Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andorra - Eesti (16.10.2012)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jah Vunki skilli oli hästi näha, kus ta proovis minna kiirrünnakule aga ei jõudnud poole piirinigi

Kommentaar

Selline tunne, nagu vaataks Eesti Meistriliiga mängu...

Kommentaar

mul pole sõnu lihtsalt kui pask mäng see olnud on. huviga ootan kommentaare juba

Kommentaar

Eesti pole juba tükk aega üle 2 järjestikuse söödu teinud... uhke.

Kommentaar

Värav kahjuks ainukene helge hetk kogu mängu jooksul. Damn

Kommentaar

Midagi meeldivat ka vahelduseks - Ojamaa sisse.

Kommentaar

Algselt postitas Ljs Vaata postitust
                Jah Vunki skilli oli hästi näha, kus ta proovis minna kiirrünnakule aga ei jõudnud poole piirinigi

Millise piirini? Kas Prantsumaa või Hispaania omani?
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Masendav mäng. Totaalselt.

Kommentaar

Taas on Ojamaa suutnud 9 minutiga rohkem teha kui 75% ülejäänud meeskonnast 90 minutiga.

Kommentaar

Puudu on veel Puri punane kaart ja pennal

Kommentaar

huuuh. Milline vabanemine, lõpuks saavad poisid rahulikult särke vahetada, ilma et kraesse karataks selle eest. Võõrsilt ikka võit nopitud.

Kommentaar

Mõttekohti miljoni eest. Masendav mäng, sitt võit ja hädised kolm punkti - tabeliseis natukenegi paranes, aga sellise meeskonnaga ja sellise meeskonnamänguga valiksarja jätkata lihtsalt ei saa.

Kommentaar

Võit küll tuli aga üsna masendav ikka vaadata kuidas Andorra surub eesti oma väljakupoolele... Ma ei saa aru mis kaalutlustel on võimalik tuua puri varem sisse kui ojamaa, eriti kui vaadata millise mängu Hungari vastu tegi Ojamaa ja millise Puri.

Kommentaar

Hea et lõpus ära ei karistatud, niiviisi suudeti lõpus venida. Ainult Ojamaa näitas oma väheste liigutustega, et võiks nagu tedagi vahest mängitada. Purjel olid poolajad nagu öö ja päev, teisel oleks võinud pigem teda välja juba võtta.
                              ★★★★★★

Kommentaar

Ojamaa taas suhteliselt sümpaatne, ilusaid liigutusi oskab ikka teha võrreldes nt Kinkiga. Mida see Zelinski kiitis Vunki nii palju, peale selle poolkogemata väravasöödu ju midagi erilist ei teinud. Mäng oli sitt, eriti pärast juhtväravat, kus Andorra sai vabalt palli lükata ning Eesti kaitses istus. Hea seegi, et võit tuli.
                                Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                                Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Working...
                                X