Brassid olid nagu naised.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Brasiilia maavõistlus
Collapse
X
-
Algselt postitas MihkelK. Vaata postitustSuurem probleem on enamasti siiski see, et pole kuhugi positiivset söötu anda. Kingi 'viga' on see, et tema instinkt on mängida vastase värava suunas. Kui ülejäänud meeskond teisele poole töötab, siis juhtubki, et mees triblab üle ja kaotab palli.
Ikka päris tihti on nii, et isegi kui ette poole pole sööta, siis kõrvale on, aga Kink proovib ikka ise ära teha.
Kommentaar
-
Viga on minu arust siiski see, et Operi puudumisel pole olnud ründajat kes on sama resultatiivne kui tema, keskväli täna loos võimalusi päris edukalt ning mängiti väga kena jalgpalli kuid lõpetamise küsimus oli lihtsalt. Õhkkond oli väga kena, KAHJUKS jäin fännibussist maha, sõber hilines ja siis nägime kuidas tammsaare pargi kandis meist mööda kihutasite, tundus võimas värk :P.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tim| Vaata postitustViga on minu arust siiski see, et Operi puudumisel pole olnud ründajat kes on sama resultatiivne kui tema, keskväli täna loos võimalusi päris edukalt ning mängiti väga kena jalgpalli kuid lõpetamise küsimus oli lihtsalt. Õhkkond oli väga kena, KAHJUKS jäin fännibussist maha, sõber hilines ja siis nägime kuidas tammsaare pargi kandis meist mööda kihutasite, tundus võimas värk :P.
Kommentaar
-
ise mõtlesin just ka, et oleks olnud lindpere asemel äärel kink, ja ees zenjov ja oper.
aga ma arvan, et kui oper nüüd järgmine kord tuleb, siis üle 10 kuu koondises... ei taha küll midagi halba, aga ega sealt midagi vist välja ei tule. aga elame, näeme.
türgi ja võõrsil siis järgmine mäng?
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustise mõtlesin just ka, et oleks olnud lindpere asemel äärel kink, ja ees zenjov ja oper.
aga ma arvan, et kui oper nüüd järgmine kord tuleb, siis üle 10 kuu koondises... ei taha küll midagi halba, aga ega sealt midagi vist välja ei tule. aga elame, näeme.
türgi ja võõrsil siis järgmine mäng?
Praegust mängu vaadates oleks reaalne vähemalt 1 punkt, aga sisetunne ütleb, et 2-3p(Hispaania sai Aafrikas Usalt 2:0 hetkel Makedooniaga 2:1 kaotuses- kõik on võimalik)
E: Jäi mainimata, et tore üllatus plaksutuspulkade ja kohvi näol
Kommentaar
-
Algselt postitas v50 Vaata postitustTõesti, Robinhol oli iga asja peale midagi ütlemist.
Stark, mis Savika välja vilistamisest sai?http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar