Algselt postitas zip
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Brasiilia maavõistlus
Collapse
X
-
Nii lihtsalt see tänapäeval käibki? Et lähed Venemaalt abi paluma ja kohe saad kõhugaasidest lahti? Sina küsid, nemad keeravad kohe kinni? Äge!Algselt postitas aanvaller Vaata postitustSama ruttu nagu Venemaa keeras gaasid kinni.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
No ega odavamalt ei tasu küll loota kui praegu saaks.Mõeldes kuidas ennem on suur mängude puhul pileteid müüdud siis isegi 2500 -3000kr poleks midagi üllatavat. Mõni brass välismalt ostaks ära kah.Algselt postitas Crackerz Vaata postitustSamas, on kellelgi mingi ette-kujutus, palju pilet võiks enne mängu mustal turul maksta?>>
Kommentaar
-
Kõik sõltub promost .Kui inimesed sellest loosist teada ei saa siis leiabki kallis pilet omaniku 20 pealtvaataja seast . .Algselt postitas Keiss Vaata postitustKujutan ette mõni noor kalevi fänn kevadringis läheb kodumängule miski sillamäe vms vastu. Palju publikut kevadringis on kah? 20 pealtvaatajat? Õpilase pilet 25kr? Poiss ostab 20piletit x 25kr ja 500.- eest juba 50-50 variant, et saab brasside pileti kätte
FCF Forever
Kommentaar
-
Ega ma ei üritaksgi odavamalt saada..pigem siiski, kui endal plaanid muutuksid, ning piletist sooviks lahti saada.Algselt postitas NIRK Vaata postitustNo ega odavamalt ei tasu küll loota kui praegu saaks.Mõeldes kuidas ennem on suur mängude puhul pileteid müüdud siis isegi 2500 -3000kr poleks midagi üllatavat. Mõni brass välismalt ostaks ära kah.
Kommentaar
-
A.Le Coqil minu arvates ei kannata mängu kusagilt mujalt vaadatagi, kui otsalt. Otsatribüün on minu silmis küll parim koht staadionil !Algselt postitas Martin Vaata postitustkarta oli, fak, pts jms. otsatribüün on ju urgas.
Kommentaar
-
Sa oled vist Marsi elanik.Algselt postitas Felipe Vaata postitustA.Le Coqil minu arvates ei kannata mängu kusagilt mujalt vaadatagi, kui otsalt. Otsatribüün on minu silmis küll parim koht staadionil !When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Mehhanisaator
See Naq yli kõv aminu meelest et lõpuk stuleb Brasiilia
Loodan et tuleb ea mäng jA täismaja peaks kindlalt olema:
siis oleks Väga Kõva kui Aivar(Pohlak)sebiks kuskilt selle raha Ja teks juurde Ehituse KA veel
Eesti võiks Võita Ikka
Kommentaar
-
Kas nüüd keegi enam Hispaaniasse ei lähegi? Samas, kui juba kohe peab Brasiilia pileti ära ostma, siis ehk saab sügiseks jälle kosuda veidi?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Väheusutav, et leidub selline eesti telekanal, mis on nõus igivanad või teisejärgulised mängufilmid ning haletsusväärsed seebid kvaliteetvuti vastu vahetama.Algselt postitas luisfigo7 Vaata postitusteestis näidatakse brasiilia-itaalia mängu
eesti sai tasuta tele ülekande ja nüüd on nii et mingi kanal lihtsalt peab sellle mängu enda programmi sobitama,mäng on kolmapäev kell 21.45
Võib-olla ainult siis kui EJL tasuta pakutavale mängule omalt poolt mõnele vutti mitte millekski pidavale eesti telekanalile peale maksab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar