Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ukraina -Eesti ; Horvaatia -Eesti ja Prantsusmaa-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Aga selgitage mulle ära ikkagi selle Šišovi fenomen? Ma saan aru, et varem peeti oluliseks, et ta pidas koondist nii oluliseks ja loobus klubides mängimast, et ainult koondist aidata, aga praegu on ta ju kohutav. Miks ei võiks sellises sõprusmängus panna Kamsi kaitsesse, kes tõestas end juba El Salvadori vastu kaitsja kohta väga hea väravavaistuga mängijana? Seejärel saaks paremal äärel proovida sel hooajal meistriliigas tõsiselt särama löönud noori - Toomet ja Melts? Need kaks on ju tulevikumehed, mitte mingi 30-le liginev Šišov!

Kommentaar

Oleks sa Meltsile mingi hüüdnime ka veel välja mõelnud, oleks postitus usutavam olnud..

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
        Oleks sa Meltsile mingi hüüdnime ka veel välja mõelnud, oleks postitus usutavam olnud..
        Oot, mismõttes?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
          Aga selgitage mulle ära ikkagi selle Šišovi fenomen?
          Fenomeni pole. Keegi ei saa aru ja vastust ka kellelgi pole. Rüütlil on, aga ei ütle.

Miks ei võiks sellises sõprusmängus panna Kamsi kaitsesse, kes tõestas end juba El Salvadori vastu kaitsja kohta väga hea väravavaistuga mängijana?
          I see what you did there...

Kommentaar

Kui nüüd paremkaitse peale mõelda, siis Kams oleks hetkel Jäägerile parim alternatiiv. Miks aga järjekindlalt Šišov sel positsioonil figureerib, on täielik müstika. Mitte et ta ei tahaks või ei üritaks, aga kui äärekaitsja liigub väljakul nagu 19. sajandi auruvedur, kellest mööda mängimiseks ei pea isegi eriti pingutama, siis...

Kaugemale mõeldes, siis sel positsioonil pole ka teab mis noorte pealetungi. Ainuvõimalike variantidena löövad pähe Baranov ja Podholjuzin. Veel noorema generatsiooniga pole ma kursis, ehk on sealt midagi oodata.
            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Mnjah, koondis on vaid enda vari, kui ei mängi 11 põhimeest.
              Samas on ilmselge et muid mehi proovima peab ja nimelt sõpakates.

Kommentaar

Mängu parim hetk meie poolt vaadatuna on ka ESPNi 'veergudele' jõudnud.
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                  Mnjah, koondis on vaid enda vari, kui ei mängi 11 põhimeest.
                  Samas on ilmselge et muid mehi proovima peab ja nimelt sõpakates.
                  El Salvadori mäng tõestas vastupidist

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                    El Salvadori mäng tõestas vastupidist
                    El Salvador on ka vähe teisest puust meeskond kui seda on EMiks valmistuvad Horvaatia ning Ukraina.
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                      El Salvador on ka vähe teisest puust meeskond kui seda on EMiks valmistuvad Horvaatia ning Ukraina.
                      Mitmes El Salvador üldse EM-valiktsüklis enda grupis oli?

Kommentaar

Mõnel mehel on täna huumoritšakrad nii lahti, et pista või käsi sisse, ma vaatan.

Kommentaar

viimase MM kvalifikatsiooni alustas 5ndast potist nagu eestigi, sai alagrupist edasi, finaalgrupis jäi esimesena playoffist välja
                          Seisan üksi mere ääres
                          jalas kollased sandaalid
                          valged, merevahust sääred
                          hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                            Mõnel mehel on täna huumoritšakrad nii lahti, et pista või käsi sisse, ma vaatan.
                            Ma saabusin nädalaselt puhkuselt soojalt maalt ja tunnen, et foorum on mulle põlvini.

Kommentaar

Kommentaar

See teine asi on vähemalt rinnuni.

Kommentaar

Working...
                                X