ma teen ka viis korda nädalas, pluss mäng. koondises pole, hetkel ei kurda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTeisel poolajal lisaks lätlaste koosseis ikka kah.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustah, ei tulnud välja, aga ehk homme?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustMõni meie poiss oli platsil päris asjalik. Kuid kahjuks oli ka tühje kohti.
Kuuevarbalised lõid mõlemad väravad justkui ei millestki.
Kuid seda pean tunnistama sinisärklased võitlesid
nõme oli neid kuulata ja samas hea meel, et meil asjad nii pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustkes kohal käis, see kuulis, et lätlased olid pigem venelased. ei tea, kas nad üldse läti keelt oskavad. kahtlen väga.
nõme oli neid kuulata ja samas hea meel, et meil asjad nii pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas inspektor Vaata postitustEga ausaltöelda meie U-19 parem pole. Töö väljakul käib põhiliselt vene keeles!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustSutt ei saa enam platsile ?
Kuidas Tamm mängis ?
Sutt peaks selle rannajalkaga "flirtimise" ära lõpetama, kui tahab murul esiväravavahiks saada. minu arvamus.
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustpikkust on poisil juurde tulnud ( Suttil ) ?, pole kaua näinud
Kommentaar
-
Algselt postitas Shrek Vaata postitustMul on üks sõber, elab mu läheduses ka, kes peaks mängima veel noortekoondises, 91 on sündind nii et kas ongi vist U18 koondises, või igatahes mingi aeg oli. Ta mängib FC Flora 2. võistkonnas ja minu teada teeb ta 5 korda nädalas trenni
Eelmises FourFourTwo ajakirjas räägiti Inglismaa jalgpallijuhtidega ja üks osa oli noortetööst, kus küsimus käis treeningtundide kohta. Prantsusmaa 12-16-aastased mängijad treenivad aastas 2 304 tundi, mis teeb 6,3 treeningtundi PÄEVAS!
Kui isegi loota, et eestlased teevad 5 korda nädalas trenni ja ühe treeningu pikkuseks on 2 tundi, siis see teen nädalas 10 tundi, mis ühe päeva treeningtundide arvuks teeb 1,42.
Et oleks kõrvuti: 6,3 treeningtundi 12-16-aastastel prantslastel, 1,42 treeningtundi U-18 koondislastel Eestis.
Lohutame ennast vähemalt sellega, et prantslaste arv on Euroopa kõrgeim ja näiteks inglased on sellest kaks korda maas (umbes 1 100 tundi siis aastas ehk 3 päevas), kuigi nemad üritavad lähiaastatel prantslaste numbrile järgi jõuda. Ja tõenäoliselt treenitakse kuskil Andorras või Fääri saartel sama palju kui meil.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar