Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andorra - Eesti (16.10.2012)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mul hakkas siin töö juures vist üle pika aja igav, aga avastasin end mõtlemast sellisele kummalisele nüansile, et kui me räägime, kuidas vastaseid meid juba tunnevad ja on kodutöö ära teinud ja meid kinni pannud, siis....

... palju teeme meie (jah, härra peatreener) ära oma kodutööd. Palju vaadatakse vastaste mänge? Palju muudetakse vastavalt sellele strateegiat? Kuidas saaksime oma kodutöö niimoodi ära teha, et vastaste kodutöö nullida?
    MIA SAN MIA!

Kommentaar

krt, mulle on ikka hinge tekkinud suur paranoia teemal tarmo "malihtsalteisalliojamaad" rüütli. paranoia kõrghetk oli muidugi peale ungari mängu, kus vedasin vennaga kihla kasti õlle peale, et Andorras saab Ojamaa 0 mänguminutit. lugedes viimaseid uudiseid kaugelt püreneedest....ei tundugi see bet väga halb. paranoiat tugevdas veelgi see, kui ma vaatasin üle senised ojamaa mängud statistikas (vbla mõni nüanss on järgnevast reast ununend, siis tuletage meelde)

Eesti koondis aastast 2012:
      *) Salvador 2:0 kutsuti, aga rääkis rüütliga, et ei lähe
      1) Horvaatia 1:3 58 minti, siis vahetati Sae vastu välja (soccerneti mängijahinnang Ojamaa kasuks 2vs9 positsioon)
      *) Ukraina 0:4 ei pandud mängu, igast muud rahvast käis küll platsil...konsa ja kams näiteks
      2) Soome 1:2 vahetati mängu rahva karjumise tõttu arvatavasti 81. minutil Kruglovi asemel äärde! (hinnang 6v5-mõlemad suht keskmised)
      3) Leedu 1:0 vahetati mängu 80. min Vosko asemel (hinnang 2v3, mõlemalt hea mäng ja Voskolt värav)
      4) Prantsusmaa 0:4 Algkooseisus, aga vahetati välja 61' Sae vastu (hinnang 1vs viimane Ojamaa kasuks, irw)
      5) Poola 1:0 Algkooseisus, aga vahetati poolajal välja Sae vastu (hinnang 3 vs viimane)
      6) Rumeenia 0:2 Algkooseisus, aga poolajal välja Lindpere vastu (ei leidnud mängijate hinnangut, aga see mäng olid kõik suht pasad)
      7) Ungari 0:1 Algkooseisus, aga vahetati välja 52 min Purje vastu...samal ajal kui vanameister lonkas väljakul, kett oli maas ja kiireid liigutusi ammu ei teinud (Hinnang 3vs4, Purje mängis iseenesest hästi)

No mida vittu.....meest narritakse mingite vahetusminutitega ning ei lasta tal korralikult mängus olla (kokku kuskil siis 282 minti kui ma õigesti lugesin). otseses võrdluses vahetusmeestega on ta alati olnud kas võrdne või sitaks üle. eriti naljakalt tuleb see võrdlus välja härra Sae-ga võrreldes. ma ei saa aru, kas minul on paranoia, et Ojamaad lihtsalt kotitakse ja ei tahetagi tast kasu saada koondisele. olen kuulnud väidet, et ta ei tee kaitsefaasis piisavalt tööd ja ei survesta vastast.....really? see kui vanameister seal ees enam joosta ei jõua ning karjub teiste peale, näitab pigem vanamehe paska. või ma tõesti ei jaga jalkast midagi ja asi on minus...

PS! Ma sisimas loodan siiralt, et ma eksin ja Ojamaa lööb andorra vastu puuri täis ja ma ostan vennale rõõmuga rohkemgi kui kasti õlut kui see seda vaid tagaks.....aga kui ta saab vahetusest mingi 4 minti, siis mine putsi, Tarmo

Kommentaar

Rüütli käest ju alles siin vist ÕL reporter küsis, et millega härra tegeleb, kui pole koondis parasjagu kogunenud. Siis ütles Rüütli, et ikka videod ja analüüs ja videod ja analüüs ja.

Ma parem irisema ei hakka, kuigi tundub küll, et analüüsi tulemusena vastaste ohustamise asemel eksperimenteerib Rüütli pigem oma koosseisu ja positsioonidega... Aga samas - Poola mängust oli näha, kuidas vastaste rünne oli kenasti ära nullitud ja hambutuks tehtud, nii-et miskit ikka toimub ka ehk.

Kommentaar

Algselt postitas hipper Vaata postitust
          krt, mulle on ikka hinge tekkinud suur paranoia teemal tarmo "malihtsalteisalliojamaad" rüütli....................
          Ei hakanud kogu teksti tsiteerima, sest muidu asi pikaks läinud, aga tuleb öelda, et nõustun kogu selle osas täielikult. Rüütli püüab noorele mehele kohata kätte näidata, vähemalt mulle tundub nii. Ju ei salli, kui keegi tuleb ja jalaga ukse lahti lööb. Viimati oli koondises selline mees Zenjov, kes oma esimestes mängudes kohe korralikult kõmmutes. Aga kuna Zenjov selline vaikne poiss erinevat temperamentsest Ojamaast, siis temaga ei tekkinud vist probleeme. Üldiset on ju ammu teada, et Rüütli soosib mängijaid, kes temaga Levadias ka olid (sellest ka Saagi, Vosko, Kotenko haip) omal ajal.

Aga jah. Ise ootan vähemat 30 min Ojamaat täna. Kui peaks juhtuma, et Oper jälle täismängu saab, siis käigu küll perse. Oper töötab max 45 min hästi, siis vajub aga selgelt ära nagu ka Ungari mängus. Seal oli vaja aga noorele poisile koht kätte näidata ja Operil lasti mängida. Ilmselt aga läheb asi sinu pakutud rada ja 0 mänguminutit. Vahetused ilmselt umbes sellised, et Puri tuleb Purje aseme, Vunk Lindpere ja Ahi Neemelo asemel vms muud imelikku.

Kommentaar

Kui natuke meenutate, siis sai Zenjov ka oma esimestes mängudes päris vähe mänguaega

Avastasin ka, et Koldo on Andorra peatreeneriks saanud Loodetavasti on ta treenerina sama ebaõnnestunud kui väravavahina

Kommentaar

Kas Vassiljeviga ei või olla, et peale seda kui ta Vene liigas tegijaks sai, pole tal enam koondist esindades varasemat motiveeritust, keskendatust ja mängunälga? Pole ta klubilistel tegemisel väga silma peal hoidnud aga Venemaal istus ta algul ju vist rohkem pingil ja kohati mängis duubli eest ning Sloveenia liiga on Venemaaga võrreldes üldse mudaliiga. Nüüd on ta aga Permis põhikooseisu mees ja mõnevõrra teises rollis - kõva liiga, suured staarid, suured rahad ja suur vastutus.

Kommentaar

Kipub juba traditsiooniks saama, et koondise algkoosseis avaldatakse siin Estonian Footballi Facebooki lehel. Nii ka seekord. Veidi vähem kui kahe tunni pärast jooksevad väljakule Sergei Pareiko, Tihhon Šišov, Taavi Rähn, Ragnar Klavan, Dmitri Kruglov, Ats Purje, Konstantin Vassiljev, Joel Lindpere, Tarmo Kink, Andres Oper ja Tarmo Neemelo.

Kommentaar

a) Ojamaa teema tuletab meelde nii ca 7-8 aasta taguseid aegu, kui tribüünil skandeeriti ühe Spartaki Tarmo nime. Ning ilmselt kiruti, kui ta ülearu palju mänguaega ei saanud. Tänasel hetkel on Ojamaaga pigem sama, kuna peale mõne üksiku sähvatuse ei ole ta kuidagi näidanud, et tema koht peaks igal juhul ja alati olema koondise esiründaja positsioon.

b) Unustage ära oma Anierid ja Luigendid jne. Valikmängus on vaja võtta punkte, selliseid mehi proovitagu minu pärast mingitel ime-turneedel või mis veel parem - tõestagu end kõigepealt U-koondistes ja/või kõrgemataselistes liigades. Neemelo FTW!

Kommentaar

Huvitav tõesti miks Sisovi eelistati

Andorra jalgpalliajaloo ainus võit 350 inimese ees

Kommentaar

Kui võrrelda Eesti ja Andorra esimeste kolme valikmängude statistikat, siis:

Väravaid pole löönud kumbki,
                      Löögid raamidesse:
                      Andorra 4 - Eesti 3
                      Löögid mööda:
                      Andorra 11 - Eesti 8
                      Nurgalöögid
                      Eesti 5 - Andorra 3
                      Vigu teinud
                      Eesti 35 - Andorra 30
                      Kollaseid:
                      Andorra 8 - Eesti 4
                      Punaseid Andorra 1 - Eesti 1

Vastased Andorrale ja Eestile:
                      Sisse lastud:
                      Eesti 6 - Andorra 12
                      Lastud lüüa raamidesse
                      Eesti 19 - Andorra 22
                      Lastud lüüa mööda
                      Eesti 22 - Andorra 24
                      Nurgalööke vastastelt
                      Eesti 11 - Andorra 30
                      Vigu saadud
                      Andorra 36 - Eesti 34
                      Kollaseid vastastele
                      Eesti 5 - Andorra 2

Peale väravate vahe on statistika enam-vähem võrdne, v. a. nurgalööke, mida on Andorra kahjuks määratud tunduvalt rohkem kui Eesti kahjuks.
                      Tähelepanuvääne on veel, et pealelööke on Andorra sooritanud rohkem kui Eesti.

Eesti 3 lööki kolmes mängus raamidesse on ikka hale küll....

Kommentaar

etv2 ei ole jalgpalliülekannet ka vaadatav ainult eestis keelumärgiga tähistanud...erinealt multikast simsalaGrimm, mida tõepoolest ka ei näe.......lootust on ja ehk ei peagi venekeelset aki vaatama

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
                          Kipub juba traditsiooniks saama, et koondise algkoosseis avaldatakse siin Estonian Footballi Facebooki lehel. Nii ka seekord. Veidi vähem kui kahe tunni pärast jooksevad väljakule Sergei Pareiko, Tihhon Šišov, Taavi Rähn, Ragnar Klavan, Dmitri Kruglov, Ats Purje, Konstantin Vassiljev, Joel Lindpere, Tarmo Kink, Andres Oper ja Tarmo Neemelo.
                          Ootame siis 4-2-4 samba jalgpalli.

Kommentaar

Algselt postitas hipper Vaata postitust
                            krt, mulle on ikka hinge tekkinud suur paranoia teemal tarmo "malihtsalteisalliojamaad" rüütli. ...
                            kahtlustan et see ongi - vaid paranoia.
                            peale 3 korda vahetusest sekkumist teeninud mees välja põhikoosseisukoha, alates 4.st mängust algrivistuses. pole ju paha?
                            ründajate vahetamises ma leia küll midagi ebaloomulikku, kindlasti tehakse seda sagedamini kui kaitsjate v poolkaitsjate vahetusi.
                            väravaid - seda ründaja ainust tõelist mõõdupuud, ei ole siiski veel nähtud.
                            võrdluseks ahjupera 17 mängu, samamoodi 0 väravat.
                            äkki keegi viitsib uurida mitmendas mängus oper oma esimese lõi?
                            Seisan üksi mere ääres
                            jalas kollased sandaalid
                            valged, merevahust sääred
                            hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Kas keegi oskaks anda live stream-i lehte otsepildiga mängust `?

Kommentaar

Algselt postitas juustusai Vaata postitust
                                Kas keegi oskaks anda live stream-i lehte otsepildiga mängust `?
                                etv siis ei sobi? http://otse.err.ee/etv2/

Samas peab mainima, et Operi pace on sobilik kepikõnniks mitte koondise tasemel mängimiseks.

Kommentaar

Working...
                                X