Hispaania koondis, sulgudes A-koondise capid :
Väravavahid:
David de Gea, Manchester United FC
Diego Mariño, Villareal CF B
Kaitsjad:
Iñigo Martínez, Real Sociedad San Sebastian
Jordi Amat, RCD Espanyol Barcelona
Hugo Mallo, RC Celta Vigo
Carles Planas, FC Barcelona B
Marc Bartra, FC Barcelona B
Marc Muniesa, FC Barcelona B
Poolkaitsjad:
Thiago Alcântara, FC Barcelona (3/1)
Iker Muniain, Athletic Bilbao (1/0)
Isco, Malaga CF
Koke, Atletico Madrid
Pablo Sarabia, Getafe CF
Asier Illarramendi, Real Sociedad San Sebastian
Juan Carlos, Real Zaragoza
Oriol Romeu, Chelsea FC London
Ründajad:
Cristian Tello, FC Barcelona
Isaac Cuenca, FC Barcelona
Álvaro Vázquez, RCD Espanyol Barcelona
Rodrigo Moreno, Benfica Lissabon
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
Paslik oleks lisada ka koondise koosseis (liidu kodulehelt) eelseisvateks mängudeks:
1. Marko Meerits Arnhem, Vitesse (Holland)
2. Martin Tšegodajev, FC Viljandi
3. Sander Sinilaid, FC Viljandi
4. Kaarel Kiidron, FK Viktoria Zizkov (Tšehhi)
5. Siim Tenno, FK Viktoria Zizkov (Tšehhi)
6. Mikk Reintam, JJK Jyvaskylä (Soome)
7. Andrei Veis, JK Sillamäe Kalev
8. Maksim Paponov, JK Sillamäe Kalev
9. Mart-Mattis Niinepuu, JK Tallinna Kalev
10. Joonas Tamm, Norköping (Rootsi)
11. Mait Toom, Tallinna FC Flora
12. Karol Mets, Tallinna FC Flora
13. Rauno Alliku, Tallinna FC Flora
14. Meelis Peitre, Tallinna FC Flora
15. Karl-Eerik Luigend, Tallinna FC Flora
16. Karl Mööl, Tallinna FC Flora
17. Aleksandr Kulinitš, Tallinna FC Levadia
18. Artjom Artjunin, Tallinna FC Levadia
19. Maksim Podholjuzin, Tallinna FC Levadia
20. Marek Kaljumäe, Tallinna FC Levadia
21. Ilja Antonov, Tallinna FC Levadia
22. Igor Subbotin, Tallinna FC Levadia
23. Henri Anier, Viking Stavanger (Norra)
Prosa pole küll väga hoos see hooaeg olnud, kuid oleks teda siiski siin nimekirjas näha oodanud.
Leave a comment:
-
Keegi juhuslikult pärast mängu Tartusse ei liigu autoga, kus on kaks vaba istet?
Leave a comment:
-
Muidugi saab. Või kardad, et müüakse välja kõik? ;DAlgselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustkeegi teab homme staadiumil saab pileteid osta? V6i peab piletilevist ennem ostma?
Leave a comment:
-
keegi teab homme staadiumil saab pileteid osta? V6i peab piletilevist ennem ostma?
Leave a comment:
-
Kui u19 mängis Küprosega siin hiljuti, siis sain turvamehele kaarti näidates igatahes sisse. Piletitädid ei tahtnud sellest midagi teada, suunasid kohe sissepääsu juurde. Alles hiljem tuli meelde, et oleksin võinud neilt käigupealt siis ühe mängukavagi vähemalt rottida.
Üldiselt vist saab jah niimoodi olema, et täismajaga sisse ei saa. Nagu u19 EM passidegagi. Mina loodan tulevikus igatahes selle peale, et 100% pileteid niikuinii välja ei müüda (ptüi-ptüi, oleks tore samas) ja olen lihtsalt mõni aeg enne mängu algust kohal ja vupsan ikkagi statale.
Leave a comment:
-
Kuidas selle LHV jalkakaardiga siis sisse saab? Et saan piletilevis selle ettenäitamisel tasuta pileti v? või statkal piletiputkas? või turvale/piletikontrollile pangakaarti näidates saab lihtsalt sisse?
Tulevikus kui peaks täismaja tulema LHV kaardi omanikud lihtsalt ei saa sisse, sest pole pileteid?
Ahjaa, Eesti suru, Hispaania vastu muru!!!
Leave a comment:
-
no vaadake natuke ka, kes U21 koondise treener on. see peaks kõik seletama ju...
Leave a comment:
-
Jah, täpselt nii ongi!Algselt postitas HellBoy22 Vaata postitustVaevalt küll. Pigem on asi ikkagi Ojamaa suhtumises. Ilmselt tahab vend nii väga A-koondise eest debüteerida, et saatis U21 koondise lihtsalt pikalt.
Leave a comment:
-
Vaevalt küll. Pigem on asi ikkagi Ojamaa suhtumises. Ilmselt tahab vend nii väga A-koondise eest debüteerida, et saatis U21 koondise lihtsalt pikalt.Algselt postitas spekter Vaata postitustmina järeldan, et A-koondis otsustab, keda endale tahab ja kelle U21 juurde lubab. ja nii ongi
Leave a comment:
-
mina järeldan, et A-koondis otsustab, keda endale tahab ja kelle U21 juurde lubab. ja nii ongiAlgselt postitas dareth Vaata postitustMis mõttes "nagu arvata oli"? U-21-l on VALIKMÄNGUD ja Ojamaad pole vaja? Suurel koondisel on mängupäevi jalaga segada, kus Ojamaad proovida. Mina järeldan sellest ainult üht.
Leave a comment:
-
Pidžaama pannakse välja Soome ja Prantsusmaa vastu, pange mu sõnu tähele
Leave a comment:
-
Mis mõttes "nagu arvata oli"? U-21-l on VALIKMÄNGUD ja Ojamaad pole vaja? Suurel koondisel on mängupäevi jalaga segada, kus Ojamaad proovida. Mina järeldan sellest ainult üht.
Leave a comment:
-
nagu arvata oli, siis Ojamaa jääb A-koondise juurde, teised noored kõik siin ilusti kutsutute nimekirjas
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: