Algselt postitas mazz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andorra - Eesti (16.10.2012)
Collapse
X
-
Asja üle maganuna mõned mõtted.
Vunk tuli sisse, tõi teravuse, andis tahtmatult (pealelöök ise oli muidugi väga ilus) latipõrkega väravasöödu ja päästis seeläbi mängu - võib ju edasi jaurata, et see ei loe, tegi praaki ikka ja muidug pask - aga need mainitud eilsed tegevused on objektiivne reaalsus, ergo: Vunk oli eile mees omal kohal.
Vassiljev - ma ei mõista, kas see on mängujoonis / Rüütli taktika teda nii madalal hoida nagu ta eile oli või on ta seda ise Rüütlilt palunud, et peaks võimalikult vähe töötama, aga null ta eile oli. Isegi minu täiesti harimata amatöörlik silm tabas teda eile liiga tihti keskringist oma värava pool uitamas ehk siis mulje jäi nagu oleks keskpoolik Vassiljev pandud padukaitset mängima. Kas Rüütli kenasti mikrisse ulatunud röögatus "Jätke see kuradi Rähn rahule, raisk!" oligi mõeldud liialt alla palli küsima läinud keskväljale? Kõlaks loogiliselt.
Ja siis jõuamegi Rüütlini - tegelikult eile tema plaan ju töötas. Neemelo võeti välja, kui oli näha, et pikkade söötudega pommitamine 45 minuti jooksul tulemust ei anna, tuli Vunk, pall jäi rohkem maha ja see tõi ka tulemuse. Operi / Ojamaa svitšimata jätmise üle võib vaielda ja jäädaksegi vaidlema, aga kas see et Rüütli Opi sisse jättis ja see ka ära toitis oli Rüütli terav vaist või lihtsalt joppamine, jääbki küsimuseks. Ojamaa kümme minutit, mis talle lubati, olid igati ilusad vaadata, tehnika on poisil ilmselgelt peajagu üle kogu ülejäänud koondisest - aga kas see enama mänguaja korral bussiparkijatest külateatri vastu oleks tulemusele oleks viinud, on kaheldav ja uskumise küsimus. Rüütli raevutsemine väljaku ääres andis minu meelest üsna üheselt tunnistust sellest, et plaan oli kokku lepitud, aga meestel oli mingil põhjusel kett lõdvapoolne ja tihendist tõmbas õhku vahele - Andorral selline surve lasta peale panna, millest ei suudeta ligi pool tundi välja tulla... See osutab mingitele muudele, individuaalsematele probleemidele, kui treeneri bläkk.
Lindpere meeldis, teist mängu järjest juba. Saaks nüüd sihiku paika ja sarnase töökuse ja võitlustahte alal hoitud, siis võiks Linnult oodata valiksarja jäänud mängudes ka väravaid, päris kindlasti. Šišovi tegevus ei pannud Jäku järele igatsema (sarnane efekt oli Ungari mängus, kus Morossi tegevuse tagajärjel ei tekkinud kordagi igatsust Klavani järele), oli kindel kenasti.
Kohtuniku tegevust kritiseeriks siiski pisut. Andorra raiuv stiil ja vigade väljameelitamine + kohatine lausa simuleerimine väärinuks märksa karmimat suhtumist, selliseid asju ei peaks minu meelest andeks andma lihtsalt kääbuseks olemise eest.
Punktid on kodus ja oleme Türgiga ühel pulgal, ainult selle vahega, et Türgil on Andorraga mängimata. Kaks lõhkuva stiiliga ja suht närvilist meeskonda vastamisi - sealt võib meile sobiv tulemus tulla küll, kui õnne on. Nii-et mina oleksin siinkohal Jansaga täitsa nõus - kõik ei ole kadunud veel, vähemalt mitte grupi neljandat kohta silmas pidades, mis minmaalseks eneseületuse eesmärgiks sai võetud.
Ohh, te poisid... Usume, muidugi usume. Mis meil muud üle jääb.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas markofkin Vaata postitustAsja üle maganuna mõned mõtted.
Vunk tuli sisse, tõi teravuse, andis tahtmatult (pealelöök ise oli muidugi väga ilus) latipõrkega väravasöödu ja päästis seeläbi mängu - võib ju edasi jaurata, et see ei loe, tegi praaki ikka ja muidug pask - aga need mainitud eilsed tegevused on objektiivne reaalsus, ergo: Vunk oli eile mees omal kohal.
Vassiljev - ma ei mõista, kas see on mängujoonis / Rüütli taktika teda nii madalal hoida nagu ta eile oli või on ta seda ise Rüütlilt palunud, et peaks võimalikult vähe töötama, aga null ta eile oli. Isegi minu täiesti harimata amatöörlik silm tabas teda eile liiga tihti keskringist oma värava pool uitamas ehk siis mulje jäi nagu oleks keskpoolik Vassiljev pandud padukaitset mängima. Kas Rüütli kenasti mikrisse ulatunud röögatus "Jätke see kuradi Rähn rahule, raisk!" oligi mõeldud liialt alla palli küsima läinud keskväljale? Kõlaks loogiliselt.
Ja siis jõuamegi Rüütlini - tegelikult eile tema plaan ju töötas. Neemelo võeti välja, kui oli näha, et pikkade söötudega pommitamine 45 minuti jooksul tulemust ei anna, tuli Vunk, pall jäi rohkem maha ja see tõi ka tulemuse. Operi / Ojamaa svitšimata jätmise üle võib vaielda ja jäädaksegi vaidlema, aga kas see et Rüütli Opi sisse jättis ja see ka ära toitis oli Rüütli terav vaist või lihtsalt joppamine, jääbki küsimuseks. Ojamaa kümme minutit, mis talle lubati, olid igati ilusad vaadata, tehnika on poisil ilmselgelt peajagu üle kogu ülejäänud koondisest - aga kas see enama mänguaja korral bussiparkijatest külateatri vastu oleks tulemusele oleks viinud, on kaheldav ja uskumise küsimus. Rüütli raevutsemine väljaku ääres andis minu meelest üsna üheselt tunnistust sellest, et plaan oli kokku lepitud, aga meestel oli mingil põhjusel kett lõdvapoolne ja tihendist tõmbas õhku vahele - Andorral selline surve lasta peale panna, millest ei suudeta ligi pool tundi välja tulla... See osutab mingitele muudele, individuaalsematele probleemidele, kui treeneri bläkk.
Lindpere meeldis, teist mängu järjest juba. Saaks nüüd sihiku paika ja sarnase töökuse ja võitlustahte alal hoitud, siis võiks Linnult oodata valiksarja jäänud mängudes ka väravaid, päris kindlasti. Šišovi tegevus ei pannud Jäku järele igatsema (sarnane efekt oli Ungari mängus, kus Morossi tegevuse tagajärjel ei tekkinud kordagi igatsust Klavani järele), oli kindel kenasti.
Kohtuniku tegevust kritiseeriks siiski pisut. Andorra raiuv stiil ja vigade väljameelitamine + kohatine lausa simuleerimine väärinuks märksa karmimat suhtumist, selliseid asju ei peaks minu meelest andeks andma lihtsalt kääbuseks olemise eest.
Punktid on kodus ja oleme Türgiga ühel pulgal, ainult selle vahega, et Türgil on Andorraga mängimata. Kaks lõhkuva stiiliga ja suht närvilist meeskonda vastamisi - sealt võib meile sobiv tulemus tulla küll, kui õnne on. Nii-et mina oleksin siinkohal Jansaga täitsa nõus - kõik ei ole kadunud veel, vähemalt mitte grupi neljandat kohta silmas pidades, mis minmaalseks eneseületuse eesmärgiks sai võetud.
Ohh, te poisid... Usume, muidugi usume. Mis meil muud üle jääb.
No ei saa mina aru Linnu headusest. Kurat ta jäi isegi eile kiirusega hätta ja seda Andorra vastu. Rüütli uued taktikalised nipid jäävad ka ikka väga arusaamatuks. Mis kuradi pärast see Vassiljev pm oma kasti ees enamus mängust voolib??? Äkki on Rüütli see köik läbi huumori kuidagi pehmeks jaanud. Oleks vaja sellist andres söbra sugust vend kes suudame mehi üles ärgitada ja teeb kõvat häält kui vaja!
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustVassiljev - ma ei mõista, kas see on mängujoonis / Rüütli taktika teda nii madalal hoida nagu ta eile oli või on ta seda ise Rüütlilt palunud, et peaks võimalikult vähe töötama, aga null ta eile oli. Isegi minu täiesti harimata amatöörlik silm tabas teda eile liiga tihti keskringist oma värava pool uitamas ehk siis mulje jäi nagu oleks keskpoolik Vassiljev pandud padukaitset mängima. Kas Rüütli kenasti mikrisse ulatunud röögatus "Jätke see kuradi Rähn rahule, raisk!" oligi mõeldud liialt alla palli küsima läinud keskväljale? Kõlaks loogiliselt.
kas keegi on Vassiljevit regulaarselt Vene liigas jälginud? Ma ei ole. Aga kui olen peale sattunud, siis täpselt nii ta seal mängibki – loiult, justkui ükskõikselt. Kehakeelest näoilmeni. Kvaliteet lööb aeg-ajalt muidugi välja, aga erilist autoriteeti mängus pole. Ongi tingitud positsioonimuutusest? Ka seal triivib ta kaitsjate ees ja annab pigem esimese kui viimase, otsustava söödu. Üsna tõenäoline, et see on mu luulu ja ma ei mõista peene mängu nüansse, aga there you go.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustNo ei saa mina aru Linnu headusest. Kurat ta jäi isegi eile kiirusega hätta ja seda Andorra vastu. Rüütli uued taktikalised nipid jäävad ka ikka väga arusaamatuks. Mis kuradi pärast see Vassiljev pm oma kasti ees enamus mängust voolib??? Äkki on Rüütli see köik läbi huumori kuidagi pehmeks jaanud. Oleks vaja sellist andres söbra sugust vend kes suudame mehi üles ärgitada ja teeb kõvat häält kui vaja!
Kommentaar
-
Kokkuvõtlikult tuleb siiski öelda, et oli üsna kehv mäng - hea söödumäng, millega vahepeal juba nägema harjunud olime, oli kuidagi kadunud, pigem selline väga rabe ja kiirustatud. Äärmiselt palju lükati pall äärde ja üritati väga kitsastes koridorides seinasööduga üles mängida ja sealt siis mingi hädine tsenderdus teha. Keskelt ei tulnud kuni Vunk'i sisse lülitumisega pea ei midagi. Kostja täiesti madalat poolikut mängimas ja seal uitamas on täielik mõttetus. Mitte ei saanud aru, kuidas kaasmängijad talle seda mängu käigus selgeks teha ei suutnud või peatreener poolajal. Kaitseliin üldiselt okei, ainult et Krugla võiks suuta üks-üks olukordi rohkem oma kasuks pöörata.
Ründeliinid - Purje on mõnus aktivist seal ees, aga aeg-ajalt tuleb talt sellist päris tobedat tehnilist praaki, mis meenutab lihtsalt, mis tasemel mängumehega ikkagi tegemist on. Oper on tore, aga võinuks enamatki kui liikunuks rohkem värava keskele tsooni iga rünnak - alati seda ei juhtunud. Ojamaa suutis 10 minutiga palli rohkem hoida kui Neemelo terve poolajaga.
Lõpp hea, kõik hea, kole võit, aga punktid kotis, mehed vist väsinud ka...millest vist ka mängu jooksul nähtud lohakus silma riivas.
Üllatav et ungarlased türgi lõustadele ära lükkasid - teeb tulevaste mängude tsükli huvitavaks.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas staykool Vaata postitustViitsid ära seda kossuteemat siia topi, ja pasun jäta ka järgmine kord koju kui staadionile tuled.peace
Kommentaar
-
Algselt postitas NahkpeaEt täitsa huvitav kui erinevalt inimesed ühest mängust aru saavad.
2) X sekkus mängu väga õnnestunult ja alles pärast seda hakkas juhtuma
mis loogikasüsteeme kasutades osutuvad need arvamused erinevaks?Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitust1) kuni mängija X sissetulemiseni ei toimunud midagi
2) X sekkus mängu väga õnnestunult ja alles pärast seda hakkas juhtuma
mis loogikasüsteeme kasutades osutuvad need arvamused erinevaks?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Oli see mäng mis ta oli , kuid tegime oma ära. Kusjuures siunata pole mõtet, ei mäleta ammu, et eesti mõne kääbuse vastu head mängu oleks näidanud, ikka oleme nendega hädas. Võidukohustus lihtsalt ei sobi meie meeskonnale.
Kui vastas on Itaalia, Brassid või kasvõi balkanlased kus eeldatakse meie põrumist on tulnud ilusaid mänge ja hetki."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Hm jaurate siin sittast 1:0st ja et oli jube, kui keegi ikka mäletab siis on kodutingimustes saadud Andorrast ka 1:0 ning seda Reimi pendla abil. Andorra mängib hambad ristis ja Andorra vastu ongi tõhus hambad ristis mäng. Ei maksa iluleda.Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!
Kommentaar
-
Tervitusi esimestelt Andorrast naasnutelt kah! On olnud seiklusterohke 5 päeva vuti, kirju seltskonna, andorra kõleda mägikliima, barca rannailma, aksiisivaba alkoholi ja kõige muu toredaga. Rahvast oli meeldivalt palju. Kui peaks puusalt laskma, siis pakuks ca 100-150. Arvestades kohaliku suhteliselt väljasurnud ööelu, võis üks hetk Andorra la Vellat väikseks Eesti linnaks pidadaVaatamata kesisele mängule töötas fänlus ka päris kenasti. Enamik koondise ja mõned uued laulud võeti läbi. Kaasalauljaid oli meeldivalt palju. Üks andorra kükitav ahv sai "Peded tegid peegel põranda peal kükke" kah
Mäng oli täpselt samasugune nagu see aasta need mängud enamik olnud on. Kostjal on jätkuvalt sama kramp peal mis Le Mansis. Karistuslöögid annab Dimale lüüa, potensiaalsed firmakad mida ta parimatel päevadel probleemideta sisse kõmmutab annab sööduks ära, söödud on ebakvaliteetsed ja puuted tihti kah. Kuna mäng käib läbi tema, siis sõltub koondise tase paljuski sellest kas Kostjal on hea või halb päev. Ehk tulevad kevadel paremad päevad.
Vahetused olid nagu ikka viimasel ajal - "huvitavad". Asendada pallide mahatooja keskväljamehega ja tuua üks tehnilisematest mängijatest alles täitsa lõpus sisse, njah. Ei ole küll suurem asi Ahju fänn, aga kui Neemelol tõesti mingi vigastus oli, siis pigem oleks see vahetus loogilisem olnud. Olen treeneritöö teemal oma arvamuse juba mõnda aega tagasi välja öelnud ja kahjuks ei ole miski seda viimasel ajal pannud muutma.
Väga hea meel on selle üle, et kaks mängu lastud Kaljukat suutsid oma mängu täitsa okei tasemel ära teha. Tihhon oli pidevalt pildis ja Karu tekitas andorrakatele korraliku peavalu. Mitu mahavõtmist ja edasisöötu olid täitsa muljetavaldavad. Kui nüüd natukene uriseda, siis peapallid oleks võinud asjalikumad olla..
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustTervitusi esimestelt Andorrast naasnutelt kah! On olnud seiklusterohke 5 päeva vuti, kirju seltskonna, andorra kõleda mägikliima, barca rannailma, aksiisivaba alkoholi ja kõige muu toredaga. Rahvast oli meeldivalt palju. Kui peaks puusalt laskma, siis pakuks ca 100-150. Arvestades kohaliku suhteliselt väljasurnud ööelu, võis üks hetk Andorra la Vellat väikseks Eesti linnaks pidadaVaatamata kesisele mängule töötas fänlus ka päris kenasti. Enamik koondise ja mõned uued laulud võeti läbi. Kaasalauljaid oli meeldivalt palju. Üks andorra kükitav ahv sai "Peded tegid peegel põranda peal kükke" kah
Kapten Trumm
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar