Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pole lihtsalt sõnu. MM valikgrupis jääme viimaseks vist.
no vaata koosseisu. päris nii õudne ka ei ole. minu point on lihtsalt see, et uusi mängijaid ei peaks testima nii, et nad lükatakse kogu kambaga korraga sisse. kui tahetakse proovida, siis minu hinnangul tähendaks see seda, et noortest kuttidest mängib korraga 3, maksimum 4 tüüpi.
no vaata koosseisu. päris nii õudne ka ei ole. minu point on lihtsalt see, et uusi mängijaid ei peaks testima nii, et nad lükatakse kogu kambaga korraga sisse. kui tahetakse proovida, siis minu hinnangul tähendaks see seda, et noortest kuttidest mängib korraga 3, maksimum 4 tüüpi.
Kui sinu maksimum on 4 noort mängijat, siis vaatame, kes on täna vanuselt 5. mängija algkoosseisus:
Kas vaatame Brasiilia koondise viimase mängu algkoosseisu samasid näitajaid?
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Eksid. Kui panna noor mängu, siis ta loodab vanemate peale. Kui panna neid täiega sisse mõnes mängus, siis selgub näiteks see, et kes võtab antud bandest enda peale liidrirolli jms. Muidugi on seal see küsimus, et kui kõik täiesti pekki läheb, siis pärast on jälle palju tööd, et noormees enesesse usu leiaks jne (Rähn kunagi).
No aga mängibki ju noortest hetkel ainult üksainus Tamm. Milles küsimus ?
Samas ma ei süüdistaks ründajaid - keskvälja hetkel muidugi ei eksisteeri või siis domineerivad ukrainlased nii, et meie oma lihtsalt ei ole näha.
Lihtsalt valed mängijad on valitud kokku selleks esimeseks poolajaks. Dmtrijev - Vunk ei suuda ju mängu ehitada. Pane sinna juurde ääred ja ongi kogu poolkaitse täiesti 0. Ründes on Tammel täiesti must päev ja Saag võib palju joosta aga muud positiivset pole siiani teinud. Ja ongi kogu moos.
Nii palju kui ma aksalut olen näinud mängimas siis ilmselgelt ei ole see vend koondise tase, krt ennem oleks näinud Meeritsat postide vahel, noormees kogemusi vaja aga aksalu no eks Rüütli teab paremini.
T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"
Eksperimenteerida võiks siiski minu meelest vastaste vastu, kes on sinuga samal tasemel või nõrgemad. Kas need Horvaatia ja Ukraina mängud annavad ju reitingupunkte ka, eks? Kui jah, siis päris pohhuilt nendele mängudele ikka peale lennata ei saa, sest meie tulemustest sõltub ju reaalselt koht järgnevate loosimiste pottides jnejne. Okei, mõnes mõttes ma saan aru, et uued mängijad vajavad tugevat karastust, aga siiski...
Kurb, aga Eesti vutikoondise puhul järgneb A-koondisele miskipärast mitte B-koondis, vaid D-koondis... Kas rahvuskoondise esindamine ei ole piisav motivatsioon, et väljakul natuke kiiremini joosta ja pingutada? Ma saan aru, et pikk ja väsitav Eesti meistrilliga hooaeg on seljataga ja peab ka mõtlema järgmise nädala mängule FC Viljandi vastu, aga äkki võiks vähemalt üritada? Kaimarilt pidev suurepärane positsioonivalik...., kui ta oleks umbes 2.50 pikk. Siis ei hüppaks palli alt läbi, vaid see tuleks talle kenasti pea peale. Ka vutis võiks olla reegel, mis lubaks väravavahi väljakumängija vastu vahetada - siis ei peaks Ukraina väravavaht asjata külmetama.
Aga alati saab ju ka hullemaks minna- väljaku kõrval nägime sooja tegemas kogenud keskkaitsepaari Palatu-Kiidron
Väidetavalt on Ojamaa ja Zenjov ennast trennis vigastanud. Samas mängupildi põhjal jääb selgusetuks millises. Need mehed pole küll kunagi palli koos veeretanud. Vahest oleks parem olnud kui ETV sellest mängust ülevaadet teinud ei oleks. Ainus asi mis mängu juures hea on - on meie fännid, kes on ennast juba esimestest minutitest väga kuuldavaks teinud. Samas on mul neist kahju, et nad on oma raha kulutanud sellise fiasko vaatama sõitmiseks. Ma siiralt loodan, et ametlikeks mängudeks mis reedel algavad on Rüütli oma testimise ära lõpetanud ja läheb seda jalgpalli mängima mida me ootame ja mida on meile viimasel ajal esitatud.
Eks see mäng näitab me koondise õhukest taset - kui 3-4 põhivenda eemal, on tagajärg teada.
Samas, siiski hea, et need mängud toimuvad. Ikkagi sõpakad ju.
Kas vaatame Brasiilia koondise viimase mängu algkoosseisu samasid näitajaid?
Algkoosseis, mis võitis Taanit võõrsil 3-1.
Jefferson 28 (5/0)
Danilo 20 (3/0)
Silva 27 (26/0)
Juan Jesus 20 (1/0)
Marcelo 24 (10/3)
Sandro 23 (10/1)
Oscar 20 (3/0)
Romulo 21 (2/0)
Lucas 19 (12/1)
Damiao 22 (6/1)
Hulk 25 (10/2)
Keskmine vanus: 22,64
Keskmine mängude arv: 8
Mõistagi võrdlus Brasiiliaga pole just kõige pädevam, kuid öelda, et Eesti koondise algkoosseis oli noor või väheste kogemustega - selge vale. Rüütli katsetab asju, mida varem pole tehtud. Meestel väsitav hooaeg seljataga. Vastaseks EM korraldajariik. Isiklikult tegin mõned päevad tagasi ennustuse, kus pidasin Ukrainat 2012. aasta Euroopa meistriks. Tulge nüüd maa peale tagasi. Mängupilt ning mänguseis ei ole minu jaoks üllatav. Küll valikmängudeks taas parimad pojad rivis on ning võite koju tooma hakkavad.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar