Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Lars Hopp (31) on Norrast, siia ilmselt Franki soovitustel toodud, nad töötasid koos FC St.Paulis. Alustab 1.jaanuarist. Oli konverentsil kohal ka. Kõikide koondiste tarvis skautimine ka tema ülesanne.
ST.Pauli!!!! See mulle meeldib ,mul pool garderoobi selle klubi sümboolikaga asju täis. loodame ,et koondised teevad ka nüüd hopp,uue arengu.
See küll nüüd mingi koondis pole ju. See rohkem nagu Flora. Kõik Flora põhimehed koondises. Nii moodi ei saagi Eesti kuskile areneda, kui võetaks pea kõik mehed ühest klubist. Ma arvan, et väikemateski klubides on heasi mängijaid, kuid ega treenerid ei viitsi neid vaadata.
Kaotus,keegi räägiks muljeid ka ja kommenteeriks mängijaid ,kes kohal oli ?
Oehh. Mäng oli esimesel poolajal Taanil parem ja teisel poolajal ainult Taani mängiski. Selle eest, et Eesti suur pakki ei saanud tuleb suuresti tänada väravavaht Meeritsat, kes oligi Eesti parim mängija.
Eesti mäng oli enamasti pikapalliga Tamm Joonase otsimine, mis kahjuks ebaõnnestus pea igal korral.
Keskväli puudus Eestil täielikult. Loodame, et neljapäeval tuleb midagi korralikumalt välja.
Täienduseks: Terve mängu vältel oli aru saada, et poistel jalg värises.
Kommentaar