Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti turniir 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas R.Madridista Vaata postitust
    Ma ei ole ikka veel Ahjupera fenomeenist aru saanud.

Vot täpselt, Ahjupera mängitamise asemel võiks Rüütli staadionile reha kaasa võtta ja siis astuda sinna järjest 16 korda peale.

Kommentaar

no see mäng on kivi rüütli kapsaaias kindlasti. olgu,et ei pannud ojamaad algkoosseisu, aga milleks saag vahetusest!? loodaks fransuski vastu just seda ühte vahetust.....ülejäänud peaks samaks jääma

Kommentaar

Homme tuleb Neemelo ja teeb...
        Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Ma hindan kõrgelt Täri tehtut. Meeskonavaim, parematel hetkedel ülihea keskendumine ja veel palju muud head, mida oleme koondiselt viimastel aastatel näinud. Aga eile pani Tarmo samamoodi puud ja pambust vahetustega...

Olen Ahju siiani suht okeilt suhtunud ja lootnd, lootnud, lootnud. Aga eile oli see mees hunnik häda. Ma-sen-dav! Oudžamma sissetoomine alles viimaseks kümneks mintsaks oli minu meelest eilse kaotuse võti. Oja näitas debüüdil väga selgelt, et tema kiirus, tribla ja nälg on peajagu üle oma vanemate koondisekolleegide omast. Ja just sellest otsustavusest jäi puudu teise poolaja tulevärgis. Saag feilis, nagu tal viimasel ajal kombeks on... Täiega.

On kellegi aimu homsest koosseisust ka? Ma istun maal masendavalt aeglase nutineti otsas ja uudiste lugemine sööb närvid seest...

Kommentaar

Markofkin, miks te üldse närveldate, Eesti vuti pärast? Eestis pole kahjuks vutti.....

Kommentaar

Algselt postitas Jalka Fänn Vaata postitust
              Markofkin, miks te üldse närveldate, Eesti vuti pärast? Eestis pole kahjuks vutti.....
              trolle küll ei tohiks toita, aga ole vait, debiilik. kõigil on su idiootsustest kõrini

ot: kuidas siin foorumis saab ignoreerida selliste tontide postitusi?

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                Ma hindan kõrgelt Täri tehtut. Meeskonavaim, parematel hetkedel ülihea keskendumine ja veel palju muud head, mida oleme koondiselt viimastel aastatel näinud. Aga eile pani Tarmo samamoodi puud ja pambust vahetustega...

Olen Ahju siiani suht okeilt suhtunud ja lootnd, lootnud, lootnud. Aga eile oli see mees hunnik häda. Ma-sen-dav! Oudžamma sissetoomine alles viimaseks kümneks mintsaks oli minu meelest eilse kaotuse võti. Oja näitas debüüdil väga selgelt, et tema kiirus, tribla ja nälg on peajagu üle oma vanemate koondisekolleegide omast. Ja just sellest otsustavusest jäi puudu teise poolaja tulevärgis. Saag feilis, nagu tal viimasel ajal kombeks on... Täiega.

On kellegi aimu homsest koosseisust ka? Ma istun maal masendavalt aeglase nutineti otsas ja uudiste lugemine sööb närvid seest...
                Nõus, et pani paki maha küll veidike..
                Vähemalt oli tal nägemus ja plaan - seekord ei õnnestunud, ta on ikka ulme asju ka teinud.
                Tema vaid teab meeskonna treeningutel toimuvat kokkumängu ja taset.
                Ise tahtnuks muidugi ka Ojamaad näha, aga vaatan ikka Rüütlile alt üles - tema valik.
                Oleks Dima või Kostja löönud ära ja penaltitega v niisama edasi saanud oleks kõik õnnelikud olnud, vb maininud moka otsast, et Ojamaad oleks taht näha.

Ojamaa aeg tuleb ma loodan, ärge muretsega.
                Peaasi, et ta ise jalga sirgeks ei lase ja jonnima hakka.

Kommentaar

müün oma pileteid õiges kohas

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust

No kes meil veel mängida pole saanud? Vosko, Neemelo, Sido, Mošnikov, Purje, Palatu, Kotenko. Keegi veel?

Kommentaar

subbotin paremal äärel oleks huvitav
                      Seisan üksi mere ääres
                      jalas kollased sandaalid
                      valged, merevahust sääred
                      hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Teise nurga alt ka. Mina tartlasena pean ära tähendama, kuivõrd oluline oli eilne mäng Tartu vutiajaloo kontekstis. Nii mängueelne rongkäik (millest mul on läbivalt väga ägedat videomaterjali) kui ka kogu melu staadionil - see kõik ongi ajalugu, sest sellist asja pole siin ju kunagi varem olnud. Ma arvan, et ilma ja kohalike kultuuritarbimisharjumusi silmas pidades oli staadioni täituvus hea. Melu tribüünidel oma esmakordsuses - super!

Minu kui linlase poolt absoluutselt suured tänud kõikidele osapooltele, kes mängueelse ja -aegse aitasid ellu tuua.

Jalgpalliliidult ootan väga, et A-koondis tuleks edaspidigi näiteks korra aastas Tartusse. Tartu, ma usun, tõestas omalt poolt, et koondis on oodatud.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                          ot: kuidas siin foorumis saab ignoreerida selliste tontide postitusi?
                          mine ohvri profiilile, vasakus ääres on "Add to Ignore List".

Kommentaar

Sellise mänguga pole vähemalt minul häbi kaotada. Tean nüüd, kui mõru tunne Barca fännidel oli.
                            Ahjupera oli nähtavasti jah üks halvimaid eile, aga mul on endiselt usku temasse. Dmitrijev esimene poolaeg oli vist tal läbiaegade halvim.
                            Kink oli ka enamvähem, ülejäänute üle ei kurda absoluutselt. Samuti ei jäänud Rähn millegagi Rakule ja Stepanovile alla. Teniste, Pareiko Kostja olid imelised. Jääger suutis ka peale esimest pooltundi koguda ennast ja täitsa korraliku mängu teha. Puri ja Saag olid samuti väga head, eriti Saag. Kruglov üllatas ka. Pareiko oleks peaaegu isegi värava löönud, kui Sommi poleks oma selga ette toppinud.

Kokkuvõttes kuulub teine poolaeg vähemalt 5 võimsaima hulka mida ma olen Eesti pool näinud. Soome väravale pandi küll selline turmtuli peale, et hoia ja keela.

Buduka ja coga jätan siinkohas ignoori panemisega hüvasti

Kommentaar

Käisin eile esimest korda koondisele kaasa elamas. Kõik oli ilus ja tore, kuigi ilm oleks võinud parem olla ja Pohlak oleks võinud ka nii tähtsal sündmusel oma kasuka koju jätta. Aga see-selleks.
                              Mis mind eriti pahaseks ajas ja mõneti hakkasin aru saama, et miks teatavasti Kalju fännid boikoteerivad jalgpallihaiglaga koos olemis(nõnda naised saunas rääkisid) oli fännamine. Olles ise kohati tulihingeline Klubijalgpalli fänn Eestis, siis pidin eile tõdema, et koondise fännidel on Klubifännide mastaabis veel pikk tee minna. Pean nimelt silmas repertuaari, mis on nii hädine, et isegi Kihnu Virve ei oleks nõus neid laulma. Muidugi ei tähenda see seda, et need laulud, hüüded alvad on. Tuleks teha väikene värskendus ja hüüete asemel ja selle mõne hädise loo juurde, võiks tuua repertuaari uusi lugusid. Ma usun, et keegi ei pahandaks, kui kasutataks mõne fänni loodud lugusid ka Eesti koondise mängudel.
                              Eile purjus silmaga vaadates üle staadioni, siis tundus, et lauljaid oli palju, palju, see teeb ka meele rõõmsaks. Aga kohati tüütab ära hüüded:"Võitle, Eesti, Võitle", "Eesti, Eesti" ja mis iganes veel. Kas ei oleks aeg viia koondise fännamine uuele tasemele ja võtta eeskuju Kalju fännidest, kes nii vähese hulgaga mõtlevad pea iga mäng mõne uue laulu välja ja näitavad eeskuju nii mõnelegi teisele fänniorganisatsioonile Eestis. Isiklikult usun, et mängijaid ei motiveeri, kui ühe mängu jooksul 50 korda või +-10 korda vähem röögitakse "Eesti", siis tehakse vahele lugu, "Eesti Kallis" ja siis jätkame sama joru edasi, ehk Võitle, Eesti, Võitle...

Kommentaar

Algselt postitas sigmar Vaata postitust
                                Käisin eile esimest korda koondisele kaasa elamas. Kõik oli ilus ja tore, kuigi ilm oleks võinud parem olla ja Pohlak oleks võinud ka nii tähtsal sündmusel oma kasuka koju jätta. Aga see-selleks.
                                Mis mind eriti pahaseks ajas ja mõneti hakkasin aru saama, et miks teatavasti Kalju fännid boikoteerivad jalgpallihaiglaga koos olemis(nõnda naised saunas rääkisid) oli fännamine. Olles ise kohati tulihingeline Klubijalgpalli fänn Eestis, siis pidin eile tõdema, et koondise fännidel on Klubifännide mastaabis veel pikk tee minna. Pean nimelt silmas repertuaari, mis on nii hädine, et isegi Kihnu Virve ei oleks nõus neid laulma. Tuleks teha väikene värskendus ja hüüete asemel ja selle mõne hädise loo juurde, võiks tuua repertuaari uusi lugusid. Ma usun, et keegi ei pahandaks, kui kasutataks mõne fänni loodud lugusid ka Eesti koondise mängudel.
                                Eile purjus silmaga vaadates üle staadioni, siis tundus, et lauljaid oli palju, palju, see teeb ka meele rõõmsaks. Aga kohati tüütab ära hüüded:"Võitle, Eesti, Võitle", "Eesti, Eesti" ja mis iganes veel. Kas ei oleks aeg viia koondise fännamine uuele tasemele ja võtta eeskuju Kalju fännidest, kes nii vähese hulgaga mõtlevad pea iga mäng mõne uue laulu välja ja näitavad eeskuju nii mõnelegi teisele fänniorganisatsioonile Eestis. Isiklikult usun, et mängijaid ei motiveeri, kui ühe mängu jooksul 50 korda või +-10 korda vähem röögitakse "Eesti", siis tehakse vahele lugu, "Eesti Kallis" ja siis jätkame sama joru edasi, ehk Võitle, Eesti, Võitle...
                                päris asjalik vend tundud olevat, tee ära ja tutvusta repertuaari siis kõigile!

Kommentaar

Working...
                                X