Aga selgitage mulle ära ikkagi selle Šišovi fenomen? Ma saan aru, et varem peeti oluliseks, et ta pidas koondist nii oluliseks ja loobus klubides mängimast, et ainult koondist aidata, aga praegu on ta ju kohutav. Miks ei võiks sellises sõprusmängus panna Kamsi kaitsesse, kes tõestas end juba El Salvadori vastu kaitsja kohta väga hea väravavaistuga mängijana? Seejärel saaks paremal äärel proovida sel hooajal meistriliigas tõsiselt särama löönud noori - Toomet ja Melts? Need kaks on ju tulevikumehed, mitte mingi 30-le liginev Šišov!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ukraina -Eesti ; Horvaatia -Eesti ja Prantsusmaa-Eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas skint Vaata postitustOleks sa Meltsile mingi hüüdnime ka veel välja mõelnud, oleks postitus usutavam olnud..
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAga selgitage mulle ära ikkagi selle Šišovi fenomen?
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMiks ei võiks sellises sõprusmängus panna Kamsi kaitsesse, kes tõestas end juba El Salvadori vastu kaitsja kohta väga hea väravavaistuga mängijana?
Kommentaar
-
Kui nüüd paremkaitse peale mõelda, siis Kams oleks hetkel Jäägerile parim alternatiiv. Miks aga järjekindlalt Šišov sel positsioonil figureerib, on täielik müstika. Mitte et ta ei tahaks või ei üritaks, aga kui äärekaitsja liigub väljakul nagu 19. sajandi auruvedur, kellest mööda mängimiseks ei pea isegi eriti pingutama, siis...
Kaugemale mõeldes, siis sel positsioonil pole ka teab mis noorte pealetungi. Ainuvõimalike variantidena löövad pähe Baranov ja Podholjuzin. Veel noorema generatsiooniga pole ma kursis, ehk on sealt midagi oodata."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Mängu parim hetk meie poolt vaadatuna on ka ESPNi 'veergudele' jõudnud.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMnjah, koondis on vaid enda vari, kui ei mängi 11 põhimeest.
Samas on ilmselge et muid mehi proovima peab ja nimelt sõpakates.
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustEl Salvadori mäng tõestas vastupidistThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustEl Salvador on ka vähe teisest puust meeskond kui seda on EMiks valmistuvad Horvaatia ning Ukraina.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMitmes El Salvador üldse EM-valiktsüklis enda grupis oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMitmes El Salvador üldse EM-valiktsüklis enda grupis oli?
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMõnel mehel on täna huumoritšakrad nii lahti, et pista või käsi sisse, ma vaatan.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar