Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Vs Moldova

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tahaks ka paar sõna öelda fännisektoris olemisest. Fiilingut erilist polnud, igatahes Flora mängudel fännikas on millegipärast kõvem fiiling. Fännikas suht paljud ei viitsinud laulda, kaasa elada. Lihtsalt nagu olid seal. Ei tea küll, milles asi. Kas siis Eesti koondise fännid on maha käinud ja laisaks muutunud? Või ei viitsitud oma perset mängule vedada? Kurb, kurb. 1 fännika osa oli täiesti tühi...
    slimm.ee

Kommentaar

Vosko on üritanu kõike teha, et ma oma sigantuuri ära muudaks. Järgmise värava puhul teeb ära ka selle

Kommentaar

Ojamaa presidendiks!!!

Kommentaar

Sellise olematu tempo juures oli praaki masendavalt palju. Mõlemalt poolt. Eks parajalt kesine väljak võimendas niigi toredaid tehnilisi puudujääke veelgi, aga siiski. Mängu "ehitamine" seisnes suures osas neljakesi 5m2 suuruses alas omavahel söötmises. Vassiljev, kes suutis ainsana vähegi ohtlikumaid ning mitte nii läbinähtavaid sööte anda, oli paremal äärel sageli mängust väljas. Vähemalt võit tuli, asi seegi.
          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Mind ajas meeletult raevu eestlaste liikumine ilma pallita. Või, nahhui, mis liikumine! Seda ju polnud. Söödan ära ja hakkan täie kotte südame või habet silitama. Isegi mina, neljanda liiga poolvigane ja täiesti kohutav mängija, jooksen pärast söödu andmist mõnikord vabasse alasse, et sööt tagasi saada või vähemalt sööduvõimalust pakkuda. Profid aga tammuvad paigal. Arusaamatu ja kohutav vaadata.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
              Mind ajas meeletult raevu eestlaste liikumine ilma pallita. Või, nahhui, mis liikumine! Seda ju polnud. Söödan ära ja hakkan täie kotte südame või habet silitama. Isegi mina, neljanda liiga poolvigane ja täiesti kohutav mängija, jooksen pärast söödu andmist mõnikord vabasse alasse, et sööt tagasi saada või vähemalt sööduvõimalust pakkuda. Profid aga tammuvad paigal. Arusaamatu ja kohutav vaadata.

Just, õige tähelepanek! ja endast eriti nõrgemate vastu võiks rohkem liikumisi olla ja kombineerimist!
              FC Shark United

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                päris õige jutt tõesti, päris tihti oli see tõesti nii, eriti äärtel, kui kaitsja annab palli poolikule, ja poolikul on ruumi palli hoida siis peaks ikka üldjuhul kaitsja pooliku tagant läbi joostes tõusma, ja söötu küsima, ning poolik jääks kaitsja kohale, nii tehakse isegi IV liigas ju, nii on mind õpetatud ja mina õpetan teisi ja nii teevad kõik maailmas aga eile vaadates, nagu Eesti koondis ei ole säärasest asjast kunagi kuulnud või õppinud, tahest tahtmata hakkad siis pealtvaatajana karjuma, et Enar jookse tagant läbi aga jh kuulab ta jee. ja siis muidugi mängu lõppus cornerite ajal oma kastis istumine kõigi meestega tundub ka olevat ebanormaalne, samas kui vastased kasti taga palli ootavad ja vabalt löögile saavad minna. Sellistel hetkedel peaks ikka treener ka plasti kõrval paar sõna sekka ütlema, trennis ikka kõike paika ei pane ju!

Kommentaar

Kõik oli ilus. Konsat ja Viikmäed ei tahtnud näha, Purit ja Purjet küll. Või Teeverit hoopis. Mille poolest see Viikmäe või Konsa paremad on? Rähn sai seetõttu hakkama, et vastased eriti palliga tema lähedale ei jõudnudki.

Kommentaar

Parem hilja, kui... hommikul!

Eesti - Moldova mängu pildid
                    DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                    Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

aga miks mängis eesti valges?

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                        aga miks mängis eesti valges?
                        Ma täpselt ei tea, aga mõned loogilised variandid oleksid:
                        1. Kuna on turniir, siis iga mängu eel loositakse või otsustatakse, et kumb meeskond parajasti on kodumeeskond.
                        2. Moldoval polnud teist värvi särke, kui sinised milles nad mängisid, kaasas lihtsalt. Majandussurutis mis teha

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                          Ma täpselt ei tea, aga mõned loogilised variandid oleksid:
                          1. Kuna on turniir, siis iga mängu eel loositakse või otsustatakse, et kumb meeskond parajasti on kodumeeskond.
                          2. Moldoval polnud teist värvi särke, kui sinised milles nad mängisid, kaasas lihtsalt. Majandussurutis mis teha
                          Siin võiks nüüd küsida ka, et miks Eesti eile valges mängis, Leedu särgid olid kollased, seega problasid ei tohiks olla ju mingises sarnasuses.
                          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                          Algselt postitas taku*
                          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                            Siin võiks nüüd küsida ka, et miks Eesti eile valges mängis, Leedu särgid olid kollased, seega problasid ei tohiks olla ju mingises sarnasuses.
                            Me tahtsime maskeeruda ja kavalusega võita.
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

sest siis sai hüüda Eesti on valge ja surub Leedu hange

kõige peale oli mõeldud.

Kommentaar

Minu arvates oli hüüdlause küll: Eesti on kange ja surub Leedu hange!
                                Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Working...
                                X