Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Väga tore muidu, et ka Kristal sai esimesel lisaminutil mängu tulla vahetusest vormi koguma.
Asi hakkab varsti normaalsuse piire ületama, ärge saage minust valesti aru, olen 101% Arno\'ga aga tema vahetuste-strateegia jätab ikka kõvasti soovida, kuigi jah, kes olen mina teda arvustama
Baros reacted quickest 16 minutes later to make it 2-0 after Rosicky\'s shot had been deflected on to the crossbar. The striker was substituted on 36 minutes after being shaken by a challenge, but should recover in time for the Czech Republic\'s Group D opener in Portugal against Latvia on June 15.
The same two players combined for the second goal after 22 minutes. Rosický\'s deflected shot hit the crossbar and Baroš reacted quickest to collect the rebound and score his 16th international goal in only his 25th game for his country. However, Baroš - the most prolific scorer in the current Czech side - was forced off before half-time with a eye injury.
Baros reacted quickest 16 minutes later to make it 2-0 after Rosicky\'s shot had been deflected on to the crossbar. The striker was substituted on 36 minutes after being shaken by a challenge, but should recover in time for the Czech Republic\'s Group D opener in Portugal against Latvia on June 15.
tüüpiline - lõhume aga vastaseid enne EM-i.
Pigem oli vastupidi, lõik Postimehest:
Teisel poolajal vuhises posti ka Rosicky karistuslöök. Mängu tumestas Torino Juventuse supertähe Pavel Nedvedi ebasportlik käitumine avapoolaja lõpus, kui ta üritas rünnata Teet Allast. Eestlasel õnnestus tipptegija jalahoobi eest siiski pääseda.
«Ütlesin vaheajal Nedvedile, et lõpetage jama – teil on vaja ju kohe Portugalis mängida ning rumal oleks asjatult tüli kiskuda ja võimalike traumadega riskida,» meenutas Pijpers.
72. minutil langes duellis Jaroslav Plašiliga valugrimassides murule Ragnar Klavan ja pidi peagi abiliste saatel riietusruumi lahkuma.
Mulle on ikka sagelt tunne jäänud, et Arno paneb enne pressikat kräkki või vähemalt kanepit (nagu hollandlasele kohane?).
Ja taaskordne näide:
Teisel poolajal kulges mäng võrdsemalt, kuid kaheksa vahetust teinud tšehhid olid siiski domineerimiseks pooleks. Eesti pealelöökideni ei jõudnud. \"Teisel poolajal suutsime mängu rohkem kontrollida,\" märkis Arno Pijpers.
Tsehhi B-koondise vastu, mitte ühtegi pealelööki ja kontrollisime rohkem? Misasja?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Ja taaskordne näide:
Teisel poolajal kulges mäng võrdsemalt, kuid kaheksa vahetust teinud tšehhid olid siiski domineerimiseks pooleks. Eesti pealelöökideni ei jõudnud. \"Teisel poolajal suutsime mängu rohkem kontrollida,\" märkis Arno Pijpers.
Tsehhi B-koondise vastu, mitte ühtegi pealelööki ja kontrollisime rohkem? Misasja?
Järelikult valitses esimesel poolajal eestlastel kaos. Aga Martin, arvesta Pjipers tuleb Hollandi tolerantsest ühiskonnast, kus sõltumata tulemusest tehakse pai ja vahel antakse kommi ka
Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!
krt,mida te ilgute.Tahate suuri võite tugevate vastaste üle?!Neid ei saa me kunagi ja kui saame on see üllatus.Tundke lihtsalt jalgpalli vaatmisest mõnu ja ärge mölisega ainult.Meie rahvaarv on liiga väike selleks,et saaksime suureks ja tugevaks jalgpallis.
me ei ole küll suured rahvaarvu poolest,aga hingelt oleme enamusest üle
Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata
Eesti Jalgpalli Liit ja Norra jalgpalliliit jõudsid laupäeval kokkuleppele, et tuleva aasta 20. aprillil, päev enne UEFA kongressi algust kohtuvad Tallinnas A. Le Coq Arenal sõprusmängus Eesti ja Norra koondis...
krt,mida te ilgute.Tahate suuri võite tugevate vastaste üle?!Neid ei saa me kunagi ja kui saame on see üllatus.Tundke lihtsalt jalgpalli vaatmisest mõnu ja ärge mölisega ainult.Meie rahvaarv on liiga väike selleks,et saaksime suureks ja tugevaks jalgpallis.
me ei ole küll suured rahvaarvu poolest,aga hingelt oleme enamusest üle
Mulle tuleb küll päris mitu riiki meelde, kus rahvaarv on Eestiga võrreldes väiksem või samas suurusjärgus ning nende riikide koondised suudavad küll vahetevahel suuri jalgpalliriike üllatada ning kui võrdne võrdsega mängida. Näitena võiks tuua kasvõi lähinaabri Läti või kuus korda väiksema rahvaarvuga Islandi (ennetades: pole mõtet nende viimasest mängust rääkida).
Üldiselt leian, et selliste suurte jalgpalliriikide nagu Tsehhi vastu mingi FC Flora rivistusega mängima minekul polegi suurt mõtet, eriti siis, kui Pijpersi kaheks 89. minuti vahetusmeheks on kaks veel mõttetumat Flora peeru. Eriti koomilisena tundub Pijpersi vahetustetaktika siis, kui mõelda, et Tsehhi tegi oma mängus rohkem vahetusi, kui Eesti koondis oma viimase kolme mänguga kokku.
Eriti koomilisena tundub Pijpersi vahetustetaktika siis, kui mõelda, et Tsehhi tegi oma mängus rohkem vahetusi, kui Eesti koondis oma viimase kolme mänguga kokku.
Võttes arvesse ka vigastuste ja muude põhjuste tõttu mängude algkoosseisudesse tehtud muudatused, ei olegi see vahetuste arv nii väike..
Point on selles, et ega sealt pingilt enam suurt kedagi võtta ei olegi olnud, niigi oleme mänginud nõrgestatud koosseisuga..
Kommentaar