Väga erinevad oma mängijatüübilt on ka Ojamaa ja Kristjan Kangur - ometi ei tähenda see, et viimasel jalkakoondisesse asja oleks. Ojamaa tundub olevat on antud hetkel meie ainuke ründemängija, kellel tundub antud tasemel olevat oskusi, julgust ja kiirust vastaseid ette võtta. Seega on ka tema alakasutamine pehmelt öeldes kummastav. Ükskõik, mis satsi vastu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andorra - Eesti (16.10.2012)
Collapse
X
-
Miks kõik nüüd järsku selle Neemelo üle nii imestunud on? Andorralased istuvad ju kümne mehega palli taga ning Ojamaa või kellegi teise kiirusest väga kasu ju ei ole. Vaja on sellist meest, kes saaks hakkama õhus ning oleks harjunud amatööridele väravaid lööma. Karistusala sees on Andorra vastu Neemelost ilmselt rohkem kasu kui Ojamaast.
Ning pealegi saab vajadusel Ojamaa tuua vahetusest, et siis väsinud korstnapühkijatel pea ringi käima panna.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Kas Andorras mõni spordiportaal ka on, või mõnes ajalehes sisukas spordirubriik on?Tahaks veidi lugeda nende arvamusi jms
Kas Andorras mõni fänniorganisatsioon üldse on?
Isiklikult olen target mani poolt, iseasi, kas panna Ahi või Neemelo. Loodame, et Neemelot tema suht must koondise karjäär ei hakka väga painama
Kommentaar
-
Andorra mängib ju sellist rõvedat mängu, nagu ka varem on öeldud. Sellepärast ongi vaja Neemelo-sugust ''karu sinna ette mürama''. Kui ta suudab lüüa Eesti liigas, siis võiks ju ka Andorra postiametnike-kokkade meeskonna vastu. Ma ise väga ei põe. Ta on ju heas vormis praegu. Kuigi Ojamaad võiks tõesti rakendada näiteks äärel, tema oskuseid oleks ikkagi vaja rakendada.
Kommentaar
-
Algselt postitas k2bo Vaata postitustTäiesti uskumatu minu jaoks. Arusaamatu totaalselt, see pole üldse reaalnegi.
Minuarust ainuõige valik.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustMis ei ole reaalne?Et me umbkaidset mängiva meeskonna vastu paneme sisse ühe tugeva, pikka mängumehe ette sinna võitlema?
Minuarust ainuõige valik.
Rüütli paneb uusi vanu mängijaid mängu nii nagu tuju on. Mis kuradi valemiga väärib Neemelo põhimehe kohta meie koondises? Sama teema oli alles ka Voskoga - tuli ei kusagilt, ja läks samamoodi. Et "äkki nüüd mees on paremaks muutunud ajapikku"..
Põhis peaks olema Operi kõrval hoopis Purje/Ojamaa, kuna mõlemad tegid hea esituse Ungari vastu. Aga ei, paneme ikka Neemelo.. (Nagu Ojamaa ei peaks seal Soti mudaliigas jõuliselt mängima, rääkimata Purjest Soomes.)
Kommentaar
-
Neemelo üheks funktsiooniks võiks saada olema vigade väljameelitamine vastase karistusala läheduse ja lööjaid peaks meil jätkuma. Usun, et hakkab ka Operile võimalusi looma peale pika palli mahavõtmist. Võimaluste loomisega sai ta Balti turniiril korralikult hakkama, kuid vastane pold ka just eriti tugeva koosseisuga.
Kommentaar
-
Neemelo on teoreetiliselt väga hea valik ette peapalle sisse koksama. Kas ka praktikas hästi välja tuleb, homme näeme. Mina usun küll, et Neemelo saab väga hästi hakkama. Suvel Balti turniiril Leedu vastu, kui Neemelo viimati koondises mängis, oli minu arust väga hea esitus, suur võitlejahing ning võidab enamik kõrgeid palle ees.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustKas homme ETV2'st mängu interneti vahendusel laivis näeb? ETV'd saab küll laivis vaadata, aga kas ka ETV2'e?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar