äkki on vaja mingit ilu või ma ei tea mis asja teha... ojamaa oleks tulnud äärde panna kus ta saab 1:1 teha ja kiirust näidata, mis kasu tast boxis seismas 4 soome kaitsja vahel oli. kui vaja kindlasti pikka ette laduda siis vahetage mõni pikk ette ka... kas siis rähn või keegi. loogikat ei mingisugust. teniste ühelt äärelt, ojamaa teiselt, maast/madalalt mängides oleks saanud ehk kaitse lahti tõmmata, vassiljevile keskelt löögiruumi teha. kui krdi raske seda siis väja mõelda oli?
              mängu lõpus selle "turmtule" peale võitsid vist oma teise nurgalöögi, kõva turmtuli küll.

suures osas loll peaga vastu seina peksmine muud ei midagi.
              Seisan üksi mere ääres
              jalas kollased sandaalid
              valged, merevahust sääred
              hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
                eee... turmtuli?! umbes 4 lööki värava suunas, nendest 2 ülalatti on muidugi hea saavutus aga noh... enamus teist poolaega meenutas mulle stiili 5-6 söötu taga, siis mingi äpu löök kõrgele ette kasti kus meil kohal täpselt 0 (loe:null) pikka, ja mille soome kaitsjad suht muretult minema peksid. õnneks oli sommidel endal kusi peas et peale iga pallivõitmist peksid lollilt ette meie kaitsjatele tagasi ja edasi läks sama stsenaariumi järgi... 5-6 söötu taga, mõttetu sööt kuskile 16-boxi soome kaitsjatele jne
                teniste äärelt vist ainuke kes midagi muud ka üritas. ja mida tegi vassiljev - selmet otsida kuskil sobivat löögikohta, istub hoopis taga kaitses, ja toob pareiko väljavisatud palle üles... no krt kas see on tema talendi oskuslik kasutamine?
                räme vihm, krt lööge kaugelt peale, ega vv pole lihtne neid püüda (saag on täpselt paras mees ees neid noppima), lisaks rikošetid, muidu on neid lööjaid küll aga kui tõesti vaja siis äkki on vaja mingit ilu või ma ei tea mis asja teha... ojamaa oleks tulnud äärde panna kus ta saab 1:1 teha ja kiirust näidata, mis kasu tast boxis seismas 4 soome kaitsja vahel oli. kui vaja kindlasti pikka ette laduda siis vahetage mõni pikk ette ka... kas siis rähn või keegi. loogikat ei mingisugust. teniste ühelt äärelt, ojamaa teiselt, maast/madalalt mängides oleks saanud ehk kaitse lahti tõmmata, vassiljevile keskelt löögiruumi teha. kui krdi raske seda siis väja mõelda oli?
                mängu lõpus selle "turmtule" peale võitsid vist oma teise nurgalöögi, kõva turmtuli küll.

suures osas loll peaga vastu seina peksmine muud ei midagi.
                päris turmtuli polnud, aga kõva surve oli küll ja täielikult valitseti teist poolaega ja pohhui see punane, nii madalale ei oleks pidanud ka Soome langema

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                  päris turmtuli polnud, aga kõva surve oli küll ja täielikult valitseti teist poolaega ja pohhui see punane, nii madalale ei oleks pidanud ka Soome langema
                  no nagu näha see toitis ja soome on edasi.
                  aga seda eesti ajudeta mängu oli suht valus vaadata.
                  Seisan üksi mere ääres
                  jalas kollased sandaalid

Kommentaar

chac, sa oled tõeline Jalka Ekspert. jalgpall on jube lihtne mäng, lahmime peale, küll ükskord ikka sisse läheb.

Eesti-Soome teine poolaeg on viimase aja (või üldse) Eesti mängudest kindlasti järjekorras kõige esimene, mille kallal nokkida. Kohe kindlasti.

Kommentaar

On kellegi aimu homsest koosseisust ka? Ma istun maal masendavalt aeglase nutineti otsas ja uudiste lugemine sööb närvid seest...
                      Koosseis koosneb neist kes Soome vastu platsile ei saanud. Ilmselt siis Morozov ja Palatu keskkaitses, poolikutena nt Konsa, Luts ja Kams, ees Vosko... Karm.

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust

2 või 5, aga vähemalt on repertuaar selline, et 90 minutit on võimalik meeskonda ka nii toetada, et iga kolme minuti tagant laulud-hüüded ei kordu. Arvestades kui kaua on tegutsenud JH ning kui palju on seal aktiivseid liikmeid, siis on selline areng muidugi nigel, aga muid asju aetakse see-eest toredalt.

Piksenool, kuidas blogil läheb, oled elus veel?

Kommentaar

you'll never walk alone chant sisse ja ongi olemas

Kommentaar

Kas tänasest esikoha mängust netiavarustes ka mingi pilt liikleb või korraldasid reedeses mängus seda asja leedukad?

Kommentaar

Kusagil siin peaks saama vaadata
                              Sportacentrs.com

Kommentaar

Algselt postitas moya Vaata postitust
                                chac, sa oled tõeline Jalka Ekspert. jalgpall on jube lihtne mäng, lahmime peale, küll ükskord ikka sisse läheb.

Eesti-Soome teine poolaeg on viimase aja (või üldse) Eesti mängudest kindlasti järjekorras kõige esimene, mille kallal nokkida. Kohe kindlasti.
                                no aga seleta siis teistele ka ära mis väärt mõte oli 20cm lühematele eestlastele sinna kasti neid kõrgeid palle anda. või miks on hea kui kostja tagumise kaitsemängija kohal toimetab... võibolla tõesti ma lihtsalt rumal ja ei saa aru...

nokkida ei olnud kavas, ja kindlasti polnud see viimase aja halvim mäng aga nii lameda kõikehõlmava kiidulaulu peale tuli tahtmine ka sõna sekka öelda.
                                Seisan üksi mere ääres
                                jalas kollased sandaalid

Kommentaar

Working...
                                X