Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti - Brasiilia maavõistlus
Collapse
X
-
Mehhanisaator
Kommentaar
-
Kuna Tofoat pole näha, siis annan ise abistava käe.
1. "et" ees käib koma
2. sõpruskohtumine on üks sõna
3. see sõna on viiekordne
4. maailmameister on üks sõnaKommentaar
-
Hea mõte ,taolise küsitluse võiks teha.Kumba rahvas hindaks rohkem kas USA kossutiimi või Brasside vuttitiimi tulekut ? Mitte muidugi siin kui kuskil üldisemas portaalis. Kuid, minu tagasi hoidlik aimdus ütleb,et ka sellisel võrdluses jääb ikkagi koss peale.>>
Kommentaar
-
Kui järgida ÕL stiili siis pigem selline küsitlus:
USA kossutiimi tulek vs. jalka karikafinaal vmsKommentaar
-
Mul on täiesti suva sellest, kas Eesti mängib kunagi kossu USAga või mitte. Brasiiliaga jalgpalli mängimine on hoopis teine asi.Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja Aadu&co pooltAga miks teine asi?
Mõlemad ju oma alal mitmekordsed ilmameistrid.
Usa kossukad vist hetkel paremad, kindlalt maailma parimad, brasiilia koondis hetkel, täiesti tavaline, kui võrrelda inglismaa, Hispaania ja Argentiinaga.Kommentaar
-
..argentiinlasi on nad viimastes tähtsates mängudes ja turniiridel võitnud pea alati 3 väravaga (viimane kaotus 2005 a. juunis), võrdlus inglastega on aga küll eriti mannetu - inglastele panevad nad une pealt ka kellad taha...hispaania - ma ei mäleta millal nad viimati mängisid, ei mäleta et nad kunagi neile kaotanud oleks (vbolla kunagi 30-ndatel), aga valitsevate Euroopa meistritena on neil kindlasti brasside vastu võimalusi... ehk.RummaBastards!Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Ja Usakad on kossu-jumalad
Kommentaar