Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ukraina -Eesti ; Horvaatia -Eesti ja Prantsusmaa-Eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas HellBoy22 Vaata postitustKui keegi nendib fakti, siis on ta kohe rumal? Väga huvitav arusaams sul.
Kommentaar
-
Pealegi, veel enda kaitseks paneksin teid mõtlema, et miks mitte ära kasutada hetkel sellist olukorda, kus meil ründes on suurem jõud kui poolkaitses või kaitses..
EM valiktsüklis näitasime, et suudame ründavat jalgpalli mängida- miks mitte seda veel ründavamaks ajada.. Me ei saa jääda lootma oma niigi poolkõvale kaitseliinile, eriti veel kui 1 põhimees on puudu ja praeguste tegijate "parim enne" või üldse "kõlblik kuni" on realiseerumas.. Pigem on mure selles, et me ei löö ise ära
Kommentaar
-
Algselt postitas keemiainsener Vaata postitustViimati mängis Zenjov äärel 0-2 mängus Fääride vastu. Rüütli läks seal mängus üliründavana peale ja lõikas valusalt näppu. Vaevalt, et ta lähiajal sarnast taktikat kasutab.
Kellegi pakutud Ahju/Zen, Ahju/Oja ma ei kasutaks. Eriti halvasti kõlab Zen-Oja-Ahju. Kindlasti ei tahaks 3 ründajat nagu fääride vastu. Ahjupera võiks üldse välja jätta. Oja-Zenjov kõlab huvitavalt, aga mulle meeldiks kui üks neist alustaks põhis ja teine tuleks vahetusest. Nii saab üks alguses kiirusega vastaste kaitsjatele peavalu valmistada ja teine tuleks värskelt väsinud kaitsjate vastu.
Algselt postitas soc Vaata postitustahju/ zen on küll korra kasutatud kunagi sõprusmängus. Toimis väga hästi. Pärast seda pole Rüütli enam seda duot kasutanud, millega pälvis ka natuke kriitikat kuskil teemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Janno91 Vaata postitustPealegi, veel enda kaitseks paneksin teid mõtlema, et miks mitte ära kasutada hetkel sellist olukorda, kus meil ründes on suurem jõud kui poolkaitses või kaitses..
EM valiktsüklis näitasime, et suudame ründavat jalgpalli mängida- miks mitte seda veel ründavamaks ajada.. Me ei saa jääda lootma oma niigi poolkõvale kaitseliinile, eriti veel kui 1 põhimees on puudu ja praeguste tegijate "parim enne" või üldse "kõlblik kuni" on realiseerumas.. Pigem on mure selles, et me ei löö ise ära
Võib rääkida ükskõik mida, aga reaalne seis on selline, et enamikele mängudele minnes on Eesti see "underdog", kes peab olema valmis kaitsetööd tegema. Või ootad, et Eesti koondis suudaks teha 90 minutit lauspressi nii et vastane ei saa üle keskjoone ?
Ja pealegi - ma usaldan Jäägerit täiesti piisavalt, lihtsalt vaata, kui ta täiesti üksinda peab mitme mängija vastu tööd tegema, siis on jama majas nii või naa...
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustLõppes 1:2 kaotusega ja värava lõi Kink, kuidas see edukas oli?
Eesti on Soome vastu 1-2 kaotusseisus ja värava lõi hoopis Oper, Ojamaa on sitt
nagu ülal juba öeldud, hindasid fännid baskide vastu tegutsenud ründepaari Zenjov-Ahjupera Eesti eest platsil käinutest pigem paremasse pooldeGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustvapustav loogika,
Eesti on Soome vastu 1-2 kaotusseisus ja värava lõi hoopis Oper, Ojamaa on sitt
nagu ülal juba öeldud, hindasid fännid baskide vastu tegutsenud ründepaari Zenjov-Ahjupera Eesti eest platsil käinutest pigem paremasse poolde
Kommentaar
-
No mingi ülihea mängija ta ka minu silmis pole. aga ka mitte halb. Kasulik taktikalises mõistes mängija, kes koondises ei ole küll puhtalt ründajana suutnud näidata ennast. Pigem mingi väravale seljaga asetsev... ei teagi kes, poolkaitsja või poolründaja (ja see ei ole kriitika). Kas on selles paika pandud skeemid süüdi, või ongi ta koondise jaoks natuke nõrga tasemega, aga ise usun et tegemist on sellega, et põhiliselt oodatakse temalt just söödu saamist ja söödu jagamist paarilisele rünnakul, kes peaks olema kiirem ja tehnilisem. Ja võibolla jääb ta sellesse niivõrd kinni, et kui endal võimalus tekkib ei suuda ta ennast ümberseadistada. Eks see ole see väike nüanss mis väga head heas eristab.
Eilne mäng tal jah paremate killast polnud, pigem rahuldav. Ja tema asemele oleks pidanud Ojamaa varem sisse tulema. aga täitsa mahakanda ma teda ka ei tahaks. minu jaoks on ta tõestanud ennast, kui vajalik omapärane mängija. Meie parimatest ründajatest kindlasti halvim.
Kommentaar
-
Algselt postitas ArturPiiroja osas mina ei nõustu. Kui vigastusi ei ole ja tervist alt ei vea, võiks ta vähemalt kaks-kolm aastat olla automaatne esimene valik keskkaitsja kohale. Ei näe hetkel küll kedagi, kes ligilähedaseltki tema tasemele küündiks. Klavan on küll mitmekülgsem, ent võrdlemisi traditsiooniline tippklubi squad player, kellel ei ole ühtegi märkimisväärselt silmapaistvat mängijaomadust. 32 ei ole keskkaitsja jaoks mingi eriline vanus, nii et kui klubis mängida saab ja korralikult paraneb, ei tohiks Piirojat veel maha kanda. Lisaks arvan, et kapten peaks Raio puudumisel olema Vassiljev - tema klass ja mängu mõistmine on teistest koondislastest lihtsalt peajagu üle.Algselt postitas Myrgel Vaata postitustAga vigastused ON ja vigastuste vahelised ajad lähevad aina lühemaks. Lisaks ei saa mees ka oma klubi eest mängida, mis paratamatult mõjub ka mängupildile. Piiroja poleks esimene, ega ka viimane mängija kes karjääri lõpetab vigastuste tõttu. Klavan pandi kapteniks ilmselt logistilistel põhjustel, kuna tagant näeb mängu ilmselt paremini kui keskelt.
Mulle Raio mäng väga meeldib ja kui mõningad viimasel ajal tekkinud rabistamised välja arvata ei ole see ka väga kehvemaks läinud. Kahjuks annab ka kompromissitu võitleja keha kord alla. Ei oleks paremat keskkaitsepaari kui Klavan-Piiroja hetkel, aga nagu näha ei ole see järjekordselt võimalik. Seega nagu öeldakse: looda parimat, aga valmistu halvimaks. Kui Piiroja saab keha taas töökorda ja ka klubis piisavalt mänguaega siis on super, ning paariks-kolmeks aastaks on probleem edasi lükatud. Kui peaks teistpidi minema, siis peab olema ka mees tema asemele olemas.
Piiroja oleks nendest 50% ilma probleemideta ära lahendanud, võibolla rohkemgi.
P.S. Stepanov tundub ka ikkagi raudvara olevat, mida ei tohiks veel ära unustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustLõppes 1:2 kaotusega ja värava lõi Kink, kuidas see edukas oli?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar