Replying to Topic \'Eesti Vs Moldova\'
Allo
Oleks ta pikali visanud, siis oleks ta petnud ja mingist fair-playst poleks juttugi olnud veel vähem naudingust lisa värava üle. Ei taha küll Eesti koondises kunagi näha selliseid mehi, kes kastis ennast loobivad ja selle eest kiita saavad või veel hullem mehi, kes näiteks üks ühele minevale vastasele meelega tagant jalgadesse sõidavad. See pole enam jalgpall.
Üks kõige ebameeldivamaid asju jalgpalli platsil on kuulata kuidas treenr oma positele karjub, \"Viska pikali vähmalt!\"
Krt1 Hapoeli klounid siin just seda kunsti näitasid ja väga valus oli vaadata minu arust. See päev kui Eesti koondis nii mängima hakkab on see päev kui ma lähen korvpalli vaatama
Parimatega
Allo
Oleks ta pikali visanud, siis oleks ta petnud ja mingist fair-playst poleks juttugi olnud veel vähem naudingust lisa värava üle. Ei taha küll Eesti koondises kunagi näha selliseid mehi, kes kastis ennast loobivad ja selle eest kiita saavad või veel hullem mehi, kes näiteks üks ühele minevale vastasele meelega tagant jalgadesse sõidavad. See pole enam jalgpall.
Üks kõige ebameeldivamaid asju jalgpalli platsil on kuulata kuidas treenr oma positele karjub, \"Viska pikali vähmalt!\"
Krt1 Hapoeli klounid siin just seda kunsti näitasid ja väga valus oli vaadata minu arust. See päev kui Eesti koondis nii mängima hakkab on see päev kui ma lähen korvpalli vaatama

Parimatega
. Totaalne hämming. Too mõned näited, põhjenda. Kossus võimendatakse vigu, mitte ei peteta neid välja. Sellist asja, et täiesti lambist pikali visatakse või olematule puudutusele apelleeritakse, ei ole kohanud. Näitlemist ehk siis petmist ei soosi ühelgi alal, kuid kui võit on tähtis, lähevad osad selle peale välja. Ühelt poolt näitab see mängija kompromissitust, tahet iga hinna eest võita. Teisalt aga nõrkust, ideaalide ning väärtuste puudumist. Need omadused, kui mäletate, olid Vana-Kreeka spordikultuuri aluseks. Paar posti tagasi tõmbab Oll paralleeli petmise ja taktikalise küpsuse vahel:
? Parem aus kaotus, kui vääritu võit. Selle mõtteviisi järgi on ka dopingu kasutamine õigustatud - kui niisama tulemust ei tule, siis petan. Pumpan end drooge täis, küll siis tulemus tuleb. Varem või hiljem jäädakse nagunii vahele. Samamoodi platsil - varem või hiljem on sul paadunud teeskleja silt küljes, cheater elu lõpuni.
5
4
Kommentaar